Kerekes Gyalogsági Harcjármű néven van
6x6 Kerekes rendőrségi zsuppkocsi.
Én jobban örülnék az 6x6-os NMS-nek! Ugye mindjárt lehetne belőle: 4x4 zárt, (4x4 zárt, platós), 6x6 zárt, (6x6 zárt, platós) variánsokat létrehozni.
A hátsó tengelyt persze én tettem hozzá, nem kell ilyen gépet keresni! Bőven lenne variálási lehetőség, melyiket hol tudnánk használni. Ugyanakkor ha az NMS-el összebútoroznánk akkor már tudnánk előre lépni is!
Én is kettéválasztanám a kerekes járműparkot mint Negan, PSZH-ra és GYHJ-re.
PSZH lenne a Parsz III.
Nem annyira védett hatalmas háttal, bármit lehet rá pakolni, nagy beltérrel. Ugye nagy hátránya a sofőr mögötti motor! ( Ha ténylegesen kötnénk esetleg szerződést talán meglehetne bótólni velük hogy mint a (Pars-V. Alfának) előre tegyék a motort. (Nagy beltere lenne mindjárt))!
A GYHJ-t is ketté választanám 6x6ra s 8x8-ra, mivel kell ilyen is meg olyan is!
6x6
A végére hagytam a legjobban védettet, az Alpha 8x8-at. Ennek elől van a motorja ami egy + védelmet biztosít a (sofőrnek s gkpk-nak). Elől mind a kettő!
Elég sok mindent tud ez a jármű, csak nem lehet annyi képet feltenni ami a védelmét igazolná.
Ám ezen a képen is ábrázolva van elég sok.
Kérdés mi mennyibe kerül! Illetve az egész járműparkunk egy helyről lenne! Alkatrész utánpótlás szempontjából se lenne rossz! S az alkudozás szempontjából se egy hátrányos szempont!