Az egyik elkövetőtől, Rustam Azhiyev-ről kiderült, hogy ukrán állampolgár, és ukrajnában szolgált a "nemzetközi légióban" vagy hogy hívják arra a nemNATO zsoldosokat, korábban Szíriában harcolt a kormányerők ellen...
Köszönön, ezt nem láttam még. A fekete delfin különösen keménynek néz ki, ott tényleg csak vegetálnak az elitéltek.Nem lesz vidám a hátralévő életük (meglep, hogy ezek szerint alig látta itt valaki):
Pedig ez egy régi videó. Itt a HTKA-n is többször meg volt osztva.Köszönön, ezt nem láttam még. A fekete delfin különösen keménynek néz ki, ott tényleg csak vegetálnak az elitéltek.
Nem láttad még??? Mondanám hogy embertelen, de nem is "embereknek" van...Köszönön, ezt nem láttam még. A fekete delfin különösen keménynek néz ki, ott tényleg csak vegetálnak az elitéltek.
Ezeket az Ahmat fogta el, vagyis ott legalább egyet. Érdekes hogy ott fent is taboroznak Ahmat erők, tehát bőven van tartalék katona, összevont egységek a fronttol hátrébb is.Oroszországi belarusz nagykovet, Dmitry Krutoy, állítása szerint a terroristák Belaruszba akartak átjutni.
Dehogy szóltak! Figyelmeztették az amerikai állampolgárokat. Ezt hívják közvetett figyelmeztetésnek. Nincs közvetlen együttmőködés a két ország titkosszolgálata között.Szólnak nekik előre,
Ami nekem nem tiszta, az a menekules, illetve annak a megszervezese. Szerintem ez mar egyaltalan nem volt betervezve, a megbizok ugy gondoltak, hogy abbol az epuletbol a terroristak mar nem jonnek ki. Megis kijottek, gondolom rogtonozve elvegyultek a bepanikolt tomegben, bepattantak a Renaultba (milyen ironikus, hogy franci gyartmany ) es irany Ukrajna/Feherorosz? fele....
Bár gondolom, hogy erre a megbízóik is számítottak, ezért lehet nem is tudnak semmit.
De, azért elgondolkoztató, hogy miért is Ukrajna felé menekültek? Igaz, pont emiatt merülhetnek fel bizonyos kételyek is. Miért is abba az irányba menekültek?
Nuland levaltasanak vajon lehetett - e oka hogy úgy mondjam "önjáróva vált" ukrán/orosz ügyben.Számomra teljesen világos az összefüggés Nuland távozása, a figyelmeztetések és a terrortámadás közt. Az én - szubjektív - olvasatomban pedig ez azt jelenti, hogy Zelenszkijék így vagy úgy, de megszervezték Nuland segítségével a merényletet, amit a State Department már nem tudott bevállalni. Ezért a hárítás. A következmény pedig egyértelmű. Kiállnak Zelenszkij és Budanov mögül és készül a Majdan 2.0. Kapóra jött nekik a dolog.
Nuland levaltasanak vajon lehetett - e oka hogy úgy mondjam "önjáróva vált" ukrán/orosz ügyben.

vagy így volt ez megtervezveHa valoban lett volna terv a menekulesre, akkor minimum kettevalnak, es egy vagy tobbszori kocsicserevel, meglepnek. De ez a resz mar nem volt tervezve, ez rogtonzes volt
Bárhogy is, de ez a moslék munka után az oroszok még le fogják csukni pár ember szemét. Pont úgy nem fognak leállni és nyugodni, mint a zsidók a müncheni olimpián történtek miatt. Sem az időt sem az energiát nem fogják sajnálni rá. Szerintem.Elég sok a narratíva a false flagtól, az ukrán támadáson kereszű az ISIS-ig. Ahogy nézem ezek az emberek nagyjából értelmi fogyatékosok szintjén vannak. A felbújtóik, meg talán egy fokkal voltak csak okosabbak, de kétlem, hogy elég okosak voltak ők is, hogy felmérjék, mibe másznak bele.
Gyanítom, hogy ők már halottak. Akik a valódi kitervelők, mostanra már elvarrták a szálakat.
A család az... Család. Nem túl szép, hogy nem tartod a testvéreddel a kapcsolatot…Van egy testvérem akit 25 éve nem láttam, elkövet egy ilyen állatságot majd erre engem a családommal együtt bosszúból lemészárolnak ezért, és te ezt is "meg is érted"? Te miből vagy, most őszintén?

Szerintem se. Nagyfokú profizmusra vall, hogy élve kapták el az alkövetőket. Csak most nagyon gyorsan kell felgöngyölítsék a dolgokat, mielőtt hullákat, meg eltünt embereket találnának a felbújtók helyén.Bárhogy is, de ez a moslék munka után az oroszok még le fogják csukni pár ember szemét. Pont úgy nem fognak leállni és nyugodni, mint a zsidók a müncheni olimpián történtek miatt. Sem az időt sem az energiát nem fogják sajnálni rá. Szerintem.
Az látszik csak , hogy a Prigozsin által celebrált, egyfelvonásos "Ki velem s ellenem" harcibalett előadás túl jól sikerült, elég sok nyúl ugrott ki a bokorból, a nagy számuk nem várt gondokat, belső problémákat okoztak a szolgálatoknak..Szerintem az Oroszországban történt magas szintű vezetők halálesetei között is volt jelentős százalékban olyan "baleset", nem-szokásos "öngyilok", ami nem a belső rendcsinálás része volt --hanem ellenkezőleg: Putyint támogató vezető "lett megkérve a távozásra"--! Ezt a Nyugati médiafölénnyel Oo.-on kívül el is lehetett adni Putyin-i leszámolásnak, ezzel is belső zavart és bizonytalanságot keltve Oo-ban!
Azért ha őszinték vagyunk, a választások alatt, illetve a Krím annektálásának évfordulóján fokozott figyelemmel voltak a szakszolgálatok. Megúszták, volt egy merényletkísérlet egy zsinagógánál, de elhárították.Hát lehet tényleg elvarrják a szálakat.Miért nem Putyin újraválasztását zavarták meg?Meg olyan kis nyomik ezek nem látszanak Allah katonáinak...És csak pénzért öltek?Nem értem se az időpontot s e a motivációt?Most aztán kilövési engedély az Ukrajna nevű valamire ?Az Usa szervezésében?Hisz mi lesz most?Bosszú!
Hát lehet tényleg elvarrják a szálakat.Miért nem Putyin újraválasztását zavarták meg?Meg olyan kis nyomik ezek nem látszanak Allah katonáinak...És csak pénzért öltek?Jól meggondolták szerencsétlenek mit tesznek?Nem értem se az időpontot se a motivációt.Rendkívül primitív kis emberkék ezek ha azt gondolták ezt csak így megtehetik...Most aztán kilövési engedély az Ukrajna nevű valamire ?Az Usa szervezésében?Hisz mi lesz most?Bosszú!
Így van.Azért ha őszinték vagyunk, a választások alatt, illetve a Krím annektálásának évfordulóján fokozott figyelemmel voltak a szakszolgálatok. Megúszták, volt egy merényletkísérlet egy zsinagógánál, de elhárították.
Utána lanyhult a figyelem és a fegyelem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..