PM-be várom név, cím telefonszam és személyesen is kifejtem neked bővebben a véleményemet erről szívesen...
Mert ki vagy te, a Szikla Szilárd?
Ezt nem hiszem el ! Ezt szándékosan csinálod. Ennyire kevés neuronnal nem születhet ember.
Csak akkor Miért csinálod azt, amit ?
Nem a Pro és Kontra vélemény a probléma, hanem hogy havonta vagy akár kéthetente ugyanazokat az ezerszeresen megcáfolt sületlenségeket újrakezded. És soha nem tanulsz semmit sem belőlük. Nem értem, miért...
A hozzászólásaid azok hazugság, butaság, trollkodás, és nonszensz vágyakozás egyvelege. Felesleges neked magyarázni, leállni vitázni, látszik csak unalomból írod ezeket.
Főleg, hogy néha beismered, hogy valóban szegényesek, vagy egyáltalán nincsenek politikai, történelmi, és katonai ismereteid.
Akkor hogyan találtál erre a topic-ra ?
És miért csak ebben a topicban vagy ilyen aktív ?
Te nem cáfolsz SEMMIT, hanem folyamatosan félre magyarázol, fél igazságokat dobálsz össze-vissza, amiknek általában nincs köze a témához, így nem igazolnak semmit.
Azért mert ezt oldalakon keresztül teszed, az még nem cáfolat, inkább a hitelességedet gyengíti.
Szóval, várhatóan ez lesz, amit hónapokkal ezelőtt írtam ...
De azt nem látják a nagyfejűek, hogy minél jobban eldurvul, annál nehezebb lesz leállni. Utána pedig marad a sugárzó sivár föld mindenhol.![]()
Igazad van! Putyin birodalmi gőgje megér ennyit?
Pár donbasszi falut?
Ahelyett, hogy beismerné vereségét, aztán hagyná az oroszokat, ukránokat békén.
Ukrajnát már bukta, a többi meg nem ér háborút az orosz népnek.