Humor

De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Ami békepártiként eléggé gáz! Békés vészhelyzetnek kellene lennie, ha nem lenne ilyen megyénk, ígyhát marad a békevészhelyzet. Esetleg rendkívüli békeállapot, vagy csak állapot. A covid óta annyi verzió volt, simán csak kihirdethetnék, hogy állapotba kerültünk és úgy is maradunk.

De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Nézd, én értem, hogy kampányt építettek rá, de azért azt még neked is észre kellene venned, hogy Európa fegyverkezik. Pontosabban az amit a következő körben akarnak az orosz elé lökni. Rossz hír, hogy ebben az esetben te is valahol egy árokban alszol majd.

• Tetszik
Reactions: rappali_ and fip7
Nézd, én értem, hogy kampányt építettek rá, de azért azt még neked is észre kellene venned, hogy Európa fegyverkezik. Pontosabban az amit a következő körben akarnak az orosz elé lökni. Rossz hír, hogy ebben az esetben te is valahol egy árokban alszol majd.
Európa már csak ilyen. Ha leépíti a hadsereget az a baj, ha fegyverkezik az is baj.

• Tetszik
Reactions: krisss and dudi
Csak 3 értelmes érvet mondj a háborús veszélyhelyzet mellett az egyértelmű túlhatalomgyakorláson kívül.

• Tetszik
Reactions: fishbed and endre