remélem most léptek rá a gereblye fejére és hamarosan szembejön a nyele.![]()
Megjelent a kormányrendelet a honvédek jogállásáról
Belenyúl a kormány több tízezer honvéd életébe.hvg.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
remélem most léptek rá a gereblye fejére és hamarosan szembejön a nyele.![]()
Ugyan ők így szàllnak le a bicikliről..remélem most léptek rá a gereblye fejére és hamarosan szembejön a nyele.
Ma beszéltem több ismerősömmel akik tartalékosok és eddig nagyon át akartak menni szerzodesesbe és most már egyikse akar sőt tartalekost se akarnak már…pint az ellenkezőjét ertek el…idiótákMajd nem győzik visszacsinálni amikor rájönnek hogy így senki nem akar katona lenni...
Ez az idióta kormány mindent izomból akar megoldani, aztán koppannak...Ma beszéltem több ismerősömmel akik tartalékosok és eddig nagyon át akartak menni szerzodesesbe és most már egyikse akar sőt tartalekost se akarnak már…pint az ellenkezőjét ertek el…idióták
Ő bajuk majd a főtisztek egymást vezenyelgetik ide oda és mondogatják egymásnak megcsináltuk béláim kurvajok vagyunk.Ez az idióta kormány mindent izomból akar megoldani, aztán koppannak...
Remélem, hogy ezzel SzBK végleg kicsinálja magát.![]()
Kelleni fog…Szerintem vegyen mindenki sok xanaxot a következő időkre...![]()
Hogy rohadjanak meg. Mire jó ez?![]()
Ezentúl senki sem lesz katona online felületeket "csak hall ezt meg azt"... ennyi!Aki katona, ezután felejtse el, hogy bármely közösségi média felületen posztol, mert a rendelet alapján ezt nem teheti meg (ha tudott, vagy sejthető róla, hogy katona) és kitudódik, hogy posztolt arra nagyon ráfog baszni
/Aki megteszi, az vagy felvállalja a kockázatot, vagy hivatalból posztol./
Te sem voltál még a knbsz-nél elbeszélgetésen.Ezentúl senki sem lesz katona online felületeket "csak hall ezt meg azt"... ennyi!![]()
tényleg nem - sosem dolgoztam a magyar államnak és nem is fogok.Te sem voltál még a knbsz-nél elbeszélgetésen.
A legtöbben nem fognak kockáztatni, vagy ha igen, akkor a megbolondult honvédség fog erőt demonstrálni, és utána mindenki bekussol, aztán az első alkalommal leszerel.tényleg nem - sosem dolgoztam a magyar államnak és nem is fogok.
Már írom a fórumra tervezett búcsúbeszédemet.Aki katona, ezután felejtse el, hogy bármely közösségi média felületen posztol, mert a rendelet alapján ezt nem teheti meg (ha tudott, vagy sejthető róla, hogy katona) és kitudódik, hogy posztolt arra nagyon ráfog baszni
/Aki megteszi, az vagy felvállalja a kockázatot, vagy hivatalból posztol./
Nem szerelsz le?Már írom a fórumra tervezett búcsúbeszédemet.
Hogy rohadjanak meg. Mire jó ez?
Szerintem érdemes venni egy mély levegőt előbb. Ha csak a rendeletből indulok ki ez téged itt nem akadályoz.Már írom a fórumra tervezett búcsúbeszédemet.
Ha egy háborúval a szomszédban szétcseszik a honvédségi állományt, akkor ez mi, ha nem hazaárulás?!Ez az idióta kormány mindent izomból akar megoldani, aztán koppannak...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..