[HUN] Leopard 2

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na kérem, itt a video.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egész jól összevágott videó fejlődnek benne azt el kell ismerni :)

Na de most akkor elbizonytalanodtam teljesen a videó után, hogy akkor mi a szakszerű kiejtés, amivel felvághatok a család nem tankbuzi tagjai (= mindenki más rajtam kívül) előtt: leopárd kettő ááá-hét-hú (eddig ebben éltem) vagy leopárd kettő ááá-hét-hááá-ú? Please help me!

Na de most akkor elbizonytalanodtam teljesen a videó után, hogy akkor mi a szakszerű kiejtés, amivel felvághatok a család nem tankbuzi tagjai (= mindenki más rajtam kívül) előtt: leopárd kettő ááá-hét-hú (eddig ebben éltem) vagy leopárd kettő ááá-hét-hááá-ú? Please help me!
programozható HÉÉÉÉ löszer ? bocsánat HÁ É

Jön még egy :D
452583651_8199947176732390_8006044664289548331_n.jpg

Szerintem pont annyit al, hogy a fél le állás meglegyen, mert ha balesetezik akkor veszélyes lenne teli tankkal meg amúgy is túlsúlyos már hát még teli tankkal

Persze. Megvan vagy 60 tonna az a szar, biztos, hogy + 150 liter üzemanyag jelenti majd a tolerálhatatlan többletet. :D
Országúti balesetben milyen kár érhet egy harckocsit, amitől megsérül az üzemanyag tartály? Körülbelül egy tehervonat kellene ehhez.

Persze. Megvan vagy 60 tonna az a szar, biztos, hogy + 150 liter üzemanyag jelenti majd a tolerálhatatlan többletet. :D
Országúti balesetben milyen kár érhet egy harckocsit, amitől megsérül az üzemanyag tartály? Körülbelül egy tehervonat kellene ehhez.
Elég oda egy kamion is, és ha a másik kigyullad.

• Tetszik
Reactions: endre

3 új cicus
Beleolvastam a kommentekbe,...nem keleltt volna... o_O

Hát ha neked kell kifizetni a súlytöbbletet akkor meggondolod, hogy teli tankkal vagy üresen viszed... :D

egy másik kamion felborítja a trélert és kifolyik az összes gázolaj ?