Panczelosok.hu
Mozgalmasan indult a nyár a tatai vitéz Tarczay Ervin 11. Harckocsizászlóalj kijelölt állományának. Június 3. és 28. között huszonöt katona vett részt a KNDS szakemberei által tartott...www.facebook.com
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Panczelosok.hu
Mozgalmasan indult a nyár a tatai vitéz Tarczay Ervin 11. Harckocsizászlóalj kijelölt állományának. Június 3. és 28. között huszonöt katona vett részt a KNDS szakemberei által tartott...www.facebook.com
Ideje volt már...Na kérem, itt a video.
Na kérem, itt a video.
Egész jól összevágott videó fejlődnek benne azt el kell ismerniAz első lövés
„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy. Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár vitéz Tarczay Ervin 11. Harckocsizászlóaljának parancsnokhelyettese...honvedelem.hu
programozható HÉÉÉÉ löszer ? bocsánat HÁ ÉNa de most akkor elbizonytalanodtam teljesen a videó után, hogy akkor mi a szakszerű kiejtés, amivel felvághatok a család nem tankbuzi tagjai (= mindenki más rajtam kívül) előtt: leopárd kettő ááá-hét-hú (eddig ebben éltem) vagy leopárd kettő ááá-hét-hááá-ú? Please help me!
Szakszerűen ejtve "Hécs íí"...programozható HÉÉÉÉ löszer ? bocsánat HÁ É
Kb 19-20 van már itthonSzalay-Bobrovniczky Kristóf
Újabb 3 csúcskategóriás Leopard 2 A7-s harckocsival erősödik a Magyar Honvédség! Magyarország védelméhez szükség van a legmodernebb eszközökre. Ezek a gyors és mozgékony, megbízható harckocsik a...www.facebook.com
3 új cicus
Azokhoz szólnék akik tudnak erre válaszolni:Kb 19-20 van már itthon
Szerintem pont annyit al, hogy a fél le állás meglegyen, mert ha balesetezik akkor veszélyes lenne teli tankkal meg amúgy is túlsúlyos már hát még teli tankkal
Elég oda egy kamion is, és ha a másik kigyullad.Persze. Megvan vagy 60 tonna az a szar, biztos, hogy + 150 liter üzemanyag jelenti majd a tolerálhatatlan többletet.
Országúti balesetben milyen kár érhet egy harckocsit, amitől megsérül az üzemanyag tartály? Körülbelül egy tehervonat kellene ehhez.
Beleolvastam a kommentekbe,...nem keleltt volna...Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Újabb 3 csúcskategóriás Leopard 2 A7-s harckocsival erősödik a Magyar Honvédség! Magyarország védelméhez szükség van a legmodernebb eszközökre. Ezek a gyors és mozgékony, megbízható harckocsik a...www.facebook.com
3 új cicus
Hát ha neked kell kifizetni a súlytöbbletet akkor meggondolod, hogy teli tankkal vagy üresen viszed...Persze. Megvan vagy 60 tonna az a szar, biztos, hogy + 150 liter üzemanyag jelenti majd a tolerálhatatlan többletet.
egy másik kamion felborítja a trélert és kifolyik az összes gázolaj ?Országúti balesetben milyen kár érhet egy harckocsit, amitől megsérül az üzemanyag tartály? Körülbelül egy tehervonat kellene ehhez.
Majd 70 tonna acél semmi nincs az utakon a vonaton kívül ami képes kárt tenni benne.Elég oda egy kamion is, és ha a másik kigyullad.
Meg is érdemli aki facebookon olvas kommenteket..Beleolvastam a kommentekbe,...nem keleltt volna...
300 liter gázolaj, több tonna műanyag, gumiabroncs azért szépen tud égni. Csak ha egy kamionra gondolok.Majd 70 tonna acél semmi nincs az utakon a vonaton kívül ami képes kárt tenni benne.