Akkor nem konzerv , hanem komolyabb.Ez 125 millió Euró. A várpalotai lőszer gyár is ennyi lehet kb. - legalábbis az első ütem.
Az egészre mondtak "alacsony háromszámjegyű millió eurót" kóstált.
A harcjármű gyár Zalában meg asszem 60 mrdba került...
Akkor nem konzerv , hanem komolyabb.Ez 125 millió Euró. A várpalotai lőszer gyár is ennyi lehet kb. - legalábbis az első ütem.
Az egészre mondtak "alacsony háromszámjegyű millió eurót" kóstált.
A litvánoknak az RM 180 millióért épít lőszergyárat:Ez 125 millió Euró. A várpalotai lőszergyár is ennyi lehet kb. - legalábbis az első ütem.
Az egészre mondták: "alacsony háromszámjegyű millió eurót" kóstál.

mil.in.ua

mil.in.ua
				 www.rheinmetall.com

www.rheinmetall.com
				Amellett ez nem a végleges összeg hanem még mindig csak egy előleg! Szóval lehet majd nagyobb összegű is!A litvánoknak az RM 180 millióért épít lőszergyárat:

Rheinmetall ammunition plant to be built in Lithuania
Rheinmetall is investing more than €180 million to build an ammunition plant in Lithuania.mil.in.ua
Az RM új németországi gyára pedig 300 millióból épül:
Rheinmetall builds new ammunition plant in Germany
With the new ammo plant Rheinmetall further enhances the country’s self-reliance in ammunition production. Ground-breaking ceremony with the Federal Chancellor.www.rheinmetall.com
Szóval 125 millióból kijöhet egy komolyabb hadiüzem...
Reptér? Vagy azt már megvették?Szerintem vmi felvásárlás lesz...annak ágyaznak meg egy Tőkealap létrehozásával...
SZERINTEM! ugye #próbafólió, #telkszimat, #háromutániszámotaszádraneveddháromszor!
Lehetne az is, a légiirányítás meg egyebek az azért ide tartozik...Mondjuk a reptér nem hadiipari beruházás!
Akkor ez sem az lesz amire mi nagyon várunk!Lehetne az is, a légiirányítás meg egyebek az azért ide tartozik...
De valami céget vesznek meg, alakítnak át, sztem ahhoz kell...

www.portfolio.hu

www.portfolio.hu

"Ezek a cégek nem vártak az állam támogatására, hanem önmaguk felmérték a piaci igényeket és lehetőségeket, adott esetben kiállítóként jelentek meg releváns hadi- és repülőipari kiállításokon, amelyek egyébként mind a mai napig az elsődleges kapcsolatépítési lehetőség az iparági szereplők számára. Továbbá megszerezték a szükséges minősítéseket, elvégezték az elvárt beruházásokat, és ezek eredményeként megtalálták helyület az ellátási láncokban."
Háborús lázban ég Európa és szárnyal a globális hadiipar – Hogyan válhat beszállítóvá ezekben az iparágakban egy magyar kkv?
Az elmúlt években többször is napirendre került az a kérdés, hogy a magyar kkv-k hogyan válhatnak hadi- és repülőgépipari beszállítókká, mind a terület szakpolitikai vezetőinek, mind az érintett gazdasági szereplők és azok érdekképviseleteinek részéről. A témának újra aktualitást ad, hogy az...www.portfolio.hu
De, genya voltál, ráadásul nem gondolkoztál tul sokat a hozzászóláson.Nem akarok nagyon genya lenni, de..
...Biztos sok okosat ír majd elolvasom. Amikor anno 2010-16 között a honvédelmi minisztérium dolgozott többek közt a Beszerzési Igazgatóságon igazgatóhelyettesként több maradandó nyomott hagyott és bizonyította, hogy amit ír azt teszi is.
Nem emlékszek de talán akkor vettünk új varrógépkészletet és talán Hende alatt a hatarkerítés Gyodája is maradandó emlékű beszerzés.
Maróth érkezésével távozott,
Jó majd elolvasom a cikket is, először azt, ki irta. Egyébként elég aktív már a második hadiipari véleménycikket írja a portfolion.
Újra azok az idők vannakAbban az időben hideg vízre se volt pénz.

Ez nagyon szomorú.Újra azok az idők vannak
Jól nézzetek meg amit eddig be szereztünk mert ez lesz a MegGhATáROzO Haderő
annak is a fele ha bevethető lesz hosszútávon.
Szomorú időket élünk…Ez nagyon szomorú.
Ugyan neki mindig minden is jó.És könyörgöm, ne azt nézd, ki mondja, hanem hogy mit mond.
Sajnos, sajnos elég jól leírja a helyzetet. Nyilván léteznek más nézőpontok.
Hidd el, örülnék neki, ha igaza lenne és minden jó lenne.Ugyan neki mindig minden is jó.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..