Ezt miért kellett? Bántotta az EGO-t hogy korábban helyretett, korábban ellentmondott, vagy privátban vállalhatatlan dolgokat mondott, sértegetett amiről mi nem tudunk?
Szerintem egyértelmű!!!
Volt azóta hozzászólás a bezárt topikban. Idézek:
"Alapvetően kétféle trollt különböztetünk meg: a provokatív troll egy feltűnő, érzelmek felkorbácsolására alkalmas üzenettel (amit azonban komoly állításnak vagy kérdésnek álcáz) próbálja felhívni magára a figyelmet."
Ebből nekem az jön le, hogy próbálta magára felhívni a figyelmet és ezért került Laiki tiltásra, ez volt az üzenet számunkra! Így tényleg most a figyelem középpontjába került.
Tényleg várom mi lesz, mert PavoIr múltkor a Trumpot szektavezérnek titulálta vagy éppen SirHiggins Iránt szarkeverőzte, nekik szerintem annyi lesz, ha elolvassa a hozzászólásaikat a moderáció.
Én úgy vélem, hogy mostanában ezek a túlkapások a fronton történt dolgokhoz köthetőek, azaz most megrekedtek az ukránok és ez sokakban láthatóan frusztrációt vált ki.
Oroszország hamarosan összedől:
Az oroszok képtelenek megállítani az ukránokat Kurszknál, az ukránok helyzete egyre válságosabb a donbaszi fronton
Az oroszoknak 40-50 ezer katonára is szükségük lehet, hogy kiszorítsák az ukrán erőket Kurszk alól, ezt azonban másodlagosnak tartják most, a fő céljuk továbbra is Doneck megye teljes területének elfoglalása.
Közel a végső győzelem!!!!

!