[BIZTPOL] Magyarország

Itt mindenkinek törölték az összes emlékét és tudását 89 előttről?!

Nem.
1 számú szabály az utóbbi 600 évben:ne basztasd az Oroszokat,mert meg leszel baszva!
2 számú szabály az utóbbi 60 évben:ne basztasd az Oroszokat,mert elhamvadhatsz!
3 számú szabály az utóbbi 2 évben:ne basztasd az Oroszokat, akkor sem,ha már 200 milliárd dodót,118 milliárd eurót,ugyanennyi árú hadtechet betoltak,1 millió katonát megöltek,2x nyomorék lett,és az Oroszok nem mozgósítottak,évi 6%-ot nő a gdp-jük,ásítozva túltermelik a komplett nato-t hadianyagban,stb,mert kurvára meg leszel BASZVA!!
3/b:a megbaszás helyett el is hamvadhatsz!
4 számú szabály: alakíts ki jó viszonyt az Oroszokkal, lesz olcsó atomerőműved,olajad,gázod,aluminiumod,szened,műtrágyád,minden földi jód,lesz egy 3+ milliárdos piacod,a dodótól független fizetési rendszered,stb.

Az állam alapja a gazdaság. Abból él. A hadsereg is nem?
Mit jelent számunkra a kilépés gazdaságilag az EU-ból és a NATO-ból?
Rövid ideig lehet vitézkedni a vagyon feléléséből, de aztán mi lesz?

Meddig üzemelhet a magyar hadsereg technikai utánpótlás nélkül? Gripen, Leo, PZH, Lynx, Atacms, stb.? A Gidránban is NATO elektronika van, nem?

Nem vágy vezérelt kérdés ez! Illetve akinél igen: az az ellenség!
Írtam egy jó hosszú választ a szerintem vonalán haladva, de sajnos elvesztettem mert a telefonom elfelejtette előzetes ok nélkül az internethálózat létét és így nem is mentődött. Szóval nem írom újra. Szopás lenne, ha tömöríteni akarnám. :D

Jó, mindegy. Hisztek, amit akartok.
white-feather-movement.jpg
Szar mikor megint átneveztétek ugyanazt, az embereknek meg megint elég ugyanabból így háborút kell csinálni, hogy meghaljanak és újra elnevezhessétek nem? :D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem, pontosan tudom hogy a paradicsomok lelkebol van amit dementorok szivnak ki az olasz maffia nyomasara es amit fillipino muglik csomagolnak es osztrak felkezu szegenyek cempeszbek sziciliaba.
A paradicsombizniszre gondoltam.
Volt is hír belőle, hogy migránsokat dolgoztatnak, nyilván feketén.
Az egyikkel volt is vmi baleset, h vmi végtagja leszakadt, kocsira tették de nem vitték kórházba, hanem kidobták valahol az autóból.
Aztán lehet, hogy maga a feldolgozás már maffia mentes, de azért ők is sejthetik, hogy kiktől vásárolnak...

Az egyikkel volt is vmi baleset, h vmi végtagja leszakadt, kocsira tették de nem vitték kórházba, hanem kidobták valahol az autóból.
Aztán lehet, hogy maga a feldolgozás már maffia mentes, de azért ők is sejthetik, hogy kiktől vásárolnak...
Nem hallottam meg ilyenrol, ez hol is tortent meg mikor? :eek:

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem hallottam meg ilyenrol, ez hol is tortent meg mikor? :eek:
Ja, amúgy Camorra, nem a Maffia, vagy mittomén melyik.

Kicsit összemosódott, de gondolom azért lehet összefüggés:

Ja, amúgy Camorra, nem a Maffia, vagy mittomén melyik.

Kicsit összemosódott, de gondolom azért lehet összefüggés:
Na amint van idom elolvasom

Amúgy a paradicsom biznisz nem a Maffia kezében van?
Már most így tök komolyan.
Legalábbis az olasz.
Ismerős mesélte, hogy még a kürtöskalácsosoknál is fel van osztva a terület, ki hol, hova települhet. De ezt csak hallottam, 10-en éve. Koporsókészítésbe kezdett anno ismerős asztalos, állítólag megkeresték komoly érvekkel, hogy nem akar ő ilyennel foglalkozni.
Ugye ezek mind szóbeszédek.

Mozzarella és az oliva területén is ott vannak.

"Az élelmiszerágazatban majdnem ötven különböző maffiaklán tevékenykedik. Az agrártermelők szövetsége (Coldiretti) legalább évi 12,5 milliárd euróra becsüli az agromaffia üzleti forgalmát. A szervezett bűnözés keze benne van az élelmiszerek behozatalában és kivitelében: emberei ott vannak a szárazföldi határátkelőkön éppúgy, mint az olasz kikötőkben. "

Mozzarella és az oliva területén is ott vannak.

"Az élelmiszerágazatban majdnem ötven különböző maffiaklán tevékenykedik. Az agrártermelők szövetsége (Coldiretti) legalább évi 12,5 milliárd euróra becsüli az agromaffia üzleti forgalmát. A szervezett bűnözés keze benne van az élelmiszerek behozatalában és kivitelében: emberei ott vannak a szárazföldi határátkelőkön éppúgy, mint az olasz kikötőkben. "

Ez az igaz út!
the-godfather-c-film-and-furniture-a-800530.jpg