[BIZTPOL] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 202
57 498
113
Itt mindenkinek törölték az összes emlékét és tudását 89 előttről?!

Nem.
1 számú szabály az utóbbi 600 évben:ne basztasd az Oroszokat,mert meg leszel baszva!
2 számú szabály az utóbbi 60 évben:ne basztasd az Oroszokat,mert elhamvadhatsz!
3 számú szabály az utóbbi 2 évben:ne basztasd az Oroszokat, akkor sem,ha már 200 milliárd dodót,118 milliárd eurót,ugyanennyi árú hadtechet betoltak,1 millió katonát megöltek,2x nyomorék lett,és az Oroszok nem mozgósítottak,évi 6%-ot nő a gdp-jük,ásítozva túltermelik a komplett nato-t hadianyagban,stb,mert kurvára meg leszel BASZVA!!
3/b:a megbaszás helyett el is hamvadhatsz!
4 számú szabály: alakíts ki jó viszonyt az Oroszokkal, lesz olcsó atomerőműved,olajad,gázod,aluminiumod,szened,műtrágyád,minden földi jód,lesz egy 3+ milliárdos piacod,a dodótól független fizetési rendszered,stb.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 706
72 034
113
Az állam alapja a gazdaság. Abból él. A hadsereg is nem?
Mit jelent számunkra a kilépés gazdaságilag az EU-ból és a NATO-ból?
Rövid ideig lehet vitézkedni a vagyon feléléséből, de aztán mi lesz?

Meddig üzemelhet a magyar hadsereg technikai utánpótlás nélkül? Gripen, Leo, PZH, Lynx, Atacms, stb.? A Gidránban is NATO elektronika van, nem?

Nem vágy vezérelt kérdés ez! Illetve akinél igen: az az ellenség!
Írtam egy jó hosszú választ a szerintem vonalán haladva, de sajnos elvesztettem mert a telefonom elfelejtette előzetes ok nélkül az internethálózat létét és így nem is mentődött. Szóval nem írom újra. Szopás lenne, ha tömöríteni akarnám. :D

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 706
72 034
113
Jó, mindegy. Hisztek, amit akartok.
white-feather-movement.jpg
Szar mikor megint átneveztétek ugyanazt, az embereknek meg megint elég ugyanabból így háborút kell csinálni, hogy meghaljanak és újra elnevezhessétek nem? :D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 257
24 932
113
Nem, pontosan tudom hogy a paradicsomok lelkebol van amit dementorok szivnak ki az olasz maffia nyomasara es amit fillipino muglik csomagolnak es osztrak felkezu szegenyek cempeszbek sziciliaba.
A paradicsombizniszre gondoltam.
Volt is hír belőle, hogy migránsokat dolgoztatnak, nyilván feketén.
Az egyikkel volt is vmi baleset, h vmi végtagja leszakadt, kocsira tették de nem vitték kórházba, hanem kidobták valahol az autóból.
Aztán lehet, hogy maga a feldolgozás már maffia mentes, de azért ők is sejthetik, hogy kiktől vásárolnak...

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 859
13 104
113
Az egyikkel volt is vmi baleset, h vmi végtagja leszakadt, kocsira tették de nem vitték kórházba, hanem kidobták valahol az autóból.
Aztán lehet, hogy maga a feldolgozás már maffia mentes, de azért ők is sejthetik, hogy kiktől vásárolnak...
Nem hallottam meg ilyenrol, ez hol is tortent meg mikor? :eek:

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 257
24 932
113
Nem hallottam meg ilyenrol, ez hol is tortent meg mikor? :eek:
Ja, amúgy Camorra, nem a Maffia, vagy mittomén melyik.

Kicsit összemosódott, de gondolom azért lehet összefüggés:

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 859
13 104
113
Ja, amúgy Camorra, nem a Maffia, vagy mittomén melyik.

Kicsit összemosódott, de gondolom azért lehet összefüggés:
Na amint van idom elolvasom

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 854
32 402
113
Amúgy a paradicsom biznisz nem a Maffia kezében van?
Már most így tök komolyan.
Legalábbis az olasz.
Ismerős mesélte, hogy még a kürtöskalácsosoknál is fel van osztva a terület, ki hol, hova települhet. De ezt csak hallottam, 10-en éve. Koporsókészítésbe kezdett anno ismerős asztalos, állítólag megkeresték komoly érvekkel, hogy nem akar ő ilyennel foglalkozni.
Ugye ezek mind szóbeszédek.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 854
32 402
113
Mozzarella és az oliva területén is ott vannak.

"Az élelmiszerágazatban majdnem ötven különböző maffiaklán tevékenykedik. Az agrártermelők szövetsége (Coldiretti) legalább évi 12,5 milliárd euróra becsüli az agromaffia üzleti forgalmát. A szervezett bűnözés keze benne van az élelmiszerek behozatalában és kivitelében: emberei ott vannak a szárazföldi határátkelőkön éppúgy, mint az olasz kikötőkben. "

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 257
24 932
113
Mozzarella és az oliva területén is ott vannak.

"Az élelmiszerágazatban majdnem ötven különböző maffiaklán tevékenykedik. Az agrártermelők szövetsége (Coldiretti) legalább évi 12,5 milliárd euróra becsüli az agromaffia üzleti forgalmát. A szervezett bűnözés keze benne van az élelmiszerek behozatalában és kivitelében: emberei ott vannak a szárazföldi határátkelőkön éppúgy, mint az olasz kikötőkben. "

Ez az igaz út!
the-godfather-c-film-and-furniture-a-800530.jpg