Ja, ez tényleg tök olyan, mint hogy Mo buszt, hajót, darut gyárthat és hasonlók.
Te, EU-s termelési kvótákról még nem hallottál? Cukorgyárainkkal mi lett?
Amikor fizetett az EU, hogy vágjuk ki a szőlőt?
Ne fárasszuk már egymást baszki
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, ez tényleg tök olyan, mint hogy Mo buszt, hajót, darut gyárthat és hasonlók.
Itt mindenkinek törölték az összes emlékét és tudását 89 előttről?!
Írtam egy jó hosszú választ a szerintem vonalán haladva, de sajnos elvesztettem mert a telefonom elfelejtette előzetes ok nélkül az internethálózat létét és így nem is mentődött. Szóval nem írom újra. Szopás lenne, ha tömöríteni akarnám.Az állam alapja a gazdaság. Abból él. A hadsereg is nem?
Mit jelent számunkra a kilépés gazdaságilag az EU-ból és a NATO-ból?
Rövid ideig lehet vitézkedni a vagyon feléléséből, de aztán mi lesz?
Meddig üzemelhet a magyar hadsereg technikai utánpótlás nélkül? Gripen, Leo, PZH, Lynx, Atacms, stb.? A Gidránban is NATO elektronika van, nem?
Nem vágy vezérelt kérdés ez! Illetve akinél igen: az az ellenség!
Szar mikor megint átneveztétek ugyanazt, az embereknek meg megint elég ugyanabból így háborút kell csinálni, hogy meghaljanak és újra elnevezhessétek nem?Jó, mindegy. Hisztek, amit akartok.
Erről valahol írhatnál bővebben, szerintem többünket érdekelne mire gondolsz.Vagy ha mondjuk paradicsomsűrítményt gyártanál korszerű technológiával, nagy mennyiségben, megkeresnek. Mirelit vagy fagyasztva szárított termék gyárat akarsz? Kicsinálnak.
Erről valahol írhatnál bővebben, szerintem többünket érdekelne mire gondolsz.
Suritett paradicsom biznisz? Vagy a normal?Amúgy a paradicsom biznisz nem a Maffia kezében van?
Már most így tök komolyan.
Legalábbis az olasz.
Mé' szerinted a sűrített paradicsom az banánból van?Suritett paradicsom biznisz? Vagy a normal?
Nem, pontosan tudom hogy a paradicsomok lelkebol van amit dementorok szivnak ki az olasz maffia nyomasara es amit fillipino muglik csomagolnak es osztrak felkezu szegenyek cempeszbek sziciliaba.Mé' szerinted a sűrített paradicsom az banánból van?
A paradicsombizniszre gondoltam.Nem, pontosan tudom hogy a paradicsomok lelkebol van amit dementorok szivnak ki az olasz maffia nyomasara es amit fillipino muglik csomagolnak es osztrak felkezu szegenyek cempeszbek sziciliaba.
Nem hallottam meg ilyenrol, ez hol is tortent meg mikor?A paradicsombizniszre gondoltam.
Volt is hír belőle, hogy migránsokat dolgoztatnak, nyilván feketén.
Az egyikkel volt is vmi baleset, h vmi végtagja leszakadt, kocsira tették de nem vitték kórházba, hanem kidobták valahol az autóból.
Aztán lehet, hogy maga a feldolgozás már maffia mentes, de azért ők is sejthetik, hogy kiktől vásárolnak...
Nem hallottam meg ilyenrol, ez hol is tortent meg mikor?
Na amint van idom elolvasomRabszolgák szedik Olaszországban a spagettiszószba valót
Az olasz maffia a lelket is kitapossa a földjein dolgozó bevándorlókból, a szélsőjobbos olasz kormány és az árérzékeny kereskedelmi láncok pedig csak adják alá a lovat.index.huJa, amúgy Camorra, nem a Maffia, vagy mittomén melyik.Maffiamilliók rabszolgamunkából, avagy mitől olcsó olyan az olasz paradicsomkonzerv?
Az agrobizniszt a maffia különböző csoportjai irányítják Olaszország déli részén, ahol a munkavállalók jelentős része migráns, aki rémes körülmények között dolgozik, hogy hasznot hajtson a bűnözőcsoportoknak.hvg.hu
Kicsit összemosódott, de gondolom azért lehet összefüggés:
Sokkolta az olaszokat az indiai vendégmunkás halála
A kezét is elvesztő vendégmunkás sokáig segítség nélkül maradt, miután egyszerűen az út szélén hagyták.168.hu
Jászkunság? Nálunk még a kupán váglak is használatos.De ismerős ez "hókon váglak elterülsz" ezt bizony Magyarország csak egy bizonyos régiójából származó emberek használják
Üdv, fődi!
Nem tudom nekem honnan jött. Anyai ág szabolcs, apai bp.Jászkunság? Nálunk még a kupán váglak is használatos.
Itt bp-is használják, anyam apam is bp-i.De ismerős ez "hókon váglak elterülsz" ezt bizony Magyarország csak egy bizonyos régiójából származó emberek használják
Üdv, fődi!
Ismerős mesélte, hogy még a kürtöskalácsosoknál is fel van osztva a terület, ki hol, hova települhet. De ezt csak hallottam, 10-en éve. Koporsókészítésbe kezdett anno ismerős asztalos, állítólag megkeresték komoly érvekkel, hogy nem akar ő ilyennel foglalkozni.Amúgy a paradicsom biznisz nem a Maffia kezében van?
Már most így tök komolyan.
Legalábbis az olasz.
Mozzarella és az oliva területén is ott vannak.A paradicsombizniszre gondoltam.
Volt is hír belőle, hogy migránsokat dolgoztatnak, nyilván feketén.
Az egyikkel volt is vmi baleset, h vmi végtagja leszakadt, kocsira tették de nem vitték kórházba, hanem kidobták valahol az autóból.
Aztán lehet, hogy maga a feldolgozás már maffia mentes, de azért ők is sejthetik, hogy kiktől vásárolnak...
Mozzarella és az oliva területén is ott vannak.
"Az élelmiszerágazatban majdnem ötven különböző maffiaklán tevékenykedik. Az agrártermelők szövetsége (Coldiretti) legalább évi 12,5 milliárd euróra becsüli az agromaffia üzleti forgalmát. A szervezett bűnözés keze benne van az élelmiszerek behozatalában és kivitelében: emberei ott vannak a szárazföldi határátkelőkön éppúgy, mint az olasz kikötőkben. "
Mozzarella sajtokat és olívaolajokat gyárt az olasz maffia
Olaszországban virágzik a hamisított vagy 'pancsolt' élelmiszerek forgalmazása, amely elsősorban az olasz konyha nemzetközi hírű termékeit érinti. A jövedelmező...utajovobe.eu