Magyarország ipara

Musk miatt ideteszem:

Meglepetésszerűen Amerikába látogatott Orbán Viktor, hogy Donald Trumppal, Elon Muskkal és Michael Waltzcal találkozzon.
Remélem jan.21.-én legalább az alábbi bejelentések lesznek (Jan.20.-at hagyjuk meg USA-nak :) :
  • Új nagykövet
  • Kettős adóztatás megszűnik
  • Tesla beruházások
  • És a Musk féle hatékonyságvizsgálat se lenne rossz a magyar bürokráciában.

Musk miatt ideteszem:

Meglepetésszerűen Amerikába látogatott Orbán Viktor, hogy Donald Trumppal, Elon Muskkal és Michael Waltzcal találkozzon.
Remélem jan.21.-én legalább az alábbi bejelentések lesznek (Jan.20.-at hagyjuk meg USA-nak :) :
  • Új nagykövet
  • Kettős adóztatás megszűnik
  • Tesla beruházások
  • És a Musk féle hatékonyságvizsgálat se lenne rossz a magyar bürokráciában.

És bilibe lóg a kezed. :)

Az új nagykövetl esz az biztos, mert politikai kinevezett jön mindig ide. "Jutalomból"
De a kettős adóztatáshoz kongresszusi döntés kell, talán az elmúlt 10 évben senkinek sem hozták meg. (vagy valami ilyesmit olvastam nem rég)
Tesla - még hová? annyi autógyárunk meg akku gyárunk van, mint a nyű, ráadásul az összes konkurensük itt van.
A hatékonyság? teljesen más a közigazgatásunk. Ott leépíteni akarják, nálunk meg felépíteni, hogy azzal is a politka karjait növesszék.

Amúgy valóban érdekes, hogy mi lehet az oka a látogatásnak. Mert Trumpot még csak csak értem, hogy a politikai szívességet viszonozza. De hogy a Musk meg a gyereke mit keres ot az valóban rejtély

És bilibe lóg a kezed. :)

Az új nagykövetl esz az biztos, mert politikai kinevezett jön mindig ide. "Jutalomból"
De a kettős adóztatáshoz kongresszusi döntés kell, talán az elmúlt 10 évben senkinek sem hozták meg. (vagy valami ilyesmit olvastam nem rég)
Tesla - még hová? annyi autógyárunk meg akku gyárunk van, mint a nyű, ráadásul az összes konkurensük itt van.
A hatékonyság? teljesen más a közigazgatásunk. Ott leépíteni akarják, nálunk meg felépíteni, hogy azzal is a politka karjait növesszék.

Amúgy valóban érdekes, hogy mi lehet az oka a látogatásnak. Mert Trumpot még csak csak értem, hogy a politikai szívességet viszonozza. De hogy a Musk meg a gyereke mit keres ot az valóban rejtély
4iG spacex együttműködés

4iG spacex együttműködés
Abból indultam ki, hogy 24 óra alatt lenyomott 2x10 óra utat és 3 óra tárgyalást.
Ezért biztos fontos és sűrgős volt.
Musk hozza át a gyárát Berlinből legalább. :)

szerk:
Közben kijött 1 újabb cikk:
Itt a megfejtés:
A megbeszéléseken részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jászai Gellért, a 4iG elnöke is.

Abból indultam ki, hogy 24 óra alatt lenyomott 2x10 óra utat és 3 óra tárgyalást.
Ezért biztos fontos és sűrgős volt.
Musk hozza át a gyárát Berlinből legalább. :)

szerk:
Közben kijött 1 újabb cikk:
Itt a megfejtés:
A megbeszéléseken részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jászai Gellért, a 4iG elnöke is.

4iG spacex együttműködés
Ezért mondtam

4iG spacex együttműködés
Lehet szó valami ilyenről is, de ezért nem kell kiutazni. A SpaceX Rideshare árai adottak, amit és amikor a 4iG akar az kerekítesi hiba náluk, ráadásul csak évek múlva, kb akkor már nem is Trump lessz, szóval itt erdemben másról lehet szó a 4iG részéről..

Trumpnál meg kijárja maganának az eu penzeket , Trumpnak nem kerul penzbe hogy nyomást gyakoroljon ebben a témában az euba

50 % tarifa eu importra , de O.v kibulizhatná hogy csak 20%-os legyen, csak sajna nincs ideje rá mert tul sok időt vesz igénybe a magyar gazdaság istapolasa eus penzek nélkül

4iG Musk sztori meg szerintem csak befektetésről szól , 4iG most megy piacra es gondolom meg akarjak győzni Muskot hogy tegyen bele pénzt
Ugyan már. Majd pont Musk aki a legkomolyabb műholdas hálózattal bír, meg Neuralunket fejleszt fog befektetni egy hirtelen grundolt balkáni földi bazisú informatikai cégbe.. jó vicc.

Szerintem inkább az itteni Kínai befolyást (Huawei) megy elébe tisztázni, hogy az nem is olyan rossz ám.

Ugyan már. Majd pont Musk aki a legkomolyabb műholdas hálózattal bír, meg Neuralunket fejleszt fog befektetni egy hirtelen grundolt balkáni földi bazisú informatikai cégbe.. jó vicc.

Szerintem inkább az itteni Kínai befolyást (Huawei) megy elébe tisztázni, hogy az nem is olyan rossz ám.
Az meg van hogy kis millio kis céggel szoktak együtt működni a nagy válalatok ?

Es a nagyon gazdag emberek szoktak a portfoliojukat növelni , igy lesznek még gazdagabbak , neki ez kis penz de pont ezert nem is nagy kockazat

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg