[BIZTPOL] Szíriai helyzet

OFF

Mondjuk a kommunisták alatt volt utoljára normális haderőnk, komplex iparágaink ill. a tűrető egészségügyünk és közoktatásunk, valamint bűnözőket nemtoleráló közbiztonságunk.
Mert nem is voltak igazi bűnözők.
Azért nem voltak, mert igazi pénz sem volt.
Akkor meg minek bűnözni?
Így azért könnyű. :)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Na mit mondtam, hogy Iránnak nem maradt más, mint a kurdokat támogatni. :)

• Hűha
Reactions: Kim Philby and enzo
Róla nem láttam videókat, biztos komoly dolgokat csináltak ők is, Sztálin is, Hitler is, csak az ISIS-t le tudtam követni full hd-ben mikor gyerekekkel fejeztettek le embereket, átmentek tankkal foglyokon, láncra kötve benzinben megfürdetett rabokat gyújtottak fel, 13-15 körüli gyerek alavita fiúkat lőttek agyon hasaltatva 20-asával miután kiásatták velük a sírjaikat, ilyesmi...

Aki ezeknek a bűneit relativizálja, azt én nem tudom hova tenni...

Róla nem láttam videókat, biztos komoly dolgokat csináltak ők is, Sztálin is, Hitler is, csak az ISIS-t le tudtam követni full hd-ben mikor gyerekekkel fejeztettek le embereket, átmentek tankkal foglyokon, láncra kötve benzinben megfürdetett rabokat gyújtottak fel, 13-15 körüli gyerek alavita fiúkat lőttek agyon hasaltatva 20-asával miután kiásatták velük a sírjaikat, ilyesmi...

Aki ezeknek a bűneit relativizálja, azt én nem tudom hova tenni...
Maradjunk annyiban, hogy pár év (1975-1978) alatt Kambodzsában 1,7 millió embert gyilkoltak meg, éheztettek vagy dolgoztattak halálra. A népesség ötödét...
Én láttam a koponya hegyeket és a beszámolókat. Mao és Sztálin híve volt....

Maradjunk annyiban, hogy pár év (1975-1978) alatt Kambodzsában 1,7 millió embert gyilkoltak meg, éheztettek vagy dolgoztattak halálra. A népesség ötödét...
Én láttam a koponya hegyeket és a beszámolókat. Mao és Sztálin híve volt....
Ezekről hallottam, az ISIS-t meg lekövettem anno a Szír topikban az arab tavasz elejétől, totál más így az élményem róluk. Biztos szar volt Kambodzsa a Vörös Khmerek idejében ezt nem vitatom, csak engem ez annyira érint meg mint mondjuk a tatárjárás, arról is tanultuk suliban hogy végigdúlták a fél akkor ismert világot Eurázsiában, sok áldozattal, de nincs róla saját emlékem. Az ISIS meg volt olyan "kedves" és dokumentált elég sok mindent, szóval róluk van fogalmam eléggé, és nem csípem a munkásságuk!

Azt is utálom aki nem utálja őket!

Most ez ilyen verseny vagy wtf is történik?
Elbírhatatlan szenvedést szabadítottak az emberekre. Mindegyik.
A festő, Sztálin, Pol Pot, az örményeket kiirtó török stb.
Akit így vagy úgy érintett, annak a legszörnyűbb az, amelyik. Sorrend? Minek.
Mindegyik szakadt volna az anyjába.

Az a helyzet,hogy ez szörnyű,de mondjuk a 100 éves háborúban portyázó angolok is igy viselkedtek,Kongóban meg még ma is előfordul,hogy utána meg is eszik azt,kit élve megégettek (megsütöttek).Mátyás Boroszlónál módszeresen hajitógépekkel belövette a lengyel táborba az előző összecsapásban elesett lengyelek levágott fejeit a lengyel táborba.Az előrenyomuló zuluk módszeresen kiirtották az utjukba eső törzseket,hogy legelőterületet nyerjenek a marháiknak.Bibliában meg benne van,hogy Dávidot gyermeke halálával bünteti az Úr,mert nem akarta kiirtani a jezebitáket,kik Jeruzsálemet birtokolták.
A történelemben egyáltalán nem ritkák a népirtások.Az akkori lakosság számához viszonyitva Dzsingisz kán nagyobb népirtást csinált,mint Hitler.Pol Pot,Mao és Sztálin abban tüntek ki,hogy ők elsősorban a saját népüket irtották.

A török, úgy ahogy, de megoldotta az örménykérdést. Meg a görögöt...

Nem húzták el végtelenségig a szenvedést, mint a kedvenceid a palesztinokkal.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az a helyzet,hogy ez szörnyű,de mondjuk a 100 éves háborúban portyázó angolok is igy viselkedtek,Kongóban meg még ma is előfordul,hogy utána meg is eszik azt,kit élve megégettek (megsütöttek).Mátyás Boroszlónál módszeresen hajitógépekkel belövette a lengyel táborba az előző összecsapásban elesett lengyelek levágott fejeit a lengyel táborba.Az előrenyomuló zuluk módszeresen kiirtották az utjukba eső törzseket,hogy legelőterületet nyerjenek a marháiknak.Bibliában meg benne van,hogy Dávidot gyermeke halálával bünteti az Úr,mert nem akarta kiirtani a jezebitáket,kik Jeruzsálemet birtokolták.
A történelemben egyáltalán nem ritkák a népirtások.Az akkori lakosság számához viszonyitva Dzsingisz kán nagyobb népirtást csinált,mint Hitler.Pol Pot,Mao és Sztálin abban tüntek ki,hogy ők elsősorban a saját népüket irtották.
A nagy különbség szerintem az egyik eseti, a másik maga a rendszer

Akkor rendezni kéne egy proper népirtást a palesztinokkal is ?
Egyébként az állításodból is következik, hogy nincs semmiféle népirtás velük kapcsolatban.

• Vicces
Reactions: megazez

Ja, de
- sem a görögök, sem az örmények nem azzal kezdték, hogy háborút indítanak, hogy elpusztítsák a törököket (mint kedvenceid a zsidókat);
- mellesleg a törökök néhányszáz évig irtották a megszállt népeket (nem csak őket) folyamatosan.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Juvi