Látod, látod én ennyivel többre taksálom a lelketeketHaver, én a te metélt lelkedet egy sima Red Bull rollerért eladnám…
![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látod, látod én ennyivel többre taksálom a lelketeketHaver, én a te metélt lelkedet egy sima Red Bull rollerért eladnám…
![]()
De számomra az említett dátumig megkérdőjelezhetetlen a dojcseprémium.
Jól van megnyugodtam amikor megláttam, hogy kabrió, abba azért jó megérkezni egy parkolós fórumtalálkozóra,Látod, látod én ennyivel többre taksálom a lelketeket
![]()
A többiekét magam is…Látod, látod én ennyivel többre taksálom a lelketeket
![]()
Úgy látszik állami rásegítés nélkül nem megy![]()
V-ge van, kicsi: nem lett nagy a V-Híd Cargo
Szomorú tartalmú körlevelet kaptak pénteken a V-Híd Cargo munkatársai: a cég alapos leépítésbe kezd, kicsit több, mint két év után lelép az árufuvarozási piacról, és már csak az építési forgalomban…uuuuu.hu
“Szomorú tartalmú körlevelet kaptak pénteken a V-Híd Cargo munkatársai: a cég alapos leépítésbe kezd, kicsit több, mint két év után lelép az árufuvarozási piacról, és már csak az építési forgalomban vesz részt a továbbiakban V-Híd Vagyonkezelő Kft. néven.“
![]()
V-ge van, kicsi: nem lett nagy a V-Híd Cargo
Szomorú tartalmú körlevelet kaptak pénteken a V-Híd Cargo munkatársai: a cég alapos leépítésbe kezd, kicsit több, mint két év után lelép az árufuvarozási piacról, és már csak az építési forgalomban…uuuuu.hu
“Szomorú tartalmú körlevelet kaptak pénteken a V-Híd Cargo munkatársai: a cég alapos leépítésbe kezd, kicsit több, mint két év után lelép az árufuvarozási piacról, és már csak az építési forgalomban vesz részt a továbbiakban V-Híd Vagyonkezelő Kft. néven.“
Minden is kell, ami jól működik és profitot termel....![]()
A Tiborcz-féle Waberer’s megszerezte a GYSEV fuvarleányának többségi tulajdonrészét
Egy jelentős tőkeemelés után a Waberer’s részesedése 70 százalék lesz, a GYSEV kisebbségi tulajdonos marad.hvg.hu
Minden is kell, ami jól működik és profitot termel....
Cicaharc van esetleg a nemzet veje és a nemzet gázszerelője között?Arra céloztam, hogy ezért kellhet a V-hidat leépíteni.
Nem hiszem, a V-híd cargo már akkor is döglődött amikor még a Wabi nem vett reszt a vasúti teherfuvarozásbanArra céloztam, hogy ezért kellhet a V-hidat leépíteni.
Cicaharc van esetleg a nemzet veje és a nemzet gázszerelője között?![]()
Ja, ha piaci/hozzáértési alapon történne, nem haverság/rokonságinMondjuk én nem tartom ördögtől valónak, hogy ha már a ballibsik elkótyavetyélték a MÁV Cargót, és nyilván nem lehet az osztrákoktól visszaszerezni (amíg hülyére keresik magukat rajta, bolondok lennének), legyen felépítve hazai tulajdonú vasúti cargo cég.
Mondjuk a wabit én nem tekintem NER cégnek, mert ők már akkor is nagy nemzetközi cég volt amikor a NER betette a lábát. A vasútra is olyan céggel lépett be aki ért hozzá szóval ott szerintem működik az, hogy piaci alapon is bőven megállják a helyüket, szemben a vhíddal ahogy látjuk...Ja, ha piaci/hozzáértési alapon történne, nem haverság/rokonságin
Pfuj! Nacionalista hozzáállás!Mondjuk én nem tartom ördögtől valónak, hogy ha már a ballibsik elkótyavetyélték a MÁV Cargót, és nyilván nem lehet az osztrákoktól visszaszerezni (amíg hülyére keresik magukat rajta, bolondok lennének), legyen felépítve hazai tulajdonú vasúti cargo cég.
Nem azért működik, mert neres, hanem pont annak ellenéreMondjuk a wabit én nem tekintem NER cégnek, mert ők már akkor is nagy nemzetközi cég volt amikor a NER betette a lábát. A vasútra is olyan céggel lépett be aki ért hozzá szóval ott szerintem működik az, hogy piaci alapon is bőven megállják a helyüket, szemben a vhíddal ahogy látjuk...
Igen, ez így van.Nem azért működik, mert neres, hanem pont annak ellenére
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..