Közlekedés (infrastruktúra, vasút, autó-motor, elektromos járművek, ...)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 173
27 032
113
Haver, én a te metélt lelkedet egy sima Red Bull rollerért eladnám… :D
images
Látod, látod én ennyivel többre taksálom a lelketeket :D
0_orig.jpg

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 558
61 930
113
De számomra az említett dátumig megkérdőjelezhetetlen a dojcseprémium.

Nálam ez a korszak a W140-el véget ért. És addig is csak a Merci és a Porsche tartozott bele :rolleyes:
(Hozzá tenném, hogy attól, hogy a Porsche nem tetszett soha, sosem állítanám, hogy egy aktuális 911-es ne lenne minőségi termék. Az átcímkézet VW-s cuccokat meg ne hozzuk elő, mert a gondolatuk is fáj)

• Tetszik
Reactions: reich_und_roll

Ranger

Well-Known Member
2021. szeptember 20.
1 657
3 487
113

“Szomorú tartalmú körlevelet kaptak pénteken a V-Híd Cargo munkatársai: a cég alapos leépítésbe kezd, kicsit több, mint két év után lelép az árufuvarozási piacról, és már csak az építési forgalomban vesz részt a továbbiakban V-Híd Vagyonkezelő Kft. néven.“

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 648
36 248
113

“Szomorú tartalmú körlevelet kaptak pénteken a V-Híd Cargo munkatársai: a cég alapos leépítésbe kezd, kicsit több, mint két év után lelép az árufuvarozási piacról, és már csak az építési forgalomban vesz részt a továbbiakban V-Híd Vagyonkezelő Kft. néven.“
Úgy látszik állami rásegítés nélkül nem megy :D

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 776
37 415
113

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 351
14 171
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eleg jo EV csatorna

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 776
37 415
113
Mondjuk én nem tartom ördögtől valónak, hogy ha már a ballibsik elkótyavetyélték a MÁV Cargót, és nyilván nem lehet az osztrákoktól visszaszerezni (amíg hülyére keresik magukat rajta, bolondok lennének), legyen felépítve hazai tulajdonú vasúti cargo cég.

• Tetszik
Reactions: gatya

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 173
27 032
113
Mondjuk én nem tartom ördögtől valónak, hogy ha már a ballibsik elkótyavetyélték a MÁV Cargót, és nyilván nem lehet az osztrákoktól visszaszerezni (amíg hülyére keresik magukat rajta, bolondok lennének), legyen felépítve hazai tulajdonú vasúti cargo cég.
Ja, ha piaci/hozzáértési alapon történne, nem haverság/rokonságin

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 648
36 248
113
Ja, ha piaci/hozzáértési alapon történne, nem haverság/rokonságin
Mondjuk a wabit én nem tekintem NER cégnek, mert ők már akkor is nagy nemzetközi cég volt amikor a NER betette a lábát. A vasútra is olyan céggel lépett be aki ért hozzá szóval ott szerintem működik az, hogy piaci alapon is bőven megállják a helyüket, szemben a vhíddal ahogy látjuk...

• Tetszik
Reactions: gatya