[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Igen, a boxer az ár érték arányában a lehető legszarabb választás ami csak létezik...
Egyetértünk.
Ami nekünk, mint NATO tagállam szóba jöhet és ár/érték arányban verhetetlen, az véleményem szerint a török PARS legújabb verziója:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azért a 2025 januári RM preziben még fel vagyunk sorolva a "Medium weight wheeled" kategóriánál néhány országgal együtt, hátha mégis sikerül egyszer majd valakit valamiről meggyőzni. (Fuchs, Boxer, Hitron)

• Tetszik
Reactions: endre and enzo
Azért a 2025 januári RM preziben még fel vagyunk sorolva a "Medium weight wheeled" kategóriánál néhány országgal együtt, hátha mégis sikerül egyszer majd valakit valamiről meggyőzni. (Fuchs, Boxer, Hitron)
Hát mivel közepes és kerekes, így esélyesen a Fuchs EVO-t kínálgatja nekünk papi

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Valami leírás, hogy konkrétan mire gondolsz, miért linkelted, miért pont ide, stb.?

Semmi konkrét, csak gondoltam belinkelem a tegnap előtti hír után, hátha ilyesmiről is beszélgettek...

"Az emírségekbeli EDGE Group számos olyan fejlett védelmi megoldással rendelkezik, amely hozzájárulhat Magyarország stratégiai célkitűzéseinek és védelmi szükségleteinek támogatásához – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf. "

Semmi konkrét, csak gondoltam belinkelem a tegnapi hír után, hátha ilyesmiről is beszélgettek...

"Az emírségekbeli EDGE Group számos olyan fejlett védelmi megoldással rendelkezik, amely hozzájárulhat Magyarország stratégiai célkitűzéseinek és védelmi szükségleteinek támogatásához – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf. "
Az ott listázott RABDAN a török AMRA licenc-változata. Ennyi erővel a törököktől is megvehetnénk...

Semmi konkrét, csak gondoltam belinkelem a tegnap előtti hír után, hátha ilyesmiről is beszélgettek...

Ahogy látom elég széles palettájuk van minden területen.
Kérdés, hogy milyen árban, minőségben és, hogy mennyire partnerek mondjuk magyarországi gyártás terén -ha már ez a koncepció.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ahogy látom elég széles palettájuk van minden területen.
Kérdés, hogy milyen árban, minőségben és, hogy mennyire partnerek mondjuk magyarországi gyártás terén -ha már ez a koncepció.
Meg hogy mennyire léteznek valójában ezek a járművek.

A Gidrán kapcsán már összebútoroztunk a Nurollal, szóval a PARS esélyesebb (sztem sokkal), mint ezek az arabok által lincenc-gyártott ARMA-ák. Az ARMA az Otokaré - az egy másik csapat mint a Nurol...

Bár a legvalószínűbb, hogy még évekig nem fogunk kerekes harcjárműveket venni. Legalábbis amíg a Lynx nagyja ki nem fut...

• Szomorú
Reactions: Kim Philby
Meg hogy mennyire léteznek valójában ezek a járművek.

A Gidrán kapcsán már összebútoroztunk a Nurollal, szóval a PARS esélyesebb (sztem sokkal), mint ezek az arabok által lincenc-gyártott ARMA-ák. Az ARMA az Otokaré - az egy másik csapat mint a Nurol...
A szárazföldi termékeken kívül is elég sok mindenük van. Tudtommal nem volt szó konkétumról. De lehet akár fejlesztési összedolgozás, vagy finanszírozás is.