Beszélgető

Nem a HTKA-ról tudtad így, hanem néhány ideíró fórumozótól...
Köznyelvi értelmezés szerint a HTKA-ról, hisz itt publikálták ezt az álláspontot. Ezzel együtt értem, hogy nem a szerkesztőség hivatalos álláspontja, magam sem ezt akartam implikálni, inkább csak a társadalmunk szinte teljes vertikumát lefedő olvasóközönségre utalásként használtam ezt.
(A profilképed belpolitikai tartalmat jelenít meg, javasolni szeretném a lehető leggyorsabb lecserélését.)
Eljutottunk oda, hogy már ez a szókapcsolat belpolitikai tartalomnak minősülhet? Attól tartottam ugyan, hogy esetleg végjegyet sérthet...

A szabályzat pedig azt kifejezettel kizárja.
  • olyan Felhasználói Tartalmak elhelyezése, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát sértheti, ilyen tartalomra történő utalás, vagy a Felhasználók buzdítása ilyen tartalom használatára.
De még úgy tudom, hogy nem került bejegyzésre a védjegy, és használata csak a „hirdetés és reklámozás; reklámozási szolgáltatások” területén kerülne korlátozásra, ezért azt gondoltam, hogy beleesik a fair use kategóriába.

Más betűtípussal kiírva is problémás lenne vajon? Azért lecserélem, fő a békesség.

@Terminator ki vagy mi ez a PPP nevű troll / bot? Voltam olyan balga, hogy ritka alkalmak egyikén mikor fenn voltam, tettem bejegyzést az ukrán topikba. Engem aztán elfogultnak nevezni nehéz lehet, de amint látom ez a PPP nevű troll, ha nem egyezik az ember véleménye, akkor annak íróját automatikusan oroszpártinak fogadja el és teszi a robot emojikat.. Bejegyzése semmi, csak emojik. Velem benézte, mert hibásan kategórizált. Ja, 2022 reg. méghozzá április 1.. vicces.. lol

@Terminator ki vagy mi ez a PPP nevű troll / bot? Voltam olyan balga, hogy ritka alkalmak egyikén mikor fenn voltam, tettem bejegyzést az ukrán topikba. Engem aztán elfogultnak nevezni nehéz lehet, de amint látom ez a PPP nevű troll, ha nem egyezik az ember véleménye, akkor annak íróját automatikusan oroszpártinak fogadja el és teszi a robot emojikat.. Bejegyzése semmi, csak emojik. Velem benézte, mert hibásan kategórizált. Ja, 2022 reg. méghozzá április 1.. vicces.. lol
Busho már meg is oldotta. A hasonló eseteket neki érdemes jelezni.

Elég komolyan csapkod az a BanHammer ezen a héten:D

Igen. Lassan elfogyunk teljesen. Próbálom ezt egy ilyen "ki marad a végén" játéknak felfogni, hátha én leszek az utolsó aki lekapcsolja a villanyt. De.... vannak itt bannolhatatlan profilok, akiket valahogy mindig elkerül a moderáció szele. :rolleyes:
Másokat meg fogalmam sincs miért raknak ki, akár végleg. (Le szoktam maradni ezekről)
Mondjuk blogen esetét még értem XD

Igen. Lassan elfogyunk teljesen. Próbálom ezt egy ilyen "ki marad a végén" játéknak felfogni, hátha én leszek az utolsó aki lekapcsolja a villanyt. De.... vannak itt bannolhatatlan profilok, akiket valahogy mindig elkerül a moderáció szele. :rolleyes:
Másokat meg fogalmam sincs miért raknak ki, akár végleg. (Le szoktam maradni ezekről)
Squid Game lesz a fórum
Mondjuk sokszor megértem , néhányan elég kemény dolgokat adnak elő.
Nekem nem lenne türelmem ehhez.

Én azt hittem, hogy blogen örökké velünk lesz :(