Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
45 046
86 752
113
De mit kell lejjebb vinni? Úgy tudtam a HTKA-ról, hogy itt Európában az egyik legolcsóbb az energia...
Nem a HTKA-ról tudtad így, hanem néhány ideíró fórumozótól...
(A profilképed belpolitikai tartalmat jelenít meg, javasolni szeretném a lehető leggyorsabb lecserélését.)

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 761
21 387
113
Nem a HTKA-ról tudtad így, hanem néhány ideíró fórumozótól...
Köznyelvi értelmezés szerint a HTKA-ról, hisz itt publikálták ezt az álláspontot. Ezzel együtt értem, hogy nem a szerkesztőség hivatalos álláspontja, magam sem ezt akartam implikálni, inkább csak a társadalmunk szinte teljes vertikumát lefedő olvasóközönségre utalásként használtam ezt.
(A profilképed belpolitikai tartalmat jelenít meg, javasolni szeretném a lehető leggyorsabb lecserélését.)
Eljutottunk oda, hogy már ez a szókapcsolat belpolitikai tartalomnak minősülhet? Attól tartottam ugyan, hogy esetleg végjegyet sérthet...

A szabályzat pedig azt kifejezettel kizárja.
  • olyan Felhasználói Tartalmak elhelyezése, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát sértheti, ilyen tartalomra történő utalás, vagy a Felhasználók buzdítása ilyen tartalom használatára.
De még úgy tudom, hogy nem került bejegyzésre a védjegy, és használata csak a „hirdetés és reklámozás; reklámozási szolgáltatások” területén kerülne korlátozásra, ezért azt gondoltam, hogy beleesik a fair use kategóriába.

Más betűtípussal kiírva is problémás lenne vajon? Azért lecserélem, fő a békesség.

dzsoniboj

Well-Known Member
2011. július 14.
164
500
63
@Terminator ki vagy mi ez a PPP nevű troll / bot? Voltam olyan balga, hogy ritka alkalmak egyikén mikor fenn voltam, tettem bejegyzést az ukrán topikba. Engem aztán elfogultnak nevezni nehéz lehet, de amint látom ez a PPP nevű troll, ha nem egyezik az ember véleménye, akkor annak íróját automatikusan oroszpártinak fogadja el és teszi a robot emojikat.. Bejegyzése semmi, csak emojik. Velem benézte, mert hibásan kategórizált. Ja, 2022 reg. méghozzá április 1.. vicces.. lol

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
45 046
86 752
113
@Terminator ki vagy mi ez a PPP nevű troll / bot? Voltam olyan balga, hogy ritka alkalmak egyikén mikor fenn voltam, tettem bejegyzést az ukrán topikba. Engem aztán elfogultnak nevezni nehéz lehet, de amint látom ez a PPP nevű troll, ha nem egyezik az ember véleménye, akkor annak íróját automatikusan oroszpártinak fogadja el és teszi a robot emojikat.. Bejegyzése semmi, csak emojik. Velem benézte, mert hibásan kategórizált. Ja, 2022 reg. méghozzá április 1.. vicces.. lol
Busho már meg is oldotta. A hasonló eseteket neki érdemes jelezni.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 908
63 670
113
Elég komolyan csapkod az a BanHammer ezen a héten:D

Igen. Lassan elfogyunk teljesen. Próbálom ezt egy ilyen "ki marad a végén" játéknak felfogni, hátha én leszek az utolsó aki lekapcsolja a villanyt. De.... vannak itt bannolhatatlan profilok, akiket valahogy mindig elkerül a moderáció szele. :rolleyes:
Másokat meg fogalmam sincs miért raknak ki, akár végleg. (Le szoktam maradni ezekről)
Mondjuk blogen esetét még értem XD

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 950
13 570
113
Igen. Lassan elfogyunk teljesen. Próbálom ezt egy ilyen "ki marad a végén" játéknak felfogni, hátha én leszek az utolsó aki lekapcsolja a villanyt. De.... vannak itt bannolhatatlan profilok, akiket valahogy mindig elkerül a moderáció szele. :rolleyes:
Másokat meg fogalmam sincs miért raknak ki, akár végleg. (Le szoktam maradni ezekről)
Squid Game lesz a fórum
Mondjuk sokszor megértem , néhányan elég kemény dolgokat adnak elő.
Nekem nem lenne türelmem ehhez.

Kockás ing

Well-Known Member
2020. február 10.
268
850
93
Én azt hittem, hogy blogen örökké velünk lesz :(

Ettore Fieramosca

Well-Known Member
2021. március 9.
1 253
3 575
113
Én nagyon bánom hogy blogen, kamm, negan, pöcshuszár ki lett rúgva. Igen sokszor monomániásak, és politikailag nem korrektek de legalább kirángatnak az általános, langyos saját kis véleménybuborékunkból. Nélkülük sokkal egysíkúbb lesz itt a gondolkodás.