Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 669
60 762
113
Hogy mindenkit arcul verjek egy kicsit:
Szerintem pontosan az ilyen "bromance" jellegű chatelés miatt van zárva folyamatosan a Visszajelzések topic.
De @Tcat , ez nem ok, hanem már következmény.
Itt tök kiválló lehetőség lenne a moderációt alkalmazni. Azaz a nedvesorrú kölyökkutyáknak egyszerűen pár nap topic (!!!) tiltást kiosztani. Még igazán adminisztrálni sem kellene (azaz bejegyzést írni a Bünti topicba), elég ha egy privát üzenetben kimegy annyi, hogy Bromance: 1 hét topic stop.
Esetleg korlátozni a visszajelzések topicba való napi 1 bejegyzést. Erre biztosan van lehetőség, hiszen az Ukrán topicban volt ilyen jellegű korlátozás. És akkor nem őrülnek meg a moderátorok az ömlő jópofizásra.
Ugyanakkor az a visszásság sem áll fenn, hogy nincs Fórummak kapcsolatos nyilvános visszajelzési opció.
És hogy én is kicsit belecsússzak a bromance kategóriába.
@Filter , @Lator : nektek nem ment privát "na hello" üzenet, ugyanakkor persze tőletek különösen jól esik a "welcome back".

Hogy tisztázzuk a helyzetet.
Nem osztottam meg pedofil képeket, nem folytattam gyűlölet beszédet. Nem trágárkodtam.
A tiltást egy olyan kommentért kaptam, amit a közlekedési topicba tettem be. Azért oda, mert egy index link volt benne amiben bejelentették Szentkirályi visszalépését Vitézy javára, és ezt az opciót én jóval korábban ott tárgyaltam egy másik fórumtaggal (Ugyebár Vitézy ezer szálon kötődik a közlekedéshez).
Tehát a komment lényege ez a link volt. Ezen felül egy minimális önvállonveregetés, hogy "ugye megmondtam", meg egy olyan külön disclaimer, amiben megkértem a fórumtarsakat - pont a belpolbűnözés elkerülése érdekében - hogy a kommentre kizárólag a közlekedés témájában válaszoljanak.
Nem szabadult el utána belpol shitposzt örvény, vagy ilyesmi.

Előzmény: az egyik moderátor a privát csatornában folyt kommunikációról valótlanságot állított a nyilvánosban, és ezzel engem kellemetlen helyzetbe hozott. Erre én megfenyegettem, hogy ezt vonja vissza, mert ellenkező esetben nyilvánosságra hozom a privát beszélgetést - az igazamat bizonyítandó.
Ez az üzenetváltás persze kimoderálásra került, és csönd lett. Ezzel én elintézettnek vettem az ügyet. (Azért elbúcsúztam az egyik közeli fórumtagtól, hogy na ezért biztosan törleszteni fog)
Aztán ez végülis bejött majd 1-2-3 hét múlva olyan büntit nyomott rám, mintha legalább is pedo képekkel tettem volna tele a fórumot.
De tényleg így kell működnie a moderációnak.
Szerintetek az normális, hogy a moderátor rendszeresen posztol is, meg lemegy dagonyázni a pórnép közé?
Persze hogy fog idegből kiosztani büntiket.
Az ilyen ember nem alkalmas moderátornak. Tessék megnézni, @Tcat vagy @Mackensen ténykedését.
Figyelmeztetések, topic letiltásom vs. 6-12 hónap, meg végleges tiltások.

Gondolom tisztában van vele mindenki, hogy ezeket annak tudatában írom, hogy tudom, hogy "vadásznak rám".
De ha valaki nem írja le ezeket, akkor ennek nem lesz vége, és szépen lassan elhal az egész platform.
Ez olyan szerecsenmosdatás. Vagy "Tanár úr, én készültem"
Viseld férfiasan a büntit és kész.
Különben Isten hozott vissza... :)

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 808
47 095
113
Ez olyan szerecsenmosdatás. Vagy "Tanár úr, én készültem"
Viseld férfiasan a büntit és kész.
Különben Isten hozott vissza... :)
o_O
Ki viseli szerinted férfiasan a dolgot, aki 6 hónap után behúzott farokkal visszakullog az "felépülő függők" programjába, vagy aki odaáll a kapu elé és megkérdezi, hogy miért kapott a szívlapáttal, miközben ott a gazda kezében továbbra is a lapát.
Azt nem értitek meg, hogy ebben az ügyben most (!) én voltam az eltiltott, de holnap akár te is lehetsz vagy akár @Flamand is, mert éppen egy vitában nem egyezett a véleménye a moderátorral.
Szerintem nem király, hogy azon múlik az accountod sorsa, hogy éppen melyik moderátor helyezi magát szolgálatban.

@pöcshuszár, csak úgy kíváncsiságból, már ha nem túl privát kérdés… mi neked a foglalkozásod?
Miért fontos ez?

• Tetszik
Reactions: megazez

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 669
60 762
113
Ne csinálj már mártirt magadból, mintha emberi jog lenne a htka- való kommentelés. Ez egy hobby, nem több.
Vagy csinálj egy saját blogot, vagy alkalmazkodsz az itteni adottságokhoz. Amik mellékesen ismertek régóta előtted is.
Már az is segit sokszor, ha az ember elolvassa, hogy mit irt, mielőtt elküldi.
És igen, vannak akiknek nem jósolok túl hosszú életet itt.
De vannak más fórumok is.Ott is van élet.
Különben fogalmam sincs, mièrt tiltottak le tèged. De nem is nagyon érdekel. Az a jó, hogy megint itt vagy.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 498
25 237
113
o_O
Ki viseli szerinted férfiasan a dolgot, aki 6 hónap után behúzott farokkal visszakullog az "felépülő függők" programjába, vagy aki odaáll a kapu elé és megkérdezi, hogy miért kapott a szívlapáttal, miközben ott a gazda kezében továbbra is a lapát.
Azt nem értitek meg, hogy ebben az ügyben most (!) én voltam az eltiltott, de holnap akár te is lehetsz vagy akár @Flamand is, mert éppen egy vitában nem egyezett a véleménye a moderátorral.
Szerintem nem király, hogy azon múlik az accountod sorsa, hogy éppen melyik moderátor helyezi magát szolgálatban.

Miért fontos ez?
Nem igazán fontos, csak az alapján ahogy tolod itt ma van bennem egy kialakult kép, vélény és kíváncsi lettem volna, hogy közel jártam-e vagy épp eltaláltam-e.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 432
21 357
113
Nem igazán fontos, csak az alapján ahogy tolod itt ma van bennem egy kialakult kép, vélény és kíváncsi lettem volna, hogy közel jártam-e vagy épp eltaláltam-e.
Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.

deze75

Well-Known Member
2010. április 25.
1 113
3 208
113
Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista.... :cool:
nem...most generáló vagy....sajnos túltolod az túlzott igazságérzeted mistt...........
100% ismered....ha mindenki a dolgát csinálja akkor nem kell harcolni a jogaiért...
Engedd el..ez tuti rámegy az egészségedre...
Molni csinálta ezt egy időben, nem lett jó vége....
Ha a fórum tetszik akkor hallgass a fórum haverokra...akik azt mondják.......Pöcs engedd el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 182
14 398
113
Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista.... :cool:
Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.
De még milyen rúdon! :D :D :D
"Wolf vagyok , problemamegoldó"
Mondották a ponyvaregényben

Kirááály !!! Jobb, mint a Humor rovat :D

...csak azt a fél sört sajnálom, amit 3-4 részletben kiköptem a harsány kacajok közben! Megérte! :D

A legjobb poénokat legközelebb tessék a "Spoiler" köntösbe csomagolni, a "Besza/behu...", vagy a "Kaját/piát kéretik lenyelni" szokásos figyelmeztetéssel!

Nnnna! Rendnek kell lenni, rendet kell tenni!
...: + :hadonaszos: Admin-ok!

.

Ilyennek is kell lenni: Shhhh... Gőz-ki... ;)

.

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 288
24 660
113
Ez csak pöcs feltételezése, hogy ideges lennék. Nem szabad túl sokáig fókuszálni a negatív dolgokra.
Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába. :oops: Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt... :)

• Tetszik
Reactions: pöcshuszár