Ez olyan szerecsenmosdatás. Vagy "Tanár úr, én készültem"Hogy mindenkit arcul verjek egy kicsit:
Szerintem pontosan az ilyen "bromance" jellegű chatelés miatt van zárva folyamatosan a Visszajelzések topic.
De @Tcat , ez nem ok, hanem már következmény.
Itt tök kiválló lehetőség lenne a moderációt alkalmazni. Azaz a nedvesorrú kölyökkutyáknak egyszerűen pár nap topic (!!!) tiltást kiosztani. Még igazán adminisztrálni sem kellene (azaz bejegyzést írni a Bünti topicba), elég ha egy privát üzenetben kimegy annyi, hogy Bromance: 1 hét topic stop.
Esetleg korlátozni a visszajelzések topicba való napi 1 bejegyzést. Erre biztosan van lehetőség, hiszen az Ukrán topicban volt ilyen jellegű korlátozás. És akkor nem őrülnek meg a moderátorok az ömlő jópofizásra.
Ugyanakkor az a visszásság sem áll fenn, hogy nincs Fórummak kapcsolatos nyilvános visszajelzési opció.
És hogy én is kicsit belecsússzak a bromance kategóriába.
@Filter , @Lator : nektek nem ment privát "na hello" üzenet, ugyanakkor persze tőletek különösen jól esik a "welcome back".
Hogy tisztázzuk a helyzetet.
Nem osztottam meg pedofil képeket, nem folytattam gyűlölet beszédet. Nem trágárkodtam.
A tiltást egy olyan kommentért kaptam, amit a közlekedési topicba tettem be. Azért oda, mert egy index link volt benne amiben bejelentették Szentkirályi visszalépését Vitézy javára, és ezt az opciót én jóval korábban ott tárgyaltam egy másik fórumtaggal (Ugyebár Vitézy ezer szálon kötődik a közlekedéshez).
Tehát a komment lényege ez a link volt. Ezen felül egy minimális önvállonveregetés, hogy "ugye megmondtam", meg egy olyan külön disclaimer, amiben megkértem a fórumtarsakat - pont a belpolbűnözés elkerülése érdekében - hogy a kommentre kizárólag a közlekedés témájában válaszoljanak.
Nem szabadult el utána belpol shitposzt örvény, vagy ilyesmi.
Előzmény: az egyik moderátor a privát csatornában folyt kommunikációról valótlanságot állított a nyilvánosban, és ezzel engem kellemetlen helyzetbe hozott. Erre én megfenyegettem, hogy ezt vonja vissza, mert ellenkező esetben nyilvánosságra hozom a privát beszélgetést - az igazamat bizonyítandó.
Ez az üzenetváltás persze kimoderálásra került, és csönd lett. Ezzel én elintézettnek vettem az ügyet. (Azért elbúcsúztam az egyik közeli fórumtagtól, hogy na ezért biztosan törleszteni fog)
Aztán ez végülis bejött majd 1-2-3 hét múlva olyan büntit nyomott rám, mintha legalább is pedo képekkel tettem volna tele a fórumot.
De tényleg így kell működnie a moderációnak.
Szerintetek az normális, hogy a moderátor rendszeresen posztol is, meg lemegy dagonyázni a pórnép közé?
Persze hogy fog idegből kiosztani büntiket.
Az ilyen ember nem alkalmas moderátornak. Tessék megnézni, @Tcat vagy @Mackensen ténykedését.
Figyelmeztetések, topic letiltásom vs. 6-12 hónap, meg végleges tiltások.
Gondolom tisztában van vele mindenki, hogy ezeket annak tudatában írom, hogy tudom, hogy "vadásznak rám".
De ha valaki nem írja le ezeket, akkor ennek nem lesz vége, és szépen lassan elhal az egész platform.
Viseld férfiasan a büntit és kész.
Különben Isten hozott vissza...