Ilyet nemrég a komám produkált, mikor rájött, hogy félreQr az asszony...3 napig nem aludtam full semmit, két napig meg nem is ettem, ide már nem volt időm s energiám
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ilyet nemrég a komám produkált, mikor rájött, hogy félreQr az asszony...3 napig nem aludtam full semmit, két napig meg nem is ettem, ide már nem volt időm s energiám
Ahhha, lebuktál, Te már kis korodban a magyar nemzet akartad.Nem. Akkor még nemzeti voltam.
Arra emlékszem, hogy a dadus karjában voltam, néztünk ki az ablakon, én meg énekeltem
olyanokat, amiket otthon tanultam, pl Kossuth-nóta, fel-fel vitézek.
Az hagyján egyik szolgalat úgy elhúzódott hogy 36 órán voltam ébren haza mentem aludtam 4 órát aztán csorog a telefon vissza kell menni de kurva gyorsan es egy fasza 27oras ebren lét jött össze megint haza érve 19 órán at aludtam amikor felkeltem olyan voltam mint egy aszott zombi.Ilyet nemrég a komám produkált, mikor rájött, hogy félreQr az asszony...
A golánon van a cserkésztábor?3 napig nem aludtam full semmit, két napig meg nem is ettem, ide már nem volt időm s energiám
De ő legalább gondolom ivott...Ilyet nemrég a komám produkált, mikor rájött, hogy félreQr az asszony...
Ez olyan mint az "elfolyó idő"?csorog a telefon
Az nem tudom milyen, de rendesen kep szakadasok vannak ilyen hosszu ebrenlet alatt es mikor irom a jelentest van h ulok a gep elott 20 percet es fondolkodom mi is a nevemEz olyan mint az "elfolyó idő"?
Neha elvisztem a veluk vivott csatat, de haborut sohaÉs lebuktál; tudat alatti ékezetet használó vagy!?
Rossz topik!A 77.zlj a helyi vezetőkkel egyetértve szavatolja Umm Butana település biztonságát
Mi okozza ezt az állapotot?@Filter @Flamand @reich_und_roll
Csak kíváncsiság: amikor több napig nem tudtok aludni és kaja is inkább nem nagyon van,
akkor nektek van vmi házi praktika, hogy kihúzzátok?
Lehetőleg úgy, hogy ne full zombi módban túlélés legyen csak, hanem ha van dolog is közben.
Persze van az ismert serkentő, amit még a nácik találtak fel, de azt ugyebár neemszabad és nem is él vele senki :d
Szal' ha van egyéb.
Ha nem tudsz aludni az eros alvas zavar azzal en is kuzdok de az ejszakai melo es a stressz okozza legtobbszor.@Filter @Flamand @reich_und_roll
Csak kíváncsiság: amikor több napig nem tudtok aludni és kaja is inkább nem nagyon van,
Lehetőleg úgy, hogy ne full zombi módban túlélés legyen csak, hanem ha van dolog is közben.
Persze van az ismert serkentő, amit még a nácik találtak fel, de azt ugyebár neemszabad és nem is él vele senki :d
Szal' ha van egyéb.
Az nem tudom milyen
Nem eszel, alszol mert nincs mit, ès hol?@Filter @Flamand @reich_und_roll
Szal' ha van egyéb.
Gang bang utáni after lehet szerintem.Mi okozza ezt az állapotot?
Nem mindegy, hogy nem tudsz aludni vagy nem akarsz mert dolog van? Melyik?@Filter @Flamand @reich_und_roll
Szal' ha van egyéb.
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem kezdj el dolgozni...a fizikai munka csodás dolgokat tud okozni, megéhezel, megszomjazol, elfáradsz, és még aludni is tudsz mint a bunda...@Filter @Flamand @reich_und_roll
Szal' ha van egyéb.
Vágsz egy kis fát....Bár nem engem kérdeztél, de szerintem kezdj el dolgozni...a fizikai munka csodás dolgokat tud okozni, megéhezel, megszomjazol, elfáradsz, és még aludni is tudsz mint a bunda...
másodikNem mindegy, hogy nem tudsz aludni vagy nem akarsz mert dolog van? Melyik?
Azok a fránya gének nem engedik a munkátBár nem engem kérdeztél, de szerintem kezdj el dolgozni...a fizikai munka csodás dolgokat tud okozni, megéhezel, megszomjazol, elfáradsz, és még aludni is tudsz mint a bunda...