Mikor már nem bírod nélküle Puzsér videók segíteni fognak.Nehogy kárt tegyél magadban.Én azt hittem, hogy blogen örökké velünk lesz![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mikor már nem bírod nélküle Puzsér videók segíteni fognak.Nehogy kárt tegyél magadban.Én azt hittem, hogy blogen örökké velünk lesz![]()
Aztán ez után a hsz. után beraksz egy full belpol anyagot a Ny-EU topikba a tegnapi tüntetésről... Már tényleg nem értem a koncepciótCsak tudnám, hogy hol lehet a plot armor-t lootolni. Úgy tűnik egyeseknek sikerült...
Mindenkinek megvan a buzériája, de azért egy színvonalat csak kéne tartani.Én nagyon bánom hogy blogen, kamm, negan, pöcshuszár ki lett rúgva. Igen sokszor monomániásak, és politikailag nem korrektek de legalább kirángatnak az általános, langyos saját kis véleménybuborékunkból. Nélkülük sokkal egysíkúbb lesz itt a gondolkodás.
dehogynemNem a mi dolgunk az árkok betemetése... Talán....
Én továbbra is szeretném azt gondolni, hogy ez mégis csak egy közösség.Kedves Szőr....
Nem tudjuk mi, itt néhányan betemetni, amit mások ástak és ásnak ki, meg kell hagyni, igen hatékonyan. Az egyik és a másik oldal is bőven...
Aki nem a SAJÁT gondolatait fogalmazza meg, hanem az egyik vagy a másik oldal propiját szajkózza, az ássa mélyebbre ezt az árkot.
Ezen a fórumon sok féle értékrendű, világnézetű, végzettségű és sokféle kulturális színvonalon álló vélemény fogalmazódik meg így vagy úgy... Vannak fiatalok, akik - természetszerűleg - lázadnak minden ellen. Vannak bölcsebbek, akik elolvassák a másik véleményét, gondolkodnak rajta, és vagy válaszolnak, vagy nem. Vannak az ilyen-olyan médiákból merítő hírhozók, és vannak a direkt trollkodni idejárók. én nem minősítem sem őket, sem indítékaikat. Veled sem értek egyet néha, de soha nem minősítenélek így vagy úgy...
E fórumnak nem dolga - szerintem - az ároktemetés, hanem a HT és Biztpol hírek kommentálása. Ha ezt 21. századi módon, az emberi méltóságot tisztelve tesszük, akkor legalább itt, igazad lesz. Jó lenne.... Ettől még lehetünk jobb- és baloldaliak (én pl. királypárti, stb...
hát, már ne haragudj, de ilyet senki nem mondhatna politkus.Kedves Szőr! Maradjunk az árok-betemetésnél... Ha Poloskázást említesz, akkor a túloldalt is légy oly szíves, különben Te is ásni fogsz!!!
Sajna, tényleg elmúltak a régi szép idők, amikor volt egy Molni, egy Negan (bár sokat veszekedtünk, de hiányzik), Montezuma, Kamm, stb...
Mindez miért? mert árkok vannak. Mit árkok, a Grand Kanyon ehhez képest Rákos-patak....
Lehetne ezen változtatni?
Nem a mi dolgunk az árkok betemetése... Talán....
Súlyosabban szankcionálni a személyeskedést, a gúnynév-osztást automatikusan.
Van még egy probléma. Sok bann azért adódik, mert jellemzően kedves trolljaink úgy felidegelnek egyeseket, hogy szakad a cérna. Tudom: önfegyelem! De..... azért egy bann esetén a kontextus vizsgálata sem ártana.
Tényleg kevesen maradtunk, akik ha nem is értenek egyet, de emberi módon tudnak eszmét cserélni.. és elfogadni, hogy a másik nem azt gondolja, amit ő.
A játék kétoldalú.....
Az egyik az ország miniszterelnöke, a másik meg nem.Kedves Szőr! Maradjunk az árok-betemetésnél... Ha Poloskázást említesz, akkor a túloldalt is légy oly szíves, különben Te is ásni fogsz!!!
Van még egy probléma. Sok bann azért adódik, mert jellemzően kedves trolljaink úgy felidegelnek egyeseket, hogy szakad a cérna.
Nevesítenèd őket?Gyakorlatilag ez minden probléma alfája. 1-2 troll aki kirúghatatlan, és az ő munkájukra érkeznek a reakciók.
És aki kicsit is erélyesebben reagál rájuk, azok viszont repülnek, sokszor végleg. Én így látom.
Nevesítenèd őket?
Ha nem problèma.
Mondjuk blogen egy igazán elfajzott és kétszínű alak. Folyton konzervatív értékekről beszélt és mégis totális állami kontrollról álmodott. Vagy amikor arról zagyvált, hogy a Szent Istváni örökség az lenne, hogy mindannyian váljunk muszlimmá, mert ők "erősebbek", mint a keresztények (a konzervatív értékek jegyében). Vagy ez a gyöngyszem:Én nagyon bánom hogy blogen, kamm, negan, pöcshuszár ki lett rúgva. Igen sokszor monomániásak, és politikailag nem korrektek de legalább kirángatnak az általános, langyos saját kis véleménybuborékunkból. Nélkülük sokkal egysíkúbb lesz itt a gondolkodás.
Meszike?Nevesítenèd őket?
Ha nem problèma.
talán az, hogy így állami szinten támogatják a kisebbségek, csoportok elleni hangulatkeltést?Teljesen a te dolgod, helyesnek tartod vagy sem.
Bayer lovagkeresztje viszont nem tudom, hogy kerül összefüggésbe ezzel. Mindegy is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..