Az orosz média reggel Thunderbird csapat balesetéról számolt, nem messze Légierő Akadémiától, ahol pont Obama tartózkodott.... Akkor most két balesetról van szó?
Nagyon jól tudom hogy régi felvétel és nem az iszlám állam elelni harcot mutassa .
De azért nem jobb mint egy szu-24-sel buta bombákat dobálni? vagy egy szu-25-sel?
Mi van..?<blockquote rel="Mackensen">Nézd emel, ez a komment lényegében uszítás kategória.
Az attól is függ, milyen célpontra dobálják a "csodafegyvereket a demokrácia terjesztői". Mostanában konkrétan egyetlen videót sem láttam, amelyiken az F-16-ok gyepálták volna a feketeingeseket (pedig a szememben erősen javukra válna!), tehát ennél még a Szu-24 és Szu-25 buta bombái is többet érnek az adott hadszíntéren. Videókészítésben meg zenei alájátszásban viszont vitathatatlanul jobbak a Jimmyk, csakhogy az IÁ elleni háború nem erről szól.
Az attól is függ, milyen célpontra dobálják a "csodafegyvereket a demokrácia terjesztői". Mostanában konkrétan egyetlen videót sem láttam, amelyiken az F-16-ok gyepálták volna a feketeingeseket (pedig a szememben erősen javukra válna!)
Nézd emel, ez a komment lényegében uszítás kategória.
Persze, tudom hogy nem arra lett kihegyezve, de ettől én még a válaszom arra hegyeztem kinem a korrupciós tevékenységre van kihegyezve a komment, hanem hogy racionális volt-e a döntés?
Maga az F-16IQ egyébként szerintem nagyobb számban a jelenlegi helyzetben és rendszerben felesleges. COIN gép, és harci helikopter kéne, amivel földbe lehet döngölni az ISIS-t, megbízható hajózó és műszaki állománnyal. Sajnos a szárazföldi haderőnem egy része intakt és megbízható Irakban a másik rész kényszerkatona. Sok az ISIS-nek egyéb vallási szélsőséges csoportoknak kémkedő az állományban. A fél ISIS Irakból szerzett amerikai technikát használt (meg amerikai gyártmányú szaúdi közreműködéssel kapott cuccokat.).
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..