Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

Ja, meg a cseh sörözők.
Sörkorcsolyának , de egyébként is best, evör a hermelin meg az utopenec.
Magára vmit adó csehkocsmáros tart mind2t.
 
Akkor nem olvastál engem elég figyelmesen. Kocsival megyek, meló közben állok meg. Nem megyek be plázázni :)
Ahogyan fontos, hogy az útvonalam közelében legyen az adott hely, mert nem megyek arrébb 5 km-t, hogy egyek.
És azt is írtam, hogy nem csak meki/king-ben állok meg, vannak még nekem változatos helyeim. :rolleyes:
De pusztán minőségi oldalról szerintem nem szar kaja a meki/king. Főleg az utóbbi. Szerintem nagyon jó hamburgerei vannak. Csak hát nem a 700 forintos hambit kell megvenni hanem a 3000-eset :rolleyes:
Dededeeee, olvastalak. Csak példának írtam volna, hogy amikor az embereknek lenne lehetőségük -szerintem -sokkal jobbat enni akkor is szarburget esznek.
Nálam nem játszik. Nem tudom mi van pl a Mekis cuccokba, de egy normális bueger meg krumpli ott és 2-3 óra múkva szétqr a gyomorsav. Tehát még ha szeretném se tudnám azt kajálni.
 
Ja, meg a cseh sörözők.
Sörkorcsolyának , de egyébként is best, evör a hermelin meg az utopenec.
Magára vmit adó csehkocsmáros tart mind2t.
nakladany_hermelin_2.jpg

640px-Utopenci_%289%29.jpg
 
Dededeeee, olvastalak. Csak példának írtam volna, hogy amikor az embereknek lenne lehetőségük -szerintem -sokkal jobbat enni akkor is szarburget esznek.
Nálam nem játszik. Nem tudom mi van pl a Mekis cuccokba, de egy normális bueger meg krumpli ott és 2-3 óra múkva szétqr a gyomorsav. Tehát még ha szeretném se tudnám azt kajálni.
Én az almás pitéjüket sem értem, hogyan lehet az mindig életveszélyesen, kib@szottul annyira forró
 
Csak példának írtam volna, hogy amikor az embereknek lenne lehetőségük -szerintem -sokkal jobbat enni akkor is szarburget esznek.

Ha nekem van időm enni, pl. hétvégén vagy hétköznap este, akkor csak otthon eszek :)
Most pl. Brassói húst ettem görög salátával :rolleyes:

Nem tudom mi van pl a Mekis cuccokba, de egy normális bueger meg krumpli ott és 2-3 óra múkva szétqr a gyomorsav. Tehát még ha szeretném se tudnám azt kajálni.

Én sosem veszek menüt. Pénzkidobás. A krumpli is másod osztályú meg agyon van sózva valamivel amit nem érzel sósnak, de a dunát kiiszod utána. Üditőik meg aszpartámosak, igya a k*rva anyjuk, az :D
És ez az aszpartámos szarcunami ma már a mozikat is érinti. Nem lehet normális iditőt venni.
Szóval nekem az a módszerem, hogy mindig van nálam víz a kocsiba. Mielőtt bemegyek iszom, miután kijövök iszom. Amúgy is szeretem a vizet. E mellet önmagában veszem a hamburgereket, csak és kizárólag a prémiumokat. Nem azért mert nagyzolok, hanem mert egy szar menü áráért kapok egy normális hamburgert önmagában. Ízre is jó, meg nem is bántja a gyomromat.
A meki nem túl erős felhozatalban, de pl. a Burger Kongben a Western Whopper, a King Wikey BBQ, a Fondue Lover, vagy a csilis sajtos békönking is jó. Meg volt valami spanyol nevű, valamilyen Andalúz, nah, az extra jó volt.


Ok, azt én se :D
Mennyi közös dolog :p
81mGCmWerBL.jpg

Neked akartam mondani, hogy a mekiben van most libamájas hamburger :D
 
És ez az aszpartámos szarcunami ma már a mozikat is érinti. Nem lehet normális iditőt venni.
Meg is lepődtem, mikor Észak-Írországban végre láttam rendes cukros kólát és nem azt a glükóz-fruktózos vagy édesítős döglevet. Egyszerűen nem lehet csak ilyen dögadalékos szarokat kapni itthon, aztán külön kell random kisboltokban import példányokat vadásszak, mikor nagy ritkán rám jön az inger. De ugyanez a Red Bullal, múltkor véletlenül sikerült osztrák belpiacos üvegeset kifogjak végre rendes taurinnal, mert a simától egyszerűen bealszok. Igaz 1000 forint is volt egy üveggel

Amúgy ha már gyros, nekem az a legnagyobb bajom Pesten, hogy miután azért eléggé beles tudok lenni, így a helyek 80%-a nem tudja az igényeimet kielégíteni. Mert a kurva anyját annak, aki körettel pótolja ki az amúgy is folyamatosan csökkentett adag húst. Kevésszer eszek, de akkor sokat és nem uborkát (lehetőség szerint nem romlottat), fonnyadt salátát meg szottyadt krumplit akarok, hanem rendes húst. Főleg, hogy az árakat folyamatosan csak emelik a méret csökkentése mellett.

Ami stabilan jó hely az a Nyugatinál a Star Kebab, Budán az Osmani, görögből Petneházyn a Kerkyra, plusz volt egy jó iráni is a Boráros téren, de harmadakkorára ment össze az adagjuk, szóval ők basszák meg. Antalya az necces, mert eléggé napszaktól és személyzettől függ, Istanbul az Október 6-án szintén nem rossz, de ha az import személyzetet kapod ki azok bunkó faszok, a Kálvin Kebab meg jobb esetben csak szarrá fosat. De ha éjjel akár bebaszva, akár józanul megéheztek és jót akartok, csakis a Meki/Burger King/KFC, esetleg PizzaMe, mert az fixen nem romlott
 
Ha már kajálás....
Van már jó 30-35 éve, hogy megnyilt az első mekkdónaldsz a Régiposta utcában.
Elmenetem, amikor a nagy tömeg levonult, hogy megnézzem milyen ez az imprlista izé.
Az volt az első, s' utolsó egyben.
A cocakóla már előtte leszerepelt nálam, pedig akkor még rendes magyar répacukkorral csinálták.
 
Még tegnapihoz megjegyzés: azért sem bírom ezeket az aszpartámos meg egyéb lófaszos édesítőket, mert amikor csak egy kicsit is iszok belőlük másnapra (de van amikor aznap) begyullad tőle a fogínyem, mosás, öblítés, minden mellett.

Tegnap vettem ilyen tutti-frutti ízű Fantát kíváncsiságból, azon túl, hogy olyan vegyipari hulladék íze van, mint a kevertnek (na az a másik döglé amit kiirtanék) mára megint beszart az ínyem
 
Még tegnapihoz megjegyzés: azért sem bírom ezeket az aszpartámos meg egyéb lófaszos édesítőket, mert amikor csak egy kicsit is iszok belőlük másnapra (de van amikor aznap) begyullad tőle a fogínyem, mosás, öblítés, minden mellett.

Tegnap vettem ilyen tutti-frutti ízű Fantát kíváncsiságból, azon túl, hogy olyan vegyipari hulladék íze van, mint a kevertnek (na az a másik döglé amit kiirtanék) mára megint beszart az ínyem
Kripli :D
 
  • Vicces
Reactions: nyugger
Tegnap vettem ilyen tutti-frutti ízű Fantát kíváncsiságból, azon túl, hogy olyan vegyipari hulladék íze van, mint a kevertnek (na az a másik döglé amit kiirtanék) mára megint beszart az ínyem
Jóféle, olyan román vegyiárúgyár kazah recept alapján moldáv vendégmunkások által pénteki műszak vége előtt, az udvaron összesöpört nejloncsomagalóanyagból kotyvasztott cucc.
 
Jóféle, olyan román vegyiárúgyár kazah recept alapján moldáv vendégmunkások által pénteki műszak vége előtt, az udvaron összesöpört nejloncsomagalóanyagból kotyvasztott cucc.
Kedvencem volt, amikor behozták az ismeretlen vagy mystery ízt, aminek szimplán egy kérdőjel volt a logója. Na az szintén vegyipari hulladék volt, de ez még annál is rosszabb. Konkrétan olyan színe van, mint azokban a videókban, ahol Észak-Afrikában vagy Délkelet-Ázsiában flakonból töltik bele a motorba a ki tudja honnan szipkált dögbenzint
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
72-es Tátrától nincs ilyen bajom :D
 
Kedvencem volt, amikor behozták az ismeretlen vagy mystery ízt, aminek szimplán egy kérdőjel volt a logója. Na az szintén vegyipari hulladék volt, de ez még annál is rosszabb. Konkrétan olyan színe van, mint azokban a videókban, ahol Észak-Afrikában vagy Délkelet-Ázsiában flakonból töltik bele a motorba a ki tudja honnan szipkált dögbenzint
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Én pisi színnek neveztem.
De a célját elérte, Te is megvetted, én is megvettem, és még beszélünk is róla.