Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 124
28 029
113
Ja, meg a cseh sörözők.
Sörkorcsolyának , de egyébként is best, evör a hermelin meg az utopenec.
Magára vmit adó csehkocsmáros tart mind2t.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 807
26 678
113
Akkor nem olvastál engem elég figyelmesen. Kocsival megyek, meló közben állok meg. Nem megyek be plázázni :)
Ahogyan fontos, hogy az útvonalam közelében legyen az adott hely, mert nem megyek arrébb 5 km-t, hogy egyek.
És azt is írtam, hogy nem csak meki/king-ben állok meg, vannak még nekem változatos helyeim. :rolleyes:
De pusztán minőségi oldalról szerintem nem szar kaja a meki/king. Főleg az utóbbi. Szerintem nagyon jó hamburgerei vannak. Csak hát nem a 700 forintos hambit kell megvenni hanem a 3000-eset :rolleyes:
Dededeeee, olvastalak. Csak példának írtam volna, hogy amikor az embereknek lenne lehetőségük -szerintem -sokkal jobbat enni akkor is szarburget esznek.
Nálam nem játszik. Nem tudom mi van pl a Mekis cuccokba, de egy normális bueger meg krumpli ott és 2-3 óra múkva szétqr a gyomorsav. Tehát még ha szeretném se tudnám azt kajálni.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 124
28 029
113

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 124
28 029
113
Dededeeee, olvastalak. Csak példának írtam volna, hogy amikor az embereknek lenne lehetőségük -szerintem -sokkal jobbat enni akkor is szarburget esznek.
Nálam nem játszik. Nem tudom mi van pl a Mekis cuccokba, de egy normális bueger meg krumpli ott és 2-3 óra múkva szétqr a gyomorsav. Tehát még ha szeretném se tudnám azt kajálni.
Én az almás pitéjüket sem értem, hogyan lehet az mindig életveszélyesen, kib@szottul annyira forró

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 805
63 337
113
Csak példának írtam volna, hogy amikor az embereknek lenne lehetőségük -szerintem -sokkal jobbat enni akkor is szarburget esznek.

Ha nekem van időm enni, pl. hétvégén vagy hétköznap este, akkor csak otthon eszek :)
Most pl. Brassói húst ettem görög salátával :rolleyes:

Nem tudom mi van pl a Mekis cuccokba, de egy normális bueger meg krumpli ott és 2-3 óra múkva szétqr a gyomorsav. Tehát még ha szeretném se tudnám azt kajálni.

Én sosem veszek menüt. Pénzkidobás. A krumpli is másod osztályú meg agyon van sózva valamivel amit nem érzel sósnak, de a dunát kiiszod utána. Üditőik meg aszpartámosak, igya a k*rva anyjuk, az :D
És ez az aszpartámos szarcunami ma már a mozikat is érinti. Nem lehet normális iditőt venni.
Szóval nekem az a módszerem, hogy mindig van nálam víz a kocsiba. Mielőtt bemegyek iszom, miután kijövök iszom. Amúgy is szeretem a vizet. E mellet önmagában veszem a hamburgereket, csak és kizárólag a prémiumokat. Nem azért mert nagyzolok, hanem mert egy szar menü áráért kapok egy normális hamburgert önmagában. Ízre is jó, meg nem is bántja a gyomromat.
A meki nem túl erős felhozatalban, de pl. a Burger Kongben a Western Whopper, a King Wikey BBQ, a Fondue Lover, vagy a csilis sajtos békönking is jó. Meg volt valami spanyol nevű, valamilyen Andalúz, nah, az extra jó volt.

Ok, azt én se :D
Mennyi közös dolog :p
81mGCmWerBL.jpg

Neked akartam mondani, hogy a mekiben van most libamájas hamburger :D

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 304
33 679
113
És ez az aszpartámos szarcunami ma már a mozikat is érinti. Nem lehet normális iditőt venni.
Meg is lepődtem, mikor Észak-Írországban végre láttam rendes cukros kólát és nem azt a glükóz-fruktózos vagy édesítős döglevet. Egyszerűen nem lehet csak ilyen dögadalékos szarokat kapni itthon, aztán külön kell random kisboltokban import példányokat vadásszak, mikor nagy ritkán rám jön az inger. De ugyanez a Red Bullal, múltkor véletlenül sikerült osztrák belpiacos üvegeset kifogjak végre rendes taurinnal, mert a simától egyszerűen bealszok. Igaz 1000 forint is volt egy üveggel

Amúgy ha már gyros, nekem az a legnagyobb bajom Pesten, hogy miután azért eléggé beles tudok lenni, így a helyek 80%-a nem tudja az igényeimet kielégíteni. Mert a kurva anyját annak, aki körettel pótolja ki az amúgy is folyamatosan csökkentett adag húst. Kevésszer eszek, de akkor sokat és nem uborkát (lehetőség szerint nem romlottat), fonnyadt salátát meg szottyadt krumplit akarok, hanem rendes húst. Főleg, hogy az árakat folyamatosan csak emelik a méret csökkentése mellett.

Ami stabilan jó hely az a Nyugatinál a Star Kebab, Budán az Osmani, görögből Petneházyn a Kerkyra, plusz volt egy jó iráni is a Boráros téren, de harmadakkorára ment össze az adagjuk, szóval ők basszák meg. Antalya az necces, mert eléggé napszaktól és személyzettől függ, Istanbul az Október 6-án szintén nem rossz, de ha az import személyzetet kapod ki azok bunkó faszok, a Kálvin Kebab meg jobb esetben csak szarrá fosat. De ha éjjel akár bebaszva, akár józanul megéheztek és jót akartok, csakis a Meki/Burger King/KFC, esetleg PizzaMe, mert az fixen nem romlott

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 530
12 066
113
Ha már kajálás....
Van már jó 30-35 éve, hogy megnyilt az első mekkdónaldsz a Régiposta utcában.
Elmenetem, amikor a nagy tömeg levonult, hogy megnézzem milyen ez az imprlista izé.
Az volt az első, s' utolsó egyben.
A cocakóla már előtte leszerepelt nálam, pedig akkor még rendes magyar répacukkorral csinálták.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 304
33 679
113
Még tegnapihoz megjegyzés: azért sem bírom ezeket az aszpartámos meg egyéb lófaszos édesítőket, mert amikor csak egy kicsit is iszok belőlük másnapra (de van amikor aznap) begyullad tőle a fogínyem, mosás, öblítés, minden mellett.

Tegnap vettem ilyen tutti-frutti ízű Fantát kíváncsiságból, azon túl, hogy olyan vegyipari hulladék íze van, mint a kevertnek (na az a másik döglé amit kiirtanék) mára megint beszart az ínyem

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 124
28 029
113
Még tegnapihoz megjegyzés: azért sem bírom ezeket az aszpartámos meg egyéb lófaszos édesítőket, mert amikor csak egy kicsit is iszok belőlük másnapra (de van amikor aznap) begyullad tőle a fogínyem, mosás, öblítés, minden mellett.

Tegnap vettem ilyen tutti-frutti ízű Fantát kíváncsiságból, azon túl, hogy olyan vegyipari hulladék íze van, mint a kevertnek (na az a másik döglé amit kiirtanék) mára megint beszart az ínyem
Kripli :D

• Vicces
Reactions: nyugger

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 700
35 212
113
Jóféle, olyan román vegyiárúgyár kazah recept alapján moldáv vendégmunkások által pénteki műszak vége előtt, az udvaron összesöpört nejloncsomagalóanyagból kotyvasztott cucc.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 304
33 679
113
Jóféle, olyan román vegyiárúgyár kazah recept alapján moldáv vendégmunkások által pénteki műszak vége előtt, az udvaron összesöpört nejloncsomagalóanyagból kotyvasztott cucc.
Kedvencem volt, amikor behozták az ismeretlen vagy mystery ízt, aminek szimplán egy kérdőjel volt a logója. Na az szintén vegyipari hulladék volt, de ez még annál is rosszabb. Konkrétan olyan színe van, mint azokban a videókban, ahol Észak-Afrikában vagy Délkelet-Ázsiában flakonból töltik bele a motorba a ki tudja honnan szipkált dögbenzint
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
72-es Tátrától nincs ilyen bajom :D

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 700
35 212
113
Kedvencem volt, amikor behozták az ismeretlen vagy mystery ízt, aminek szimplán egy kérdőjel volt a logója. Na az szintén vegyipari hulladék volt, de ez még annál is rosszabb. Konkrétan olyan színe van, mint azokban a videókban, ahol Észak-Afrikában vagy Délkelet-Ázsiában flakonból töltik bele a motorba a ki tudja honnan szipkált dögbenzint
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Én pisi színnek neveztem.
De a célját elérte, Te is megvetted, én is megvettem, és még beszélünk is róla.