És ez az aszpartámos szarcunami ma már a mozikat is érinti. Nem lehet normális iditőt venni.
Meg is lepődtem, mikor Észak-Írországban végre láttam rendes cukros kólát és nem azt a glükóz-fruktózos vagy édesítős döglevet. Egyszerűen nem lehet csak ilyen dögadalékos szarokat kapni itthon, aztán külön kell random kisboltokban import példányokat vadásszak, mikor nagy ritkán rám jön az inger. De ugyanez a Red Bullal, múltkor véletlenül sikerült osztrák belpiacos üvegeset kifogjak végre rendes taurinnal, mert a simától egyszerűen bealszok. Igaz 1000 forint is volt egy üveggel
Amúgy ha már gyros, nekem az a legnagyobb bajom Pesten, hogy miután azért eléggé beles tudok lenni, így a helyek 80%-a nem tudja az igényeimet kielégíteni. Mert a kurva anyját annak, aki körettel pótolja ki az amúgy is folyamatosan csökkentett adag húst. Kevésszer eszek, de akkor sokat és nem uborkát (lehetőség szerint nem romlottat), fonnyadt salátát meg szottyadt krumplit akarok, hanem rendes húst. Főleg, hogy az árakat folyamatosan csak emelik a méret csökkentése mellett.
Ami stabilan jó hely az a Nyugatinál a Star Kebab, Budán az Osmani, görögből Petneházyn a Kerkyra, plusz volt egy jó iráni is a Boráros téren, de harmadakkorára ment össze az adagjuk, szóval ők basszák meg. Antalya az necces, mert eléggé napszaktól és személyzettől függ, Istanbul az Október 6-án szintén nem rossz, de ha az import személyzetet kapod ki azok bunkó faszok, a Kálvin Kebab meg jobb esetben csak szarrá fosat. De ha éjjel akár bebaszva, akár józanul megéheztek és jót akartok, csakis a Meki/Burger King/KFC, esetleg PizzaMe, mert az fixen nem romlott