Volt már posztolva ez a video.
Igen ezt én is láttam a ASIAN Defence blog-on.
Csak lusta voltam linkelni

Volt már posztolva ez a video.

boki
Ezek az adatok csak nekem újak?
A p-800 oniks nem 300 km? hatótávú? hanem 600? Persze a 9m helyett azt hittem hogy csak 6 méter hosszú.
De a brahmos is meglepő : 500 km hatótávjával és és 3,5 mach sebességével azért eléggé odabaszós cucc.
vajon ennek a 7 mach sebességűnek mennyi lesz a hatótávja?
Ma sikeres tesztet hajtottak végre egy megnovelt hatótávu Brahmosszal , aminek hatótávja 400-450 km.
.

t.me

t.me

armyrecognition.com

armyrecognition.com
				Bebizonyította Kína, hogy képes Brahmos vagy hasonló célpontokat elfogni? Nehéz megmondani, tekintettel a téma titkolózására. De itt van néhány információ.->A régebbi 052C az eredeti HHQ-9-cel bemutatta a tengeri lebegő célpontok elfogását (sebesség ismeretlen)->A PLA Daily arról számolt be, hogy a PLAN gyakorlatot hajtott végre 5 szuperszonikus tengeri lebegő rakéta sorozatlövése ellen->A PLAN-nak van egy tengeri lebegő szuperszonikus célpontja, amely körülbelül 10 méteres magasságban 2,5 Mach sebességet tud elérni (BWIIIX-2)->Különböző kínai cégek kínálnak a GQM-163A-hoz hasonló termékeket
Vietnam finalizes BrahMos supersonic cruise missile purchase from India amid rising South China Sea tensions
Vietnam finalizes BrahMos supersonic cruise missile purchase from India amid rising South China Sea tensionsarmyrecognition.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..