Volt már posztolva ez a video.
Igen ezt én is láttam a ASIAN Defence blog-on.
Csak lusta voltam linkelni

Volt már posztolva ez a video.

boki
Ezek az adatok csak nekem újak?
A p-800 oniks nem 300 km? hatótávú? hanem 600? Persze a 9m helyett azt hittem hogy csak 6 méter hosszú.
De a brahmos is meglepő : 500 km hatótávjával és és 3,5 mach sebességével azért eléggé odabaszós cucc.
vajon ennek a 7 mach sebességűnek mennyi lesz a hatótávja?
Ma sikeres tesztet hajtottak végre egy megnovelt hatótávu Brahmosszal , aminek hatótávja 400-450 km.
.

Bebizonyította Kína, hogy képes Brahmos vagy hasonló célpontokat elfogni? Nehéz megmondani, tekintettel a téma titkolózására. De itt van néhány információ.->A régebbi 052C az eredeti HHQ-9-cel bemutatta a tengeri lebegő célpontok elfogását (sebesség ismeretlen)->A PLA Daily arról számolt be, hogy a PLAN gyakorlatot hajtott végre 5 szuperszonikus tengeri lebegő rakéta sorozatlövése ellen->A PLAN-nak van egy tengeri lebegő szuperszonikus célpontja, amely körülbelül 10 méteres magasságban 2,5 Mach sebességet tud elérni (BWIIIX-2)->Különböző kínai cégek kínálnak a GQM-163A-hoz hasonló termékeket![]()
Vietnam finalizes BrahMos supersonic cruise missile purchase from India amid rising South China Sea tensions
Vietnam finalizes BrahMos supersonic cruise missile purchase from India amid rising South China Sea tensionsarmyrecognition.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..