45.000 volt az éjjeliszekrény, meg volt benne 950.000 kp.Nézem alali77 hozzászólásában küldött PDF-et... https://forum.htka.hu/threads/biztpol-magyarorszag.562/post-1817648
Mi a f*szom kerül 995.001.- forintba egy rohadt éjjeliszekrényen
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
45.000 volt az éjjeliszekrény, meg volt benne 950.000 kp.Nézem alali77 hozzászólásában küldött PDF-et... https://forum.htka.hu/threads/biztpol-magyarorszag.562/post-1817648
Mi a f*szom kerül 995.001.- forintba egy rohadt éjjeliszekrényen
Ha tippelnem kell akkor közbeszerezve volt egy havertólNézem alali77 hozzászólásában küldött PDF-et... https://forum.htka.hu/threads/biztpol-magyarorszag.562/post-1817648
Mi a f*szom kerül 995.001.- forintba egy rohadt éjjeliszekrényen? Még a masszázsfotel is olcsóbb volt... Meg 423 ezer egy lábtartó?!
Erről mondjuk ez jutott eszembe:
Végigböngészve a pdf-et így már érthető a tokaigazítás, mert ehhez nagy pofa kellett.Nézem alali77 hozzászólásában küldött PDF-et... https://forum.htka.hu/threads/biztpol-magyarorszag.562/post-1817648
Mi a f*szom kerül 995.001.- forintba egy rohadt éjjeliszekrényen? Még a masszázsfotel is olcsóbb volt... Meg 423 ezer egy lábtartó?!
Erről mondjuk ez jutott eszembe:
És az a durva, hogy a majszterek díja nincs is benne (ld. belsőépítész, kertépítő, medencés, stb). Én mondjuk nem laknék ott.. Csili-vili, de a hibalista alapján tipik újépítésű szarkupac. Meg 368 ezer a havi rezsi úgy hogy nem is laknak benne?
Ruszint nagyon bírtam, kurva nagy csalódás mint ember. Bobó sose volt szimpatikus, a gentry stílusával, kaszinós huszárkodásával, saját L-39 vonallal. Együtt mehetnének kézen fogva a fenébe, de ott meg már akkor nem sok más alternatíva sejlik fel, látom lelki szemeim előtt Vadai asszonyságot, THEeeee jó ég!Mert az nem egy következmények nélküli ország, velünk ellentétben.
Amikor anno kitört a botrány, elsők között hoztam be a hírt. Állandóan kitörölték :-(
Amit azért sem értek, mert ezt a dolgot nem lehet elhallgatni....
És lehet nem a szende szundi az első ilyen pofátlan muksó arra felé , de igen is beszélni kell arról, hogy mennyire hazafi az, aki luxizásra szórja el a haza védelmére szánt pénzeket.
Mert ennél nem sok bicskanyitogatóbb dolog van. Szerintem.
Ket hulye vitatkozik, kozben a szakma fogja a fejet hogy a foninek itt nagy a kepe de mikor oda kene menni a kiralyhoz bizonyos dolgokert na ott mar nem batorAkkor nem zavarta ez amikor vezérkari főnök volt ?
Ruszinnak pontosan tudnia kéne, hogy ez a gép alkalmatlan bármilyen műveleti alkalmazásra így teljesen felesleges rá az önvédelmi és harcászati rendszer...
- "a gyártó a repülőgépekbe civil szabványoknak megfelelő avionikai rendszert épített be, a Skyfoxok nem rendelkeznek a műveleti alkalmazáshoz szükséges harcászati adatkapcsolati rendszerrel, fegyverrendszerrel és önvédelmi rendszerekkel "
Igaza van krisssnek, tényleg megérdemlik egymást bob herceggel...
Mert ha oda menne kapna bármire pénzt?!?Ket hulye vitatkozik, kozben a szakma fogja a fejet hogy a foninek itt nagy a kepe de mikor oda kene menni a kiralyhoz bizonyos dolgokert na ott mar nem bator
Nem reg meg kapott volna, ma mar semmit mert nincs szandekMert ha oda menne kapna bármire pénzt?!?
Aligha...
Mert ha oda menne kapna bármire pénzt?!?
Aligha...
Arra mint a többi: hogy a főni hóbortjainak, parancsainak megfeleljen. Ebben a kormányban senkitől nem várnak önállóságot, sőt!Akkor minek van?
Szerinted mennyi beleszólása volt hogy mit vesz a ner?Akkor nem zavarta ez amikor vezérkari főnök volt ?
Ruszinnak pontosan tudnia kéne, hogy ez a gép alkalmatlan bármilyen műveleti alkalmazásra így teljesen felesleges rá az önvédelmi és harcászati rendszer...
- "a gyártó a repülőgépekbe civil szabványoknak megfelelő avionikai rendszert épített be, a Skyfoxok nem rendelkeznek a műveleti alkalmazáshoz szükséges harcászati adatkapcsolati rendszerrel, fegyverrendszerrel és önvédelmi rendszerekkel "
Igaza van krisssnek, tényleg megérdemlik egymást bob herceggel...
Valszeg abba sem volt beleszólása, hogy ő maga kaszinót, vagy vonatgyárat vett...Szerinted mennyi beleszólása volt hogy mit vesz a ner?
Amíg ő is részesült a koncból és etettèk az egóját mellé nem voltak amúgy ilyen problémái...Szerinted mennyi beleszólása volt hogy mit vesz a ner?
Amíg ő is részesült a koncból és etettèk az egóját mellé nem voltak amúgy ilyen problémái...
Most hirtelen előkerült a lelkiismerete....
Nem hiszem, hogy van neki olyan, inkább csak így jut most előrébb...Most hirtelen előkerült a lelkiismerete....
Remelem ha esetleg ismetlem HA az alatala tamogatott kepviselt part nyer jovore nem o lesz a hm miniszter mert akkor baszhatjuk barmilyen remenyunket is normalis haderofejlesztes folytatasara…Szerintem amiket hallottam rola.Nem hiszem, hogy van neki olyan, inkább csak így jut most előrébb...
Pedig esélyes.Remelem ha esetleg ismetlem HA az alatala tamogatott kepviselt part nyer jovore nem o lesz a hm miniszter mert akkor baszhatjuk barmilyen remenyunket is normalis haderofejlesztes folytatasara…Szerintem amiket hallottam rola.
Egyetlen dologban lehet bízni: a NATO-előírásokban. Konkrét lista van/lesz, hogy milyen képességek kellenek még.Remelem ha esetleg ismetlem HA az alatala tamogatott kepviselt part nyer jovore nem o lesz a hm miniszter mert akkor baszhatjuk barmilyen remenyunket is normalis haderofejlesztes folytatasara…Szerintem amiket hallottam rola.
Ki vett vonatgyárat?Valszeg abba sem volt beleszólása, hogy ő maga kaszinót, vagy vonatgyárat vett...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..