Április 1. poén gyanús ez a hír is...Hát, ezt nehezen hiszem.
Április 1. poén gyanús ez a hír is...Hát, ezt nehezen hiszem.

Ma vigyázni kell a hírekkel...Miután kitettem, gondolltam az aprilis elsejei lehetőségre.
Tényleg jó poén![]()

Hát, ezt nehezen hiszem.

Amennyi indiai az elmúlt években beszabadult hozzájuk lassan belföldi programnak számíthat ott is a TejasÁpr. 1.
De amúgy elképzeltem, hogy a kanadaiak vesznek indiából egy olyan Mirage 2000 klónt, ami sokkal szarabb, mint az 50 évvel korábban tervezett eredeti![]()

40 éves gépek, és csak pár év múlva kezdik kivonni a legrégebbi példányokat, a többit meg még upgredelik. Hihetlen, ekkora ország és képtelen rendes vadászgépket venni magának. Rendes, nag mennyiségű rendelés volt a Szu-30, a többi csak kis mennyiségben. (Jaguar a második legnagyobb darabszámú harci gépük)
A világ 5. legnagyobb költségberéséből csinálják ezt.
Az összes éve.Hány éve szarakodnak a Tejassal?
Fú de le fogják ezeket hagyni a pakik![]()
India to Spend Over $7B on 97 Tejas Fighter Jets - Militarnyi
Hindustan Aeronautics Limited (HAL) plans to spend about 620 billion rupees, or roughly $7.4 billion, on the new Tejas Mk 1A aircraft.militarnyi.com

Sztem ez nem feltèteles.Fú de le fogják ezeket hagyni a pakik![]()
Lehet, pont azért mert a végsőkig korrigálni akart.Ez pilóta hibának tűnik, de csóri miért nem katapultált?!
Ez pilóta hibának tűnik, de csóri miért nem katapultált?!
Elvileg dőlt belőle a valami folyadék már a demó előtt a betonon és repülés közben isLehet, pont azért mert a végsőkig korrigálni akart.
Sajnos ez elég gyakori.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..