Gondolom műszakilag nem nagyon tudják megoldani és egyszerűbb lenne ha visszamondanánkMiért akarnak ledumálni róla? Nekik ez üzlet, nem?
Én örülnék neki, mert a drónok korában ez hülyeség lenne, csak ez nekem új infó...
Gondolom műszakilag nem nagyon tudják megoldani és egyszerűbb lenne ha visszamondanánkMiért akarnak ledumálni róla? Nekik ez üzlet, nem?
Én örülnék neki, mert a drónok korában ez hülyeség lenne, csak ez nekem új infó...
Ez döglődő, de újrainduló beszállítói projektnél megnéztem hova terveznek szallítani a digók. 2 db Tanzániai megrendelés esett be megnéztem, ami nem izgi.###Leonardo C-27J Spartan Program
#### Alapadatok:
- Típus: Taktikai szállítórepülőgép (11,5 tonna teherbírás)
- Aero szerepe: Kizárólagos beszállító a középszárny-gyűjtődoboz (CWB) gyártásában
- Funkció: Üzemanyagtartályok, motorfelfüggesztés, vezérlőrendszerek integrációja
#### 2023-2024 helyzet:
| Év | Teljesítmény | Ok / Művelet |
|--------|-----------------------------|----------------------------------|
| 2023 | 1 db szállítva | Szegecselőgép meghibásodása → program leállás szélén |
| 2024 | Program újraindítva | Megrendelő igénye: évi 2 db |
| 2025 | 2 db tervezett szállítás | Kapacitás fokozatos bővítése |
---
Aramco acquires C-27J Multi-Mission Aircraft to respond to firefighting and multi-mission requirements in the Kingdom of Saudi Arabia
Two C-27Js to be delivered starting from 2027
![]()
Aramco acquires C-27J Multi-Mission Aircraft to respond to firefighting and multi-mission requirements in the Kingdom of Saudi Arabia
Aramco acquires C-27J aircraft from Leonardo to meet firefighting and multi-mission operational needswww.leonardo.com
Ezt a természetben fizetést hogy kell elképzelni? Algéria a cseh államnak fizet természetben, a cseh állam meg kifizeti az Aero-nak pénzben a gépek árát? Vagy a magyar állam? Ehhez így mindenképpen kell egy állam szereplő a gyártó részéről is.Algéria: Ki lesz a Skyfox következő L-39NG vásárlója?
https://www.avionslegendaires.net/2025/08/actu/lalgerie-prochaine-cliente-du-l-39ng-skyfox/#comments
Úgy tűnik, hogy minden lámpa zöld a cseh kiképzőgép számára. Július közepe óta számos jelentés érkezett hozzánk egy tizenkét-tizennyolc Aero L-39NG Skyfox repülőgép megrendeléséről Algírból . Ez magában foglalná az elöregedő L-39C Albatros lecserélését, valamint az Oroszország által cseppenként leszállított Jakovlev Jak-130 Mitten kiegészítését . Algéria " természetbeni " fizetést is nyújthatna ezekért a repülőgépekért .
A meggondolatlanok kedvéért Algéria „ természetbeni ” fizetése meglehetősen elterjedt, és már évtizedek óta így van. Amikor szűkös a pénzügy, Algír a természeti erőforrásait használja fel, és mezőgazdasági-élelmiszeripari szerződésekben vagy gázban fizet. Ezt nem minden beszállító fogadja el, ezért a rossz fizetőkről alkotott meglehetősen igazságtalan kép még mindig úgy tapad néha az algériaiakra, mint Haddock kapitányra a ragtapasz.
Gondolom a legegyszerűbb nekik gázban fizetni. Államokat lenne a legegszerűbb bevonni. Vagy pl. gázkereskedő cégeket, ha már sok MOL-os a tulajdonosi körben. Nem is kell ideszállítani. Elég mondjuk a MOL egy vállalatának közbeiktatásával pl. az olaszoknak eladni. Aztan a gázkereskedö fizet az AV felé.Ezt a természetben fizetést hogy kell elképzelni? Algéria a cseh államnak fizet természetben, a cseh állam meg kifizeti az Aero-nak pénzben a gépek árát? Vagy a magyar állam? Ehhez így mindenképpen kell egy állam szereplő a gyártó részéről is.
Az még "szép" lenne... de jó észrevétel.Vagy pl. gázkereskedő cégeket, ha már sok MOL-os a tulajdonosi körben. Nem is kell ideszállítani. Elég mondjuk a MOL egy vállalatának közbeiktatásával pl. az olaszoknak eladni. Aztan a gázkereskedö fizet az AV felé.
Egyebként csinál ilyet a MOL Közép-Ázsiában. Vannak gáz és olajmezői. Ezt a nyersanyagot nem szállítja haza, ott eladka és abból a pénzből vesz nyersanyagot más tőzsdén. Csak itt lenne még kis trükk.Az még "szép" lenne... de jó észrevétel.
Azok még gyártásban sincsenek. Majd a fejlesztési szakasz után 2027-ben kezdik max.Na, remélem a "mi négy felderítőnk" megy hozzájuk!
Hát nem tudom miben tudna többet jobban mint egy drón.Azok még gyártásban sincsenek. Majd a fejlesztési szakasz után 2027-ben kezdik max.
Azok még gyártásban sincsenek. Majd a fejlesztési szakasz után 2027-ben kezdik max.
Hát, hogy így nem tud menni hozzájuk, mert a csehekét jövöre akarják építeni, nem 27/28-ban.Igen, de ez hogy jön ide?
Hát, hogy így nem tud menni hozzájuk, mert a csehekét jövöre akarják építeni, nem 27/28-ban.
Nem tudom hogy akarnak radart tenni ebbe a gépbe: nem sok hely van erreAz Aero azt is tervezi, hogy bővíti az L-39NG fegyverzetét és érzékelő képességeit – beleértve az elektrooptikai rendszereket, a radart és egyéb elektronikus ellenintézkedéseket –, ami növeli a működési rugalmasságot anélkül, hogy a repülőgép törzsén jelentős szerkezeti módosításokra lenne szükség.
SehogyNem tudom hogy akarnak radart tenni ebbe a gépbe: nem sok hely van erre
![]()
Koszonjuk, most ezzel a kijelentessel megsirattal egy cseh mernokot es a fonokei kenytelenek ft-rol atvaltot euroval vigasztalni.
Mert nem lesz ebből a verzióból semmi?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..