A fúvócsövekben a munkát végző közeg a kerozin (nincs külön hidraulikafokyadék), így ha a repülő tüzelőanyagrendszere nyomás alatt van, akkor állhat így a fúvóka (azt nem tudom, hogy nyomás alá lehet-e helyezni a rendszert anélkül, hogy beindítanád a hajtóművet). A függőleges vezersík pedig simán állhat normál állásban a hajtóművek beindítása nélkül, ha áram alatt van a mozgatórendszer (nem hiszem, hogy hidraulikusan mozgatják, az elég elavult megoldás lenne).A véleményemet ismeritek: szerintem Oroszországnak az ország földrajzi méretei miatt sokkal jobb a Szu-57, a két hajtóművel, nagyobb hatótávval. Persze tudom, hogy az légi utántöltéssel a "végtelenbe tolható". A képpel kapcsolatban az igazat természetesen nem tudom,hogy AI, vagy nem Ai. Csak az aki Szuhoj/KNAAZ dolgozó, de ők se mind. Lehet, hogy tényleg esetleg már a gurulópróbáknál tart a Szu-75. Viszont egy furcsa dolgot látok a képen, vagyis inkább négyet: a Szu-57 hajtóműveinek fúvócsövei vízszintesen állnak, ahogyan a két vízszintes stabilizátora is. Ha a hajtóművek le vannak állítva, akkor az eddigi képek és videók alapján a fúvócsövek befelé "bandzsítva" lógnak a föld felé, és a stabilizátorok is a föld felé néznek a kilépőélükkel. Ha viszont járnak a hajtóművek, akkor miért nem látni a belőlük kiömlő forró levegőt?