Majd ha arról lesz cikk hogy megvalósult... Szerencsére ez most már a braziloknak és a svédeknek is egyre inkább érdeke hogy megvalósuljon.Annyira nem.
Elvileg jövőre kezdik a légi utántöltős kiképzést a hírek szerint. Eddig csak az alapokat gyakorolták, a gépet tesztelték.Spórolunk az utántöltő csonkon, vagy még rákerülhet? Hamarosan jön a második gépünk:
http://www.facebook.com/share/p/17LfEaXCzB/
Elvileg jövőre kezdik a légi utántöltős kiképzést a hírek szerint. Eddig csak az alapokat gyakorolták, a gépet tesztelték.
A lég utántöltést egy pár fel- és leszerehető konténerrel végzik, szóval nem gyárilag kell rajta legyenek.
 Kezdesz Molni-sodni, mindenbe kapásból, hirtelen tolod az okoskodást. Egyáltalán nem utántöltő konténerről írtam. CSONK, tudod, az előre kinyúló b.uzi nagy cső, más néven.
  Kezdesz Molni-sodni, mindenbe kapásból, hirtelen tolod az okoskodást. Egyáltalán nem utántöltő konténerről írtam. CSONK, tudod, az előre kinyúló b.uzi nagy cső, más néven.Szerintem az tök fölösleges nekünk mi nem fogunk olyan messzire menni, hogy a KC-t újra kelljen tölteniSzövegértelmezés, képelemzés 1-es, leülhetszKezdesz Molni-sodni, mindenbe kapásból, hirtelen tolod az okoskodást. Egyáltalán nem utántöltő konténerről írtam. CSONK, tudod, az előre kinyúló b.uzi nagy cső, más néven.
Félreérthető volt: ezt baromira nem lehet fel-le szerelgetni, ezért eszembe sem jutott hogy erre gondolsz. Azt utólag aligha kerül rá...meg nem is kell ez nekünk sztem.Szövegértelmezés, képelemzés 1-es, leülhetszKezdesz Molni-sodni, mindenbe kapásból, hirtelen tolod az okoskodást. Egyáltalán nem utántöltő konténerről írtam. CSONK, tudod, az előre kinyúló b.uzi nagy cső, más néven.
Spórolunk az utántöltő csonkon, vagy még rákerülhet? Hamarosan jön a második gépünk:
http://www.facebook.com/share/p/17LfEaXCzB/

honvedelem.hu

honvedelem.hu
				A gépet úgy tervezték, hogy a hadrafoghatósága a lehető legmagasabb legyen, és csupán húsz százalék körül maradjon a tervezett karbantartásra és a felmerülő problémák javítására fordítandó idő. Ez a jelenlegi tapasztalatok alapján még ennél is kevesebb időt igényel, amihez nagyban hozzájárul, hogy az eszköz minden egyes indításkor monitorozza valamennyi rendszerét, különös tekintettel a hajtóműre, az elektronikai és üzemanyagrendszerre, valamint a légkondicionáló-rendszerre.
KC-390: a siker receptje
Gavião Peixoto – egy mintegy 5000 fős lélekszámú brazil település, melyet végeláthatatlan cukornádültetvény vesz körül. Olyannyira a semmi közepén lehet rálelni, hogy még hálózatot sem talál az ember, míg be nem lép a katonai légiszállítás egyik legújabb – s egyben legnépszerűbb – fellegvárába...honvedelem.hu
Hmm, az hogy nincs fent -a kép tanulsága szerint- nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem is lehet rajta.Félreérthető volt: ezt baromira nem lehet fel-le szerelgetni, ezért eszembe sem jutott hogy erre gondolsz. Azt utólag aligha kerül rá...meg nem is kell ez nekünk sztem.

Az Embraer pénzügyi jelentéseiben mintha egészen más számok lennének...Az összes eddigi megrendelés számához viszonyítva – mely jelenleg meghaladja az ötvenet – öt-hat repülőgép gördül ki a gyártósorról évente,
Arra nem emlékszek. De az AV jelentéséven ez voltAz Embraer pénzügyi jelentéseiben mintha egészen más számok lennének...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..