Jelen idő? Még most is?Ha belegondolsz az inkurrencia eladását eu-n belül is blokkoljuk pedig az excalibur vinne mindent mint a cukrot...
Istenem,.de peniszek....
Jelen idő? Még most is?Ha belegondolsz az inkurrencia eladását eu-n belül is blokkoljuk pedig az excalibur vinne mindent mint a cukrot...
A T-72-eseinket nagyon szívesen újítanák fel az ukránoknak ha a kezük ügyébe kerülne.Jelen idő? Még most is?
Istenem,.de peniszek....
Vagy csak ezeket figyelembe véve hozzáállni a dolgokhoz és okosan szerződni.
Meglátjuk itt mi változik, mert az Excalibur az a CSG-s cégháló része. Azaz a Rábán keresztül ott is lehet közös pont. És akkor pl. a Rábán és nem az Excaliburon keresztül távozik az országból a CSG kapcsolati hálón keresztül.Ha belegondolsz az inkurrencia eladását eu-n belül is blokkoljuk pedig az excalibur vinne mindent mint a cukrot...
Jah, hogy oda ...hát akkor az előző hsz-om tárgytalan.A T-72-eseinket nagyon szívesen újítanák fel az ukránoknak ha a kezük ügyébe kerülne.
Mindenki oda vinne mindent mostanábanJah, hogy oda ...
Az a gyors lovetta amiből a csehlákok feltámasztották a hadiiparukat.Meséljetnél egy kicsit bővebben erről.Csak a Cz terméket gyárt a Gestapo meg ipari hulladékot H&Kx2 áron és konkrétan akadályozza a honvédség fegyverellátását és a tartalékok felhalmozását...
Még nem olvastam a teljes szálat de nézz már utána addig, hogy egy darab Lynx hol tartózkodik és hogyan került oda.Jah, hogy oda ...hát akkor az előző hsz-om tárgytalan.
Most az ukránra gondolsz? Ott az volt a mese, az Unterlüssben készült.Még nem olvastam a teljes szálat de nézz már utána addig, hogy egy darab Lynx hol tartózkodik és hogyan került oda.
Német szaksajtóban olvastam, hogy honnan ment. Már nem emlékszem pontosan.Most az ukránra gondolsz? Ott az volt a mese, az Unterlüssben készült.
Azt hittem a heti Tiszás rendezvényen hallottadNémet szaksajtóban olvastam, hogy honnan ment. Már nem emlékszem pontosan.
, ahol egy tartalékos katona elmondta, hogy a barátja szerint Zalában készült.Parancsolsz?Azt hittem a heti Tiszás rendezvényen hallittad
Van ebben a.kerdesben egy fenyegető élParancsolsz?

Kaptal egy eselyt hogy vissza vegyel @SilvioDParancsolsz?
NaAmúgy kicsit ők is genyók

Ezek tènyleg teljesen amatőrök. Kb úgy látszik mindenben.Az a baj, hogy a vezetés úgy tűnik, hogy azt hiszi, hogy a betyárbecsület miatt majd a haverok nem fogják őket átbaszni amint érdekük úgy kívája mert hát haverok.
Na ez a bajom a "személyes jó kapcsolat"-ra való alapozással...
Az èn kis nyünyükèm.Hogy is van ez csak minket néztek hülyének meg megy a kibaszott nagy titkolózás és félretájékoztatás?
A német védelmi konglomerátum , a Rheinmetall egy új KF41 Lynx gyalogos harcjárművet (IFV) szállított Ukrajnának - közölte Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója a Frankfurter Allgemeine Zeitunggal január 7-én.Német szaksajtóban olvastam, hogy honnan ment. Már nem emlékszem pontosan.
Láttam a héten egy rövid videót egy ilyen rendezvényről, ahol a fenti sztori esett meg. Gondoltam te is láttad. Ne szívd mellre!Parancsolsz?

Ő nem fenyeget. Ő lecsap.Van ebben a.kerdesben egy fenyegető él![]()

Tudsz te ha akarsz.A Honvédség 2015 óta hatalmasat lépett előre minden téren (abba ne menjünk bele, hogy mennyivel lehetett volna nagyobbat is lépni vagy sem). Sok probléma közül az egyik az amit anno sokan (köztük én is) leírtunk: mindenből a legújabbat vettük sokszor rajzasztalról, emiatt küzdeni fogunk a gyermekbetegségekkel (ez nem a német technika sajátja,ez minden technika sajátja) és lám küzdünk is velük, csak ez nem fér bele a sikerpropagandába, így nem reklámozzák. Ezen túlmenően vannak olyan problémák, amiket mi generálunk magunknak és ezt ecseteli itt pl krisss már egy ideje. És természetesen vannak olyan problémák is, amik a sokszor, ha finoman akarok fogalmazni etikátlan (ha nem akmor patkányság) hozzáállású partnereinknek köszönhetően nem oldódnak meg. Szóval az előrelépés tagadhatatlan, a meglévő problémákban pedig kb mindenki ludas valamilyen szinten a resztvevők közül ( Honvédseg, külföldi partnerek és a politika).

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..