A T-72-eseinket nagyon szívesen újítanák fel az ukránoknak ha a kezük ügyébe kerülne.Jelen idő? Még most is?
Istenem,.de peniszek....
A T-72-eseinket nagyon szívesen újítanák fel az ukránoknak ha a kezük ügyébe kerülne.Jelen idő? Még most is?
Istenem,.de peniszek....
Vagy csak ezeket figyelembe véve hozzáállni a dolgokhoz és okosan szerződni.
Meglátjuk itt mi változik, mert az Excalibur az a CSG-s cégháló része. Azaz a Rábán keresztül ott is lehet közös pont. És akkor pl. a Rábán és nem az Excaliburon keresztül távozik az országból a CSG kapcsolati hálón keresztül.Ha belegondolsz az inkurrencia eladását eu-n belül is blokkoljuk pedig az excalibur vinne mindent mint a cukrot...
Jah, hogy oda ...hát akkor az előző hsz-om tárgytalan.A T-72-eseinket nagyon szívesen újítanák fel az ukránoknak ha a kezük ügyébe kerülne.
Mindenki oda vinne mindent mostanábanJah, hogy oda ...
Az a gyors lovetta amiből a csehlákok feltámasztották a hadiiparukat.Tudod mi a furcsa, ti mint katonák nyomjátok a kurva gyengék vagyunk dumát minden szar is, hallgassátok már meg az ukrán topicban most betett tarzan castel videot. Nem az első amikor olyan elejtett mondatokat nyom, hogy magyarország szemben a többi európai országgal olyan szintű hadsereg modernizációt tol hogy csak na. De mondok mást Vucic ugyan ilyet nyomott pár hónapja. Hogy is van ez csak minket néztek hülyének meg megy a kibaszott nagy titkolózás és félretájékoztatás?Én is ennek a szcenáriónak drukkolok, de az a baj, hogy régiós szinten is marha gyengék vagyunk így és még azt az építkezést is megölik a paraziták ami ténylegesen zajlana a pénz meg így csak kifolyik az állam kezéből eredmény nélkül. Hülyének lenni a legdrágább lehetőség sajnos.
Szóval nem vagyok sem optimista, sem pedig nyugodt.
Eszedbe sem jut, hogy nincs igazuk?Tudod mi a furcsa, ti mint katonák nyomjátok a kurva gyengék vagyunk dumát minden szar is, hallgassátok már meg az ukrán topicban most betett tarzan castel videot. Nem az első amikor olyan elejtett mondatokat nyom, hogy magyarország szemben a többi európai országgal olyan szintű hadsereg modernizációt tol hogy csak na. De mondok mást Vucic ugyan ilyet nyomott pár hónapja. Hogy is van ez csak minket néztek hülyének meg megy a kibaszott nagy titkolózás és félretájékoztatás?
Meséljetnél egy kicsit bővebben erről.Csak a Cz terméket gyárt a Gestapo meg ipari hulladékot H&Kx2 áron és konkrétan akadályozza a honvédség fegyverellátását és a tartalékok felhalmozását...
Titeket nem mi nézünk hülyének hanem pártunk és kormányunk a sikerpropagandával. Aminek a kastély robi bérszakértőkértő egy jó forrása.Tudod mi a furcsa, ti mint katonák nyomjátok a kurva gyengék vagyunk dumát minden szar is, hallgassátok már meg az ukrán topicban most betett tarzan castel videot. Nem az első amikor olyan elejtett mondatokat nyom, hogy magyarország szemben a többi európai országgal olyan szintű hadsereg modernizációt tol hogy csak na. De mondok mást Vucic ugyan ilyet nyomott pár hónapja. Hogy is van ez csak minket néztek hülyének meg megy a kibaszott nagy titkolózás és félretájékoztatás?
Miért is hinnék neki kevésbé mint neked aki itt tolod a hadsereg engedélyével. Annak a hadseregnek amelyik kibaszottul titkolózik? Old már fel ezt az ellentmondást légyszíves.Eszedbe sem jut, hogy nincs igazuk?
Szerinted miért megy a titkolózás? Még a létszám is titkos ember. Pontosabban csak a magyar állampolgárok előtt titok.

Még nem olvastam a teljes szálat de nézz már utána addig, hogy egy darab Lynx hol tartózkodik és hogyan került oda.Jah, hogy oda ...hát akkor az előző hsz-om tárgytalan.
Robi nem a sikerpropaganda dolgaira hivatkozik hanem teljesen más dolgokra!Titeket nem mi nézünk hülyének hanem pártunk és kormányunk a sikerpropagandával. Aminek a kastély robi bérszakértőkértő egy jó forrása.
Olvasd el a cseheknél milyen nyűgök vannak és hasonló problémáink vannak meg még pár pluszban.
Pontosat meg nem fogok leírni mert kibasznak... ( és nem a fórumról)
Nagyon sokat léptünk előre viszont a környéken mi voltunk a legjobban lemaradva és ez nem változott mert mindenki előrelépett velünk együtt.
Öhh, az a hajó létező/funkcionáló/ütőképes hadsereg mellett is elment.A hadsereg pont azért kellene, hogy NE kelljen újra a keleti frontra menni és NE tudjanak minket bele kényszeríteni egy ilyen helyzetbe.
Most az ukránra gondolsz? Ott az volt a mese, az Unterlüssben készült.Még nem olvastam a teljes szálat de nézz már utána addig, hogy egy darab Lynx hol tartózkodik és hogyan került oda.
Német szaksajtóban olvastam, hogy honnan ment. Már nem emlékszem pontosan.Most az ukránra gondolsz? Ott az volt a mese, az Unterlüssben készült.
Hát azért ezt a végét is lehet árnyalni. Mert a háború óta megszűnt a horvát és szlovák légierő vadaszgép ezrede, lehet jövőre már lesz vmi. És a szlovák légvédelem jó része pótlás nélkül már Ukrajnában harcol.Titeket nem mi nézünk hülyének hanem pártunk és kormányunk a sikerpropagandával. Aminek a kastély robi bérszakértőkértő egy jó forrása.
Olvasd el a cseheknél milyen nyűgök vannak és hasonló problémáink vannak meg még pár pluszban.
Pontosat meg nem fogok leírni mert kibasznak... ( és nem a fórumról)
Nagyon sokat léptünk előre viszont a környéken mi voltunk a legjobban lemaradva és ez nem változott mert mindenki előrelépett velünk együtt.
Azt hittem a heti Tiszás rendezvényen hallottadNémet szaksajtóban olvastam, hogy honnan ment. Már nem emlékszem pontosan.
, ahol egy tartalékos katona elmondta, hogy a barátja szerint Zalában készült.Parancsolsz?Azt hittem a heti Tiszás rendezvényen hallittad
Hát mondjuk az se nagy eredmény, hogy nem mi lettünk jobbak, hanem a többiek szarabbakHát azért ezt a végét is lehet árnyalni. Mert a háború óta megszűnt a horvát és szlovák légierő vadaszgép ezrede, lehet jövőre már lesz vmi. És a szlovák légvédelem jó része pótlás nélkül már Ukrajnában harcol.

Van ebben a.kerdesben egy fenyegető élParancsolsz?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..