Tudom, hogy az, de nah.Ez továbbra is egy prototípus, nem szériapéldány
Tudom, hogy az, de nah.Ez továbbra is egy prototípus, nem szériapéldány
Gondolom valamilyen műholdas navigációs (GLONASS) antenna, ahogy a poszt is írja. Lehet kifejezetten az expora szerelték fel rá, de mindenképpen elüt a többitől, hogy utólagos felpakolásEzba nem túl 5.gen-esen elhelyezett antenna valyon mi lehet?
Nincs is rajta radar abszorbens bevonat, ami magyarázza miért nem raktak rá Grísáék Luneburg-lencsétEz továbbra is egy prototípus, nem szériapéldány
Annak meg van a helye a gépeken.Gondolom valamilyen műholdas navigációs (GLONASS) antenna, ahogy a poszt is írja. Lehet kifejezetten az expora szerelték fel rá, de mindenképpen elüt a többitől, hogy utólagos felpakolás
Nincs is rajta radar abszorbens bevonat, ami magyarázza miért nem raktak rá Grísáék Luneburg-lencsét
Az 509-es oldalszámú repülési proto lett átalakítva Szu-57E-re. Az első két szériás példányt Algéria kapta.Ez továbbra is egy prototípus, nem szériapéldány
ADS-B antenna esetleg? Mert ahhoz hasonlít még eléggéAnnak meg van a helye a gépeken.
Orosz sajtóban megjelent írások szerint India bele egyezett(közvetlenül a Dubai Air Show előtt) a Szu-57E közös gyártásába. De ez még nem hivatalos , tehát nincs megerősítve.
Repülés közben nyitva volt mind a két kisebb fegyvertér.A tegnapi bemutatón csak az egyik szárny alatti kamra volt nyitva, gondolom nem szándékosan. Keresőben nem tűnt fel, csak utólag visszanézve a képeket.
Nem, miért lett volna nyitva? A bemutató végén mutatta meg. Hétfőn nyitva volt mindkét oldal, de tegnap csak az egyik.Repülés közben nyitva volt mind a két kisebb fegyvertér.
Szerintem ez inkább csak a helye egy szenzornak, antennának, valaminek, ami most nincs rajta a gépen. Lehet, keresni kéne régebbi fotókat a példányról és abból kiderül.Ezba nem túl 5.gen-esen elhelyezett antenna valyon mi lehet?
Ott nincs semmi egyiken sem.Szerintem ez inkább csak a helye egy szenzornak, antennának, valaminek, ami most nincs rajta a gépen. Lehet, keresni kéne régebbi fotókat a példányról és abból kiderül.
De igen, ez egy prototípus, szóval inkább a széria példányokról készüt fotókkal kellene összevetni.
Algéria ismét nagyot húzott ezzel....Egy olyan gépet vettek, amiből tesztstádiumban van pár darab, és igazából az se tiszta, hogy mennyire van tényleg kész a tesztprogramja.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..