Tudom. Pusztán a mértékre akartam rávilágítani.Kokainba nem szokás belehalni. A csórók halnak bele hernyóba meg hasonlókba hirtelen (a nem ellenőrzött hatóanyag-tartalom miatti túladagolás); az alkohol, nikotin arat keményen hosszú távon.
Tudom. Pusztán a mértékre akartam rávilágítani.Kokainba nem szokás belehalni. A csórók halnak bele hernyóba meg hasonlókba hirtelen (a nem ellenőrzött hatóanyag-tartalom miatti túladagolás); az alkohol, nikotin arat keményen hosszú távon.
Simán benne van, miután állítólag már keresik Kubában a rendszeren belüli potenciális átállókat, plusz most épp Mexikót fenyegetik meg az olajszállítás miatt. Na meg mellette az eszközpark egy jórésze is a térségben van, nem kell messze vinni![]()
Hát elvileg a Ford CSG, meg az Iwo Jima ARG még a területen van.A hajók igen, a fontosabb gépek a támadás előtt lettek közel helyezve.
De röhögnék ha nem is Iránra hanem Venezuelára vagy Kubára kellene figyelni
Ez járt a fejemben a napokban, hogy olyan teátrális az egész felvonulás, mi van ha mi van ha![]()
De ott van olyan proxi akit tudnának támogatni ezzel? Az egy konstans shithole, mióta bukott Asszad, a HTS mindenkibe belekötött nem? Alawitákkal harcoltak, keresztényeket robbantottak, most meg a kurdokat cseszik éppen. A HTS-t meg támogatja Törökország nem?Ez am nekem is eszembe jutott, de nekem Szíria ugrott be.
Pont ezt mondtam korábban, hogy kiüti a kínai / orosz trójaifalóvakat az amerikai kontinensről, mielőtt megindul a rendes meccs. Grönland is csak azért kell, mert egy előretolt bázis + nyersanyag a majdani hadigazdasághoz.Ha neki akarsz esni a világnak, csinálj rendet a hátad megett! Nem is olyan hülyeség.
Legalább annyi értelme van, mint Iránt most megbombázniDe ott van olyan proxi akit tudnának támogatni ezzel? Az egy konstans shithole, mióta bukott Asszad, a HTS mindenkibe belekötött nem? Alawitákkal harcoltak, keresztényeket robbantottak, most meg a kurdokat cseszik éppen. A HTS-t meg támogatja Törökország nem?
egy ontopic hozzászólás:
![]()

Milyen rendes meccs, kivel? Kínával, Oroszokkal?Hát elvileg a Ford CSG, meg az Iwo Jima ARG még a területen van.
De ott van olyan proxi akit tudnának támogatni ezzel? Az egy konstans shithole, mióta bukott Asszad, a HTS mindenkibe belekötött nem? Alawitákkal harcoltak, keresztényeket robbantottak, most meg a kurdokat cseszik éppen. A HTS-t meg támogatja Törökország nem?
Pont ezt mondtam korábban, hogy kiüti a kínai / orosz trójaifalóvakat az amerikai kontinensről, mielőtt megindul a rendes meccs. Grönland is csak azért kell, mert egy előretolt bázis + nyersanyag a majdani hadigazdasághoz.
Hát, az én terroristám lehetneŐ is egy terrorista, nem?
![]()

Úgy néz ki akkor megoldottam az Irán - Izrael konfliktust, hol a béke Nobel-díjam?Hát, az én terroristám lehetne![]()

Nekem elég, ha feláldozhatom magam a haza oltárán.Úgy néz ki akkor megoldottam az Irán - Izrael konfliktust, hol a béke Nobel-díjam?![]()

southfront.press
Megnyugtató, hogy még vannak igazi hazafik ebben a csúnya világbanNekem elég, ha feláldozhatom magam a haza oltárán.
Ezt néha meg kell tenni![]()

A Párttal, A Néppel egy az utunk!Megnyugtató, hogy még vannak igazi hazafik ebben a csúnya világban![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..