pela3: "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal."
Ez egy örök igazság!
Az évek során úgy alakult itt a fórumon, hogy én lettem a "videó felelős" a nagyobb nemzetközi konfliktusok kapcsán. Amit hol nagyobb, hol kisebb lelkesedéssel viszek is, amennyire a szabadidőm engedi. Korábban voltak itt elég nagy okfejtési vitáink pl. molni -val, sőt még olyan is volt, hogy azzal gyanúsították Monte -t, hogy ő vagyok második név alatt, stb.; de mára nagyjából letisztultak a régi motorosok szerepkörei, és önkéntes feladatai itt a fórumon, a saját magunk által kreált íratlan szabályok szerint. De van nekünk egy igazi mindent látó moderátorunk, aki sokszor pallósként csap le az arra érdemesekre!
A híreknél pedig kiegyensúlyozottnak kell tájékozódni, több forrásból informálódni, mert az "igazság" valahol félúton helyezkedik el. (Mert ma már inkább propagandát kapsz, legyen szó bármelyik hírforrásról is, mint sem kiegyensúlyozott tájékoztatást. De azért még akadnak úgymond nem annyira "agymosó" hírszolgáltatók a fősodorban is. Aztán boki, Monte, stb. akár magam is tudnák még egy csomó, nem annyira elfogadható hírforrást, de azokat mellőzzük az évek során
Orosz vs. nyugat téma. Nem vagyok orosz fan, meg amerikai sem. Mindkettő élet- és gazdasági felfogást tapasztaltam "élesben", és tisztában vagyok az előnyeivel, hátrányaival.
Akkor mivel nagyon ment a "ruszkik haza" életérzés a topikban, akkor ide is beteszem az alábbi írást, amit a Nagy sakktáblánál osztottam meg:
Az államcsínyek előidézésének gépezete: Avagy a demokrácia felszámolása
http://www.kontrollblog.com/2014/04/az-allamcsinyek-eloidezesenek-gepezete.html