[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
De csak nekik volt tőkéjük és szaktudásuk, így nekünk nem volt más lehetőségünk.
Lett volna, lehetett volna, de kapkodtunk, türelmetlenek, voltunk, na meg a közép és felső, meg legfelsőbb vezető rétegeknek ez volt a legjobb. Ha időben jobban elhúzták volna és fokozatosan ment volna végbe a privatizáció, akkor lett volna esély, hogy nagyobb részt vegyenek benne hazai "tőkések", egyáltalán kialakulhatott volna egy szélesebb rétege, vagy egy erősebb középosztály -bár nem tudom, hogy különbek lettek volna e a hazai kapitalisták a külföldi kapitalistáknál. De a történelemben nincs ha. Ez van, ebből kell főznünk.

(Itt most tőkés alatt nem feltétlenül a sokmilliárdos néhányra gondolok, hanem alacsonyabb szinten, szélesebb rétegre.)

• Tetszik
Reactions: aquarell
Hát én aztán nem! em csak a muszlimok közül kerülhet ki akár "suicide bomber", ha már nincs más alternatíva...
Elég kevés esetben nincs más alternatíva, csak nekik ez valamiért nagyon bejön. A japán kamikazekat leszámítva katonai célpontok ellen nem is jellemző ez a módszer, persze voltak más jellegű öngyilkos küldetések bűven amiről kis eséllyel tértek vissza a jelentkezők.

Elég kevés esetben nincs más alternatíva, csak nekik ez valamiért nagyon bejön. A japán kamikazekat leszámítva katonai célpontok ellen nem is jellemző ez a módszer, persze voltak más jellegű öngyilkos küldetések bűven amiről kis eséllyel tértek vissza a jelentkezők.

Hát, nekem nincs gyerekem, stb. Na mindegy, én szavazok ma, aztán majd kiderül. Amúgy bocs (tőled különösen, munka miatt nem tudtam 2004-ben szavazni... )

Hát, nekem nincs gyerekem, stb. Na mindegy, én szavazok ma, aztán majd kiderül. Amúgy bocs (tőled különösen, munka miatt nem tudtam 2004-ben szavazni... )
Gyerektől függetlenűl, háborúban a másik felrobbantása a lényeg, lehetőleg saját magad felrobbantása nélkül. 2004 december 5 meg rég volt, lejárt, idővel meg egyre kevesebbszer lesz felemlegetve.

Gyerektől függetlenűl, háborúban a másik felrobbantása a lényeg, lehetőleg saját magad felrobbantása nélkül. 2004 december 5 meg rég volt, lejárt, idővel meg egyre kevesebbszer lesz felemlegetve.

Ha nem lenne más lehetőség... De ez mindegy most, még... :)
F.szom akarja emlegetni... Viszont, hazudni sem akarok a témában. :)

Sziasztok,
Láttam egy századvéges videót, ez mennyire fedi a valóságot?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Részemről nincs már harag miatta, behűlyítették a népet és elég sokan bekajálták sajnos. Akkor nagyon rosszul esett, de 12 éve volt és már nincs amit nekünk sem lovagolni rajta. Legalább a támogatók többen voltak, mint akik ellenezték, még ha a közömbösök miatt érvénytelen is volt a népszavazás. Azóta megadatott a lehetőség, hogy aki szeretné és jogos rá az megkapja az állampolgárságot, szerencsére sokan élnek is vele.

Részemről nincs már harag miatta, behűlyítették a népet és elég sokan bekajálták sajnos. Akkor nagyon rosszul esett, de 12 éve volt és már nincs amit nekünk sem lovagolni rajta. Legalább a támogatók többen voltak, mint akik ellenezték, még ha a közömbösök miatt érvénytelen is volt a népszavazás. Azóta megadatott a lehetőség, hogy aki szeretné és jogos rá az megkapja az állampolgárságot, szerencsére sokan élnek is vele.

Nem tudom... Nekem valahol fáj, hogy anno saját "önző" érdekből nem mentem el... Ezért is kértem elnézést. Az állampolgársághoz meg gratula, remélem, neked is meglett! :)

Én soha nem éreztem semmit ezzel kapcsolatban. Egy pillanatig sem fájt és nem értettem, hogy miért kéne?

Én soha nem éreztem semmit ezzel kapcsolatban. Egy pillanatig sem fájt és nem értettem, hogy miért kéne?
Természetesen ez a te dolgod.
De talàn bele tudsz erezni a helyzetbe, ha arra gondolsz, mit éreznél, ha a testvèred kijelenti, hogy te nem tartozol a csalàdhoz, nem vagy többet a testvére..
( Ne gyere azzal, hogy nincs testvéred...)

Természetesen ez a te dolgod.
De talàn bele tudsz erezni a helyzetbe, ha arra gondolsz, mit éreznél, ha a testvèred kijelenti, hogy te nem tartozol a csalàdhoz, nem vagy többet a testvére..
( Ne gyere azzal, hogy nincs testvéred...)

Az a 2004-es szavazást annyira tragikusan élik meg. Mintha valami tartozást kellett volna lerónunk a külhoni magyaroknak. Én nem érzem hogy tartoznék nekik bármivel is. Rokonom se él kint. Nem az én hibámból élnek kint, és attól hogy állampolgárságot kapnak egy centivel se kerülnek közelebb a magyar határhoz.
Bevallom én nem szavaztam akkor, bár mentségemre szóljon a törvény nem tette számomra lehetővé.

Na, látod? Ez a baj, hogy te sem értetted meg, hogy miről szólt a 2004-es népszavazás. Ugyanakkora kommunikációs blöff volt mint a mostani.

• Tetszik
Reactions: phaidros
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Not open for further replies.