„Gyerekeitek Allahhoz fognak imádkozni, vagy meghalnak!”
Forrás: https://kuruc.info/r/7/164421/
Hát én aztán nem! em csak a muszlimok közül kerülhet ki akár "suicide bomber", ha már nincs más alternatíva...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
„Gyerekeitek Allahhoz fognak imádkozni, vagy meghalnak!”
Forrás: https://kuruc.info/r/7/164421/
Lett volna, lehetett volna, de kapkodtunk, türelmetlenek, voltunk, na meg a közép és felső, meg legfelsőbb vezető rétegeknek ez volt a legjobb. Ha időben jobban elhúzták volna és fokozatosan ment volna végbe a privatizáció, akkor lett volna esély, hogy nagyobb részt vegyenek benne hazai "tőkések", egyáltalán kialakulhatott volna egy szélesebb rétege, vagy egy erősebb középosztály -bár nem tudom, hogy különbek lettek volna e a hazai kapitalisták a külföldi kapitalistáknál. De a történelemben nincs ha. Ez van, ebből kell főznünk.De csak nekik volt tőkéjük és szaktudásuk, így nekünk nem volt más lehetőségünk.
Elég kevés esetben nincs más alternatíva, csak nekik ez valamiért nagyon bejön. A japán kamikazekat leszámítva katonai célpontok ellen nem is jellemző ez a módszer, persze voltak más jellegű öngyilkos küldetések bűven amiről kis eséllyel tértek vissza a jelentkezők.Hát én aztán nem! em csak a muszlimok közül kerülhet ki akár "suicide bomber", ha már nincs más alternatíva...
Elég kevés esetben nincs más alternatíva, csak nekik ez valamiért nagyon bejön. A japán kamikazekat leszámítva katonai célpontok ellen nem is jellemző ez a módszer, persze voltak más jellegű öngyilkos küldetések bűven amiről kis eséllyel tértek vissza a jelentkezők.
Gyerektől függetlenűl, háborúban a másik felrobbantása a lényeg, lehetőleg saját magad felrobbantása nélkül. 2004 december 5 meg rég volt, lejárt, idővel meg egyre kevesebbszer lesz felemlegetve.Hát, nekem nincs gyerekem, stb. Na mindegy, én szavazok ma, aztán majd kiderül. Amúgy bocs (tőled különösen, munka miatt nem tudtam 2004-ben szavazni... )
Gyerektől függetlenűl, háborúban a másik felrobbantása a lényeg, lehetőleg saját magad felrobbantása nélkül. 2004 december 5 meg rég volt, lejárt, idővel meg egyre kevesebbszer lesz felemlegetve.
Részemről nincs már harag miatta, behűlyítették a népet és elég sokan bekajálták sajnos. Akkor nagyon rosszul esett, de 12 éve volt és már nincs amit nekünk sem lovagolni rajta. Legalább a támogatók többen voltak, mint akik ellenezték, még ha a közömbösök miatt érvénytelen is volt a népszavazás. Azóta megadatott a lehetőség, hogy aki szeretné és jogos rá az megkapja az állampolgárságot, szerencsére sokan élnek is vele.
Sziasztok,
Láttam egy századvéges videót, ez mennyire fedi a valóságot?
Részemről nincs már harag miatta, behűlyítették a népet és elég sokan bekajálták sajnos. Akkor nagyon rosszul esett, de 12 éve volt és már nincs amit nekünk sem lovagolni rajta. Legalább a támogatók többen voltak, mint akik ellenezték, még ha a közömbösök miatt érvénytelen is volt a népszavazás. Azóta megadatott a lehetőség, hogy aki szeretné és jogos rá az megkapja az állampolgárságot, szerencsére sokan élnek is vele.
Természetesen ez a te dolgod.Én soha nem éreztem semmit ezzel kapcsolatban. Egy pillanatig sem fájt és nem értettem, hogy miért kéne?
Ezt szerintem ismételd el Csíkban vagy Gyergyóban is.Én soha nem éreztem semmit ezzel kapcsolatban. Egy pillanatig sem fájt és nem értettem, hogy miért kéne?
Természetesen ez a te dolgod.
De talàn bele tudsz erezni a helyzetbe, ha arra gondolsz, mit éreznél, ha a testvèred kijelenti, hogy te nem tartozol a csalàdhoz, nem vagy többet a testvére..
( Ne gyere azzal, hogy nincs testvéred...)
Magyarázkodjanak azok, akik a határokon túl élő magyarokat, velük való viszonyt belpolitikai érdekeik miatt képesek voltak kockáztatni, beáldozni.Ezt szerintem ismételd el Csíkban vagy Gyergyóban is.
Ezt szerintem ismételd el Csíkban vagy Gyergyóban is.