[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A koalíció is bombázza Idlibet

-uyfI1yH_Mc.jpg

Az élet mentése az elsődleges. Ezt az eddigi infók szerint kitűnően teljesítették. A többi meg néha elkerülhetetlen, vele jár. Háború van, adok -kapok. Holnaptól (szombat), remélem nagyban megy majd az ADOK !

Foldrol tuzeltek rá a terroristák, minek kovetkeztében megsérult ezért kellett kényszerleszállást végrehajtania. Ilyenkor a Vityebszk(ha volt rajta) se segít.

Nem biztos hogy csöves tüzérség ártott meg a Mi35-nek. Lehetett akár MANPAD is... Ha nem közvetlen találatot kapott simán lehet hogy kibírhatta addig amíg letette a gépet.
Pl. mint ez a minyó 3 évvel ezelőtt:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2 amerikai katonák megöltek a jordániai kiképző bázison, 2 orosz katona sérült a Castello úti ellenörző pontnál, újra lövik a humanitárius korridorokat.

2 amerikai katonák megöltek a jordániai kiképző bázison, 2 orosz katona sérült a Castello úti ellenörző pontnál, újra lövik a humanitárius korridorokat.
Ez a tűzszünetesdi húzása egy baromság.
Folyamatosan erőt kell mutatni.
Ha ne adj isten, megint áttörtek volna Aleppoba,akkor mit csinálnak.
Akik az ilyen politikai húza-vona miatt halnak meg. Azok köszönik szépen!
Nem tudom, ha Putyin családja lenne bekerítva, akkor is jótékonykodna-e?
Ezek csak erőből értenek. Arabok, muszlimok. Afganisztánban, csecsenföldön megtanulhatták volna.
Mindig előre 1 lépés, vissza 2...

• Tetszik
Reactions: lgabo
Folyamatosan erőt kell mutatni.
Ha ne adj isten, megint áttörtek volna Aleppoba,akkor mit csinálnak.
Akik az ilyen politikai húza-vona miatt halnak meg. Azok köszönik szépen!
Nem tudom, ha Putyin családja lenne bekerítva, akkor is jótékonykodna-e?
Ezek csak erőből értenek. Arabok, muszlimok. Afganisztánban, csecsenföldön megtanulhatták volna.
Mindig előre 1 lépés, vissza 2...
Nem ezen az egy honapon fog mulni a haboru, sot. Ido kozben odaert a Kuznyecov. Elkezdodott Moszul ostoma is. Az amerikai valasztasok is most lesznek. Szvsz. ez kivetelesen egy olyan tuzszunet volt, amivel tobbet nyertek az oroszok. Ez az idealis pillanat az aleppoi helyzet felszamolasara.

Nem ezen az egy honapon fog mulni a haboru, sot. Ido kozben odaert a Kuznyecov. Elkezdodott Moszul ostoma is. Az amerikai valasztasok is most lesznek. Szvsz. ez kivetelesen egy olyan tuzszunet volt, amivel tobbet nyertek az oroszok. Ez az idealis pillanat az aleppoi helyzet felszamolasara.

Reméljük, hogy így lesz.
Még várjuk ki a végét. A szakállasok mindig előjönnek valami meglepetéssel...

Azért az orosz drónok elég sok mindent látnak...:

Csak kíváncsiságból, hogy tudtak volna biztosítani ilyen támadás ellen azon kívül hogy odaparkoltak az apc-vel?

Pont ez fordult meg az en fejemben is. A nagy semmi kozepen all a heli... szerintem felesleges itt az esz osztasa ezzel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy elbaltaztak volna valamit is ezzel kapcsolatban. A szerencse pedig... Arra mindenkinek szuksege van, az oroszoknak is.

• Tetszik
Reactions: ornagy and szegcsab
Nem tudom, ha Putyin családja lenne bekerítva, akkor is jótékonykodna-e?.

Megértem a felháborodást, de ne felejtsük el, Putyin elsősorban politikus. Hogyha katona lenne, már leradírozta volna a csótányokat (első sorban rohanva) és csak mint rossz emlék maradnának a köztudatban...

• Tetszik
Reactions: lgabo
Pont ez fordult meg az en fejemben is. A nagy semmi kozepen all a heli... szerintem felesleges itt az esz osztasa ezzel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy elbaltaztak volna valamit is ezzel kapcsolatban. A szerencse pedig... Arra mindenkinek szuksege van, az oroszoknak is.

Nem vagyok katona ( a sok részeg disznó felettesem a sorkatonaság alatt megtérített), de úgy gondolom a mentésben részt vevő egységek azt csinálták,amit kell. És jól csinálták. Érmet nekik.

Aleppo, a Proyect 3000 -nél komoly harcok folytak, remélem az uccsó videoval ért véget (már szombat van ?):

Dél - Szíriában is buli van. Nemtom ezeket a videokat propagandának szánják-e, de azt érik el, hogy én pl.minden nap vállalnék csótányirtást, csakis önkéntes alapon :

Homsz. Legszívesebben reggeltől estig, pánikoló terroristákat hallgatnék :

• Tetszik
Reactions: mirella