Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

Amit oda abba a régióba eladnak, mindenki aki komoly játékos, megismeri záros határidőn belül. Úgy látszik az Oroszoknak nem érdeke hogy napjaink T-90 vagy Sz-300 rendszere kerüljön az arra kíváncsiak kezébe.

Az első 4 példányt ez év végére ígérték. Már nincs olyan sok. Egy és fél hónap múlva többet tudunk majd.

Belelatnak belelatnak végülis miért gond ez egy lebutitott verzió kettő azok látnának bele akikről a kínaiak masoltak. Legfeljebb konstatalnak hogy ezt is mi terveztük meg azt is... ☺viccet félretéve export verziobol semmi extrat nem tudnának meg mert kb a sajatjukba vagy a máshonnan megszerzettekbe is belenezhetnek kb. Mert az export és a masolati mintapeldany közt pont akkora lehet a különbség mint a sajatpiacra szánt és masolatbol tuningol (modernizalt) export között...

Amerikai szemmel is kiváló simán többet exportáltak mint F-15-öt.
Mármint miből...? Melyik F-15 vátlozatról van szó?

Mert az F-15A/B/C/D-ből is a japán licenszgyártással együtt több, mint 300 darabot toltak el Japánban, Szaúdiba és Izraelbe.

Ezután jött az F-15E csapásmérő változat leszármazottak export Szaúdiba és F-15I, K és SG. Ez összesen kb. 200 db.

Én azt látom, hogy az összes F-15 változatból többet exportáltak, mint az Szu-27Sz, Szu-30 összes változatából együtt vagy kb. azonos mennyiséget.

Mármint miből...? Melyik F-15 vátlozatról van szó?

Mert az F-15A/B/C/D-ből is a japán licenszgyártással együtt több, mint 300 darabot toltak el Japánban, Szaúdiba és Izraelbe.

Ezután jött az F-15E csapásmérő változat leszármazottak export Szaúdiba és F-15I, K és SG. Ez összesen kb. 200 db.

Én azt látom, hogy az összes F-15 változatból többet exportáltak, mint az Szu-27Sz, Szu-30 összes változatából együtt vagy kb. azonos mennyiséget.
Valaki öszeszámolta itt,hogy az illegális kínai másolatokkal és klónokkal együtt már előrébb jár a Szuhoj.Azért nem írtam hogy melyik variáns mert mind a két gép esetén a gépcsaládra értettem.

Valaki öszeszámolta itt,hogy az illegális kínai másolatokkal és klónokkal együtt már előrébb jár a Szuhoj.Azért nem írtam hogy melyik variáns mert mind a két gép esetén a gépcsaládra értettem.
Ez néhány tucat gépet jelenthet egy gyors számolás után.

Eddig is minden szart eladtak az irakiaknak(Mi-28, Tos) de most valószínű, előre kérték a pénzt. Ez nem tetszett nekik. Ennyi szvsz!

viccet félretéve export verziobol semmi extrat nem tudnának meg...

Ha semmit nem tanulhatnak akkor mért vennének 1dbot is? köszönik akkor gyártanak maguknak J-11, J-15... J-20at.

szolti: "Úgy látszik az Oroszoknak nem érdeke hogy napjaink T-90 vagy Sz-300 rendszere kerüljön az arra kíváncsiak kezébe."

T-90et már rakat helyre exportálták,
S-300 sött S300PMUval több NATO tagállam is rendelkezik. Emellett US kezelőszemélyzet, dokumentációval vett S-300at/BUKot tán Beloruszból... Itt nem export/buított verzióról beszélünk.
Ahogy Su-27 is üzemel USben Agressorként.

Ha semmit nem tanulhatnak akkor mért vennének 1dbot is? köszönik akkor gyártanak maguknak J-11, J-15... J-20at.

szolti: "Úgy látszik az Oroszoknak nem érdeke hogy napjaink T-90 vagy Sz-300 rendszere kerüljön az arra kíváncsiak kezébe."

T-90et már rakat helyre exportálták,
S-300 sött S300PMUval több NATO tagállam is rendelkezik. Emellett US kezelőszemélyzet, dokumentációval vett S-300at/BUKot tán Beloruszból... Itt nem export/buított verzióról beszélünk.
Ahogy Su-27 is üzemel USben Agressorként.
Igen ez így van. Pont ezért volt a mondatomban amit csak kiragadva idéztél a lényeges szó az: NAPJAINK T90 e, Sz 300 a.

Mert én mit írtam molni?Azt,hogy előrébb jár vagy azt,hogy szarrá alázta az exportpiacon...?

Molni

Legutóbb is azzal jöttél, hogy több F-15 készült, mint Szu-27. Én meg összeszámoltam neked, hogy nem. A Szu-27 változatokból jóval több készült, mint az F-15 változatokból.

Most csak felületesen a wikipedia alapján:
Szu-27: 800+ db
Szu-30: 540+ db
Szu-33: 35 db
Szu-34: 100+ db
Szu-35: 50+ db
J-11: 250+ db
Ez összesen több mint 1775 db legyártott Szu-27 változat!

F-15 A/B/C/D/J/DJ: 1200 db
F-15 E/I/S/K/SG/SA: 420+ db
Ez összesen picit több, mint 1620 db legyártott F-15 változat.

Ezek alapján minimálisan, de a Szu-27 vezet a darabszámok tekintetében.

• Tetszik
Reactions: sidewinder12
Gyönyörű ebben a feketében szerintem! :D

1ldv37oyavns01aeka6e.jpg

Molni

Legutóbb is azzal jöttél, hogy több F-15 készült, mint Szu-27. Én meg összeszámoltam neked, hogy nem. A Szu-27 változatokból jóval több készült, mint az F-15 változatokból.
Mikor legutóbb és melyik változatból? Mert ebben a formában biztosan nem jöttem ezzel. Le kéne szokni már arról mindenki, hogy olyat ad a számba, amit soha nem mondtam.