[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Van hozza ott lőszer? Nem gyenge, hogy szép lassan 40 éves fegyver és még mindig modernnek néz ki, gondolom nézhettek ki a fejükből anno amikor megjelent.
Ilyenkor az osztrákokat nem lehetne kifaggatni, hogy mégis kinek adták el ezt a sorozatszámú fegyvert?
Precíz pontos fegyver.ugyanakkor nem igazán bírja a gyűrődést hadi fegyvernek elég kompromisszumos.
Egy régi ismerősöm oktatott osztrák rendőröket ő személyes tapasztalatból kifolyólag se volt tőle elájulva pedig ők nem a sivatagot túrták vele.

Google fordítással írom ezen túl mindent, mert azt vettem észre, ha külföldiül van, akkor el sem olvassa mindenki. Így legalább a fordítási hibákon lehet rágódni. Nekem meg se időm, se kapacitásom nincs a pontos fordításra.

Így jártatok. :D

Közös gyakorlat??

"Bosphorus Observer ‏@YorukIsik 3 ó3 órával ezelőtt2 órával ezelőtt 3 ó3 órával ezelőtt
Szovjetunió épített Project12650, Briz-Sonya osztályú parti aknakereső Priboy 63 áthalad a Boszporusz, hogy csatlakozzon a török haditengerészet haditengerészeti gyakorlat # Nusret16

"2 ó2 órával ezelőtt
Boszporusz: alapján a Atiya, Szovjetunió épített Project12650, fa hántolt Briz (Sonya) osztály parti aknakereső Priboy 63 fegyveres 30 mm-es és 25 mm-es ágyú"
Cx9gSvYWgAEaYfw.jpg

Ráadásul a közelben jár valami hasonló is.

"6 órával ezelőtt
Román haditengerészet Musca osztály MSC parti aknaszedő "S. hadnagy Alexandru Axente" (F30) az isztambuli szoroson, útban İzmir / Türkiye"

Cx81F83W8AAOZWE.jpg

Közös orosz-török gyakorlat? Vagy közör-orosz-török-román gyakorlat? :D Legalább az oroszok tudják, hogy mi a helyzet a törökökkel és hogy mik a terveik meg kikhez húznak és meddig?

• Tetszik
Reactions: jani22
Több orosz hajó is áthalad a két szoroson most, csak érdekességképpen a következő 2 kép. A törököknél az őrhajók üzemanyaggal való ellátása jó üzlet lehet. :):)

" 1 hr1 hour ago
Török parti őrség Kaan class járőrhajók TCSG106 & TCSG19 monitor Axentu, Kunikov & Priboy áthaladó déli Boszporusz háttal"

Cx9zPUQWgAAhH5D.jpg

Cx9zO_sXEAAgdJp.jpg

Google fordítással írom ezen túl mindent, mert azt vettem észre, ha külföldiül van, akkor el sem olvassa mindenki. Így legalább a fordítási hibákon lehet rágódni. Nekem meg se időm, se kapacitásom nincs a pontos fordításra.

Így jártatok. :D

Közös gyakorlat??

"Bosphorus Observer ‏@YorukIsik 3 ó3 órával ezelőtt2 órával ezelőtt 3 ó3 órával ezelőtt
Szovjetunió épített Project12650, Briz-Sonya osztályú parti aknakereső Priboy 63 áthalad a Boszporusz, hogy csatlakozzon a török haditengerészet haditengerészeti gyakorlat # Nusret16

"2 ó2 órával ezelőtt
Boszporusz: alapján a Atiya, Szovjetunió épített Project12650, fa hántolt Briz (Sonya) osztály parti aknakereső Priboy 63 fegyveres 30 mm-es és 25 mm-es ágyú"
Cx9gSvYWgAEaYfw.jpg

Ráadásul a közelben jár valami hasonló is.

"6 órával ezelőtt
Román haditengerészet Musca osztály MSC parti aknaszedő "S. hadnagy Alexandru Axente" (F30) az isztambuli szoroson, útban İzmir / Türkiye"

Cx81F83W8AAOZWE.jpg
Tetszik a " fa hàntolt..." :)

• Tetszik
Reactions: jani22