R
rejsz felügyelő
Guest
Ez mind bullshit. Semmi értékelhetőt nem csinált ez a gárda sem. Tovább robogunk lefelé a lejtőn.
Nyugodtan idiótázhatod a magyar "ellenzéket", mert szombat van!!![]()

Annyira összefoglalja a politika oktatáshoz való viszonyát, hogy bemásolom:
"a kormány meggyőződése szerint a legtöbb, amit egy diáknak adni lehet, hogy jó keresztényt, illetve keresztényt és jó magyart nevelnek belőle. Ami ezen túl van, az vitatható, megkérdőjelezhető, és nem tudni, kiállja-e a következő évszázadok próbáját – tette hozzá a miniszter."
És mi lehet ezen túl, ami vitatható, megkérdőjelezhető? Gondolom a matematika, fizika, informatika aminek fontossága vitatható...
http://www.origo.hu/itthon/20161129...emzeti-arcvonalhoz-kotheto-fegyvereket-1.htmlValamelyik kereskedelmi csatornán mondták,hogy újabb mna-s letartóztatások voltak,fegyverek,stb.
Valaki tud többet?
Jó de akkor meddig érvénmyes ez a 100 mld?
A videot is nezzetek meg! Abban szerintem jokat mond Vona. (Siman kihuzza a nyakat a hurokbol.)
)Ha a lőszert nem is, a hangtompítót elég jól kilehet venni. (3-as jelű bizonyíték) Az már alapból tiltott, nem is használják máshoz csak éleshez. Amúgy nem hiszem hogy kell csempészni nekik fegyvert a rendőröknek, ismertem én is olyan embereket akik teljesen komolytalanok voltak de szereztek pisztolyt tompítóval mer az olyan vagány. Ha ezek tényleg komoly hungaristák biztos van köztük akik beszereztek ezt azt.
DA "komoly hungarista" fokmérője a felhalmozott fegyver mennyisége?D
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..