[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Nem csevegek velük. Csak azt làtom a fényképekről, hogy a repterüket dombok veszik, erdőkkel, épűletekkel körül, ahonnan aknavetővel stb aranylag egyszerű lenne őket megtàmadni. Ennyi.
A kórhàzuk koordinàtàit akàrki mobillal bemèrheti, ha rossz szàndékú. Az is még könnyen elèrhetőnek tünik.
Kèrdésem az volt, hogy mi mutat arra, hogy màs orszagnak kellett a tàmadàsban rèsztvenni. Eddig vàlasz =0.

Egy gyanús dolog van. A világ sajtói elhallgatják eddig...
Ha az oroszoknak van valami a kezükben, úgy is kiderül vagy felhasználják háttér alkuhoz.
De az is megfog látszani.

Erről beszélek. Hogy hozzá vannak szokva a jó ellátáshoz. Ami persze nagyon jó, csak ha előáll egy ilyen helyzet, az szokatlan lesz. Ha nagy B+ van, náluk is előállhat ám egy ilyen. Ha nem náluk 5 súlycsoporttal kisebbel akadnak majd egyszer össze. Pontosan ezt akartam látni leírva, amit leírtál. Elképzelhetetlen náluk egy ilyen helyzet. Csak attól még előfordulhat bizonyos scenáriók esetén.
Tényleg nem elképzelhető...Erre nagyon odafigyelnek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hanano - 8 napja szabadult fel a demokrata uralom alol, es mar megtisztitottak az utakat, felszedtek az aknakat, uj fakat ultettek..

Cy7_3ysWQAEStNR.jpg
Cy7_6cMXAAA4f9e.jpg

Nem csevegek velük. Csak azt làtom a fényképekről, hogy a repterüket dombok veszik, erdőkkel, épűletekkel körül, ahonnan aknavetővel stb aranylag egyszerű lenne őket megtàmadni. Ennyi.
A kórhàzuk koordinàtàit akàrki mobillal bemèrheti, ha rossz szàndékú. Az is még könnyen elèrhetőnek tünik.
Kèrdésem az volt, hogy mi mutat arra, hogy màs orszagnak kellett a tàmadàsban rèsztvenni. Eddig vàlasz =0.
Ha a szíriai témát eddig is figyelemmel követted volna, akkor nem tennél fel ilyen (nyilvánvalóan hülye) kérdést. Az ún. "mérsékelt ellenzéknek" köztudottan van külföldi támogatása, különben már régóta nem léteznének, sőt, eleve létre sem jöttek volna. Ez biztpol topik, nem teológiai: tökmindegy, mit hiszel vagy mit nem. Azt meg tulajdonképpen szóba sem érdemes hozni, hogy kik azok, akik szerint az oroszok és a szír kormánycsapatok 4518 aleppói kórházat bombáztak eddig porig, némelyiket többször is. Nem kell közvetlen összefüggésnek lennie, a közvetett is bőven elég.

Ha a szíriai témát eddig is figyelemmel követted volna, akkor nem tennél fel ilyen (nyilvánvalóan hülye) kérdést. Az ún. "mérsékelt ellenzéknek" köztudottan van külföldi támogatása, különben már régóta nem léteznének, sőt, eleve létre sem jöttek volna. Ez biztpol topik, nem teológiai: tökmindegy, mit hiszel vagy mit nem. Azt meg tulajdonképpen szóba sem érdemes hozni, hogy kik azok, akik szerint az oroszok és a szír kormánycsapatok 4518 aleppói kórházat bombáztak eddig porig, némelyiket többször is. Nem kell közvetlen összefüggésnek lennie, a közvetett is bőven elég.
Szerintem kár ezen vitatkozni.
Az biztos,hogy ennek a kórháznak a koordinátáihoz nem kell űrhadviselési technika,de megesett ami megesett az oroszok hülyék lennének nem kifacsarni belőle amit lehet.
Engem sokkal inkább az érdekel,hogy lehet az hogy két sátrat ért találat minden más sértetlen és krátereket sem látok de még a találatok mellett is sértetlenek a ládák.
Most vagy halál pontosan két három becsapódással megvoltak vagy nem értem.
Mert:
1. én a féreg lennék addig szórnám amíg ott semmi sem marad
2. ha én féreg vagyok azért szórom mert nem vagyok precíziós és eredményt akarok
3. ha én féreg vagyok honnan tudom,hogy kettőből meg is volt ergo. szórom amíg tudom.
stb stb....
De én nem vagyok féreg szóval nem értem :)

Szerintem kár ezen vitatkozni.
Az biztos,hogy ennek a kórháznak a koordinátáihoz nem kell űrhadviselési technika,de megesett ami megesett az oroszok hülyék lennének nem kifacsarni belőle amit lehet.
Engem sokkal inkább az érdekel,hogy lehet az hogy két sátrat ért találat minden más sértetlen és krátereket sem látok de még a találatok mellett is sértetlenek a ládák.
Most vagy halál pontosan két három becsapódással megvoltak vagy nem értem.
Mert:
1. én a féreg lennék addig szórnám amíg ott semmi sem marad
2. ha én féreg vagyok azért szórom mert nem vagyok precíziós és eredményt akarok
3. ha én féreg vagyok honnan tudom,hogy kettőből meg is volt ergo. szórom amíg tudom.
stb stb....
De én nem vagyok féreg szóval nem értem :)
Talán kilenc percet lőtték a helyet, gondolom ennyi volt az első és utolsó becsapódás között, persze ez jelenthet két gránátot vagy kétezret is. Nem lehet tudni, hogy egyáltalán ráláttak-e direktbe a helyre vagy csak belőtték, hogy hol van és megszórták. Kisebb gránátoknak meg nem kapod meg a kráterét mert nincs, de arra elegek, hogy tüzet okozzanak vagy kárt tegyenek egy emberben.

• Tetszik
Reactions: cinikus
Lehet ha a többi máshova potyogott le, környező épületekre meg utcákra, vagy kilőttek egy gránátot, valahol volt egy szem, az alapján korrigáltak, kilőttek mégegyet megint korrigáltak, aztán valamikor 1-2 betalált, ment a visszajelzés, örültek mint majom a farkának, aztán gyorsan elhúztak így kevés volt a konkrétan oda becsapódó gránát. Vannak lehetőségek, de nem tudom biztosra mi volt, nem voltam ott.

• Tetszik
Reactions: cinikus

Ez nem vàlasz, hanem süket duma.Nem arról van szó, hogy tàmogatjàk e egyes orszàgok a barbàrokat. Az kóztudott.
Erről az àllitàsról van szó:
"Boki: Ebben a tàmadàsban a terroristâkat tàmogató orszagok adtàk meg a koordinàtâkat (az biztos)."
Kèrdesem, hogy mi alapjàn gondolja ezt, mert szerintem a terroristàk minden segitsèg nèlkül is simàn bemèrhették a helyszint. Mobil, gps, google-map ?
Erre szerettem volna vàlaszt kapni. Amit te se tudtâl megadni, csak elkezdesz, kioktatni, hülyèzni stb.
Mèrsékelhetnéd magad.
Jó éjszakàt ! :)

3:06-nál madártávlatból látszik az egész Kórházkomplexum.Bombatalálatoknak semmi nyoma,kráter sincs a helyén,milyen meglepő :cool:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A terroroisták be vannak kerítve, direkt rálátás nincs a kórházra a zöld területektől az épület miatt és nem valószínű, hogy azelőtt hózták volna fel az oroszok a kórházat mielőtt az SAA átvette volna ott az ellenőrzést. Szóval valakinek meg kellett adni akoordinátákat. Hogy kinek és hogy erről milyen infója van az oroszoknak azt nem tudom.