R
rejsz felügyelő
Guest
Ilyenkor azért nyilvánvalóan látszik, hogy ezeknek az erőknek nem sok köze van a szabad szíriához.
Ugye egy jó részük nem is szíriai, rengeteg kaukázusi, török, és környező arab államokbéli van közöttük.
Ilyenkor azért nyilvánvalóan látszik, hogy ezeknek az erőknek nem sok köze van a szabad szíriához.
Ez a Jászberényi ugyanaz aki az ukrán frontról is olyan érzelgős írásokat közölt? Meg aki a kurdokkal bratyizott még néhány éve? Amikor a Nusra és a kurdok egymást ritkítják akkor vajon hova fog állni?
Egy alagút robbantás volt, ha jól emlékszem.2015. végén, vajon mi szólt ekkorát?
![]()
Csak az RTnyúvsz szerint százezren hagyták el az ostromlott kelet Aleppót. Akkor mégiscsak százezres tömeg lehetett ott. Nem?Hol van a 250 ezer civil aleppoi lakos? Csak nem kamu hir volt?
(A zoldek altal kisajatitott eu felszerelesrol vannak a topikban kepek. De arra kerlek, a lebombazott korhazakrol inkabb csak linket tegyel be, mert Aleppoban hihetetlenul sok korhaz volt. XD )
Egyet.Egyébként ahogy olvastam a fórumot,volt itt nem egy kép amin felszabadított területen kórházakat láthattunk.Csak gondolom nem volt neted míg bent voltál az ostromgyűrűben.
Csak az RTnyúvsz szerint százezren hagyták el az ostromlott kelet Aleppót. Akkor mégiscsak százezres tömeg lehetett ott. Nem?
Vélhetőleg szeméttel vagy kacatokkal teli papírdobozokat láttunk egy vagy két rendetlen raktárban.Egyébként olyan fénykép van egy csomó, amin a kedvenc moderáltjaid raktárai vannak, tele egészségügyi felszereléssel és gyógyszerrel... Amiből ugyen akkora hiány volt a lakosság körében, hogy ők inkább felhalmozták.
Az azért látszik, hogy elemészt a bánat, hogy Aleppo sajnos újra Assad kezén van. Képzeld, elkezdték a romok eltakarítását, és megpróbálnak élhető várost csinálni a romokból. Már ami maradt a moderáltjaid után...
Csak egy kérdés. Nem ugyan az a helyzet, mint régen a T-34 vö. TigrisII?Úgy hiszem, hogy a T90-nek eleve tervezési sajátossága a reaktív páncélzat, a Leo-nak meg nem alap, szóval szerintem van ralitása így összahasonlítani őket. Vagy a T90 reaktív páncélzatát még vonjuk be körbe egy zárt, síma lemezburkolattal, így kapunk egy akkora tornyot, mint a leo-é és sima lesz az is![]()
Mármint a fronttól 10 km-re.Ja, meg ha kell, elmegy élőben tudósítani a frontzónából.....
Itt valamelyik fan tízezerre tette. Senki se szólt hozzá.100 000 volt az osszes civil lakos K-Aleppoban. Tehát jók voltak azok a tippek akik 70 000-110000 tették a civilek számát.
Ez oké, de azért amit láttunk T-90 + reaktív páncélzatot megfogni a Tow2-t, az sanszosan az Orosz szériában lévő csúcs jelenleg is. A Leo A24 meg nem a német csúcs. Nem is neked szólt ez amúgy, inkább Roninak, aki sokszor ész nélkül szarozza a HT-t.A T-90 alapváltozata sem épp mai gyerek. Nem sokkal fiatalabb akár tervezés, akár a gyártás megkezdése tekintetében, mint a Leo 2A4. Amikor elkezdték a T-90 tervezését, akkor a Leo 2A4 gyártása éppen csak hogy megkezdődött.
Az az M1 nem az az M1.Ez már legalább a második átégetett Leo. Leo 2A4 nem olyan rakéta álló, mint a T-90A? Nahát!
Pedig még Kornet meg sem kóstolta.
Közben azért M1 is lyukad Irakban is és Jemenben is.
frászt ,csomó kép van kibontott eszközökről is.Vélhetőleg szeméttel vagy kacatokkal teli papírdobozokat láttunk egy vagy két rendetlen raktárban.
jahhh persze ,na te is aztán barátomAz az M1 nem az az M1.

Dehát az oroszok vittek egy kórházat, azt meg szétlőtték. Ráadásul napokon át várták az üres buszok az esetleges menekülőket.Szerintem felesleges volt a kórházak kilövése, egy-két hét alatt bevették Kelet-Aleppot egy rohammal, ezt akkor is ugyanígy meg tudták volna tenni ha megkímélik a kórházakat és most a hatalomátvétel után is sokkal jobb lenne ha megmaradtak volna. Értelmetlen pusztítás volt ami főként a civileknek ártott, mert nekik nem maradt semmi életmentő lehetőségük a bombázás alatt, hisz a militánsoknak voltak saját készleteik. Nem látok rá értelmes magyarázatot miért kellett, ez az egyik. A másik meg, hogy itt ki sem lehetett mondani, hogy bombázzák a kórházakat mert azonnal leterroristáztak érte. A társaság egyik fele csak szimplán letagadta és álhírnek titulálta azt ami történik és még ők voltak a normálisabbak mert a többiek meg viccet csináltak és poénokat gyártottak az értelmetlen pusztításról.
Most meg csak annyit vetettem fel, hogy ha tényleg csak hazugság volt ahogy sokan állították és tényleg csak vicc volt az egész ahogy sokan mulattak rajta, akkor most meg lehet mutatni az igazat, a sértetlen működő kórházakat. És mi volt a válasz? Újabb hazugság, hogy itt vannak a képek és videók az ép kórházakról, mikor nincsenek is itt. Meg persze újabb leterroristázás mert fel mertem tenni ezt az amúgy jogos kérdést.
Ne aggódjatok, nem zargatom tovább a topikotokat, itt úgyse látok lehetőséget értelmes vitára ha az itt az ultima ratio, hogy csípőből leterroristáznak amiért felteszek egy kérdést amire legfeljebb egy olcsó hazugság a válasz. Nem várható az se, hogy a kórházak lebombázásának ténye el legyen ismerve, nemhogy annak a megvitatása, hogy volt-e bármi értelme.
Muti.frászt ,csomó kép van kibontott eszközökről is.
nem az lényeg,hogy ki mit ír ide hanem hogy mi a valóság 250ezer volt a nyugati kánon nem igaz hazudtak,pont.Itt valamelyik fan tízezerre tette. Senki se szólt hozzá.
Nem hiszem. Nezd meg megegyszer azokat a kepeket! Kabe ugy nez ki egy atlag hazai korhaz raktara is.Vélhetőleg szeméttel vagy kacatokkal teli papírdobozokat láttunk egy vagy két rendetlen raktárban.
Szepen osszeszedtek maguknak a zoldek. Amennyire ismerosek nekem ezek a cuccok, meg a minoseggel sem volt baj. A mennyiseggel sem lehetett nagy gond. Ettol fuggetlenul persze hogy telesirjak a nyugati sajtot, de nem kell mindent elhinni. Persze aki a lefejezosoknek szurkol... Lapozz vissza!
hagyjál már mi vagyok én, 3hetes Twitt anyag 15 felhasználótól keresgélj nyugodtan

Tudom, én voltam a raktáros. Kb nincs ott semmi. Csak lomok.Nem hiszem. Nezd meg megegyszer azokat a kepeket! Kabe ugy nez ki egy atlag hazai korhaz raktara is.Szepen osszeszedtek maguknak a zoldek. Amennyire ismerosek nekem ezek a cuccok, meg a minoseggel sem volt baj. A mennyiseggel sem lehetett nagy gond. Ettol fuggetlenul persze hogy telesirjak a nyugati sajtot, de nem kell mindent elhinni. Persze aki a lefejezosoknek szurkol...
Lapozz vissza!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..