Szerintem felesleges volt a kórházak kilövése, egy-két hét alatt bevették Kelet-Aleppot egy rohammal, ezt akkor is ugyanígy meg tudták volna tenni ha megkímélik a kórházakat és most a hatalomátvétel után is sokkal jobb lenne ha megmaradtak volna. Értelmetlen pusztítás volt ami főként a civileknek ártott, mert nekik nem maradt semmi életmentő lehetőségük a bombázás alatt, hisz a militánsoknak voltak saját készleteik. Nem látok rá értelmes magyarázatot miért kellett, ez az egyik. A másik meg, hogy itt ki sem lehetett mondani, hogy bombázzák a kórházakat mert azonnal leterroristáztak érte. A társaság egyik fele csak szimplán letagadta és álhírnek titulálta azt ami történik és még ők voltak a normálisabbak mert a többiek meg viccet csináltak és poénokat gyártottak az értelmetlen pusztításról.
Most meg csak annyit vetettem fel, hogy ha tényleg csak hazugság volt ahogy sokan állították és tényleg csak vicc volt az egész ahogy sokan mulattak rajta, akkor most meg lehet mutatni az igazat, a sértetlen működő kórházakat. És mi volt a válasz? Újabb hazugság, hogy itt vannak a képek és videók az ép kórházakról, mikor nincsenek is itt. Meg persze újabb leterroristázás mert fel mertem tenni ezt az amúgy jogos kérdést.
Ne aggódjatok, nem zargatom tovább a topikotokat, itt úgyse látok lehetőséget értelmes vitára ha az itt az ultima ratio, hogy csípőből leterroristáznak amiért felteszek egy kérdést amire legfeljebb egy olcsó hazugság a válasz. Nem várható az se, hogy a kórházak lebombázásának ténye el legyen ismerve, nemhogy annak a megvitatása, hogy volt-e bármi értelme.