[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Akkor tedd be a Reuters cikket vagy ha nem tudod akkor te vagy egy nagy kamu. Attól, hogy odaírod a kamuhír mellé a Reuters szót attól az még nem Reuters hír akármilyen nagy piros betűvel írod, attól az még KAMUHÍR marad.

ulippo, tudod: NOTAM. Ilyenor mindig gondolkodj el, mielott mast vadolsz meg azzal, hogy kamuhireket terjeszt...

TOS-1 Palmira kozeleben

Cz4mTB2WgAEzm2e.jpg

• Tetszik
Reactions: Python and lgabo
Itt a link-rákattintasz utána kijon a hír azon az oldalon. A szoveg alatt oda van írva, hogy REUTERS. A REUTERS-ra rákattintva kinyílik az erdeti angol nyelvu hír.

Azt hittem az álatalánosban megtanultad ., hogyan kell linket megnyitni.
Nincs ott semmi ilyesmi. Ide tedd be.

Nincs ott semmi ilyesmi. Ide tedd be.
van, linkeltem ide 2x
Hát, a Reuters oldalán nincs ilyen hír:
http://www.reuters.com/places/syria
:eek: Ez egy másfél éves jelentés!
Nem is írtam, hogy friss
Ráadásul pont az ellenkezőjét jelenti:
Syrian rebels receiving U.S. military training to battle Islamic State militants are being paid $250
Azért fizetik őket, hogy az ISIS ellen harcoljanak. Nagy blama volt, mert aki nem szökött meg, az átállt az ISIShez.

Lehet, hogy pontatlanul volt fordítva a linkelt oldalon, de a lényegen nem változtat. Amerika pénzelte és pénzeli a terroristákat, hívhatják FSA-nak meg akárminek.
Mindegyik az Isisnél vagy a Nusránál(ugyanaz mint az Isis) kotottek ki fegyverrel egyutt-rengetek link -hír volt róla.

FSA, mint mérsékelt(szekuláris) ellenzék már régóta nemlétezik kihaltak vagy átáltak. Mindegyik csoport iszlámista-" Allahu Akbaros".

Jól nézne ki Szíria, ha a "mérsékelt ellenzék"(kevesebb lefejezés) kormányozna .

• Tetszik
Reactions: lgabo
20 buszt kuldtek oda. Hogyan evakuál 50 000 civilt ? :)

Mi értelme lenne az Obama-rezsim utolsó rugásait jelentő atlantista propagandaval foglalkozni, mikor az orosz propagandára is túl sok kommentet pazarlunk itt!

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Eléggé változékony színvonalat képvisel ez a mű.
- A 6. oldalon az 1. ábra szerint a kormányerők a lakosság 31,5%-át ellenőrzik. Az ábra felett 2 sorral meg az van, hogy több több mint 10 millió főt, a korábban 16 millióra tett ténylegesen meglévőből.
Szóljon aki ezt párosítani tudja!
- A 40. lábjegyzetben évi 63 ezer köbméteres gázvezetékről ír. A valós érték 63 milliárd. A különbség 6(!) nagyságrend.
Az ilyesmit nem tudom elírásnak tekinteni. Aki képes mondjuk a Zagyva vízhozamát a Dunáéval felcserélni, ott egy sima tévedésnél több van.