Jövő karácsonykor én is ennyire be akarok rúgni, vagy még jobban.
Mennyire? Bő 9 éve nem ittam alkoholt.
Az csak menekülés,nem a megoldás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jövő karácsonykor én is ennyire be akarok rúgni, vagy még jobban.
Annyi mindenképp van, hogy látszik, a több fényéves utazásokra a sima hatás-ellenhatás alapján működő, az üzemanyagkészlet egészét vagy nagytöbbségét magával hordozó űrhajók teljesen alkalmatlanok.
gyakorló ateistaként nálam már leolvadt a processzorok külső köpenye a videó láttán...A megoldás az orrunk előtt van csak nem vettük észre eddig. (nem a féregjárat)
Akarsz fogadni?
A mély űr nem olyan mint az ország légtere,hogy hülyegyerek vesz egy 20forintos drónt,és berepül vele a reptér légterébe.
Megvannak az egyezmények oda is,azok a fajok akik használják benne vannak egy szabvány rendszerben(meg,még sok minden másban is),ami nekünk még nem menne,tekintve a vezető 1 %-unkat,ott is mindent/mindenkit fenyegetésnek látnának,és így kuss a pofánknak,majd ha felnövünk hozzá,szeretettel várnak.
Szerinted mit fejlesztenek a részecske gyorsítókban,ingyen áramot,kifogyhatatlan erőforrást?
Persze,hogy nem fegyvert,hogy is juthatott az eszembe ilyen...
Megjegyzem,mindjárt megyünk haza,itt hagyjuk az anyagi világot,akkor meg nem kell jármű,mivel nem lesz idő,nem lesz sebesség sem,gondolat sebességével közlekedünk majd.
A nyomi fajok,a csöves térhajtóműveikkel,meg millió szoros fénysebességükkel,legfeljebb annyit érnek majd nekünk,mint bodri bádog tálja.
Nem szeretnők ünneprontó lenni,de mi jelentősége,hogy 1 részecske tud e a gyorsítóban fénysebességgel haladni? De tényleg?
Lennének itt fontosabb megoldandó kérdések is.
Megkérdezhetem melyik szekta/"egyház" húzott magába esetleg milyen minőségi cuccot tolsz? Van pár hardcore hitgyülis, jehovás ismerősöm, de ennyire durván még ők se nyomják
A részecskegyorsítók nem azért vannak, hogy tudjunk gyors, fénysebességes hajtóműveket létrehozni pl. A gyorsítókban tulajdonképp nem is a sebesség az eredmény, hanem az ütköztetéskor végbemenő folyamat, létrejövő reszecskék, ami által tudnak következtetni a világegyetem keletkezésére, plusz megtalálták a Higgs-bozont is. Olvass utána kicsit
Nem lehet ne a gyorsító árából mondjuk egy-egy zsírosdeszkát adni a rászorulóknak inkább?
Szükségtelen feltalálni a kanálba a mélyedést megint,milliók éheznek afrikában,stb.
A kis Rockefeller nagyon sír az utcán. Oda megy valaki és megkérdi mi a gond. "Az, hogy elvesztettem az egydollárosomat" - és keservesen sír tovább. Megsajnálja a másik és ad neki egy dollárt, de a kis Rockefeller továbbra megállíthatatéanul zokog. "Most mi a gond?" - kérdezi a pasas aki adta a dollárt. "Az, hogy most már lenne két dollárom" - nehogy azt hidd, hogy ha odaadnád önként és dalolva a Monsantonak a jövőbeli tervezett profitját, csak hogy ne csináljon semmit, egy másik cégen keresztűl ugyanúgy nem fogna neki a termelésből származó profitját ugyanúgy megkeresni.Vagy odadni a gmo-t fejlesztő cégeknek,hogy nesztek itt a profitotok,csak ne csinálj atok semmit,sokkal többet tesztek az emberiségért?
Nem csak pénz kérdése, sokmindenre nincs politikai akarat vagy engedély EU-tól, USA-tól, Izraeltől, stb.De csak nálunk is lenne mire költeni a gyorsító árát,ha csak magunkon szeretnők segíteni.
Pedig azt mondják erre van, mondjuk gyakorlati haszna én sem tudom, hogy hol és mikor fog lecsapódni, ugyanúgy, mint a Higgs boson felfedezésének.Következtetni a világegyetem keletkezésére....
Ohh,mama.
Nem lehet ne a gyorsító árából mondjuk egy-egy zsírosdeszkát adni a rászorulóknak inkább?
Vagy odadni a gmo-t fejlesztő cégeknek,hogy nesztek itt a profitotok,csak ne csinálj atok semmit,sokkal többet tesztek az emberiségért?
Szükségtelen feltalálni a kanálba a mélyedést megint,milliók éheznek afrikában,stb.
De csak nálunk is lenne mire költeni a gyorsító árát,ha csak magunkon szeretnők segíteni.
Következtetni a világegyetem keletkezésére....
Ohh,mama.
Afrikában meg máshol nem azért éheznek a szegények, mert nincs világviszonylatban elég kaja, hanem azért, mert nem tudják megvenni. Ha eteted őket az egy véget nem érő folyamat, max annyit érsz el, hogy a 12 kicsi néger / család tényleg megéri a felnőtt kort és nem hull ki 80%-uk, akkor meg lesz aki meginduljon az EU fele.
A kis Rockefeller nagyon sír az utcán. Oda megy valaki és megkérdi mi a gond. "Az, hogy elvesztettem az egydollárosomat" - és keservesen sír tovább. Megsajnálja a másik és ad neki egy dollárt, de a kis Rockefeller továbbra megállíthatatéanul zokog. "Most mi a gond?" - kérdezi a pasas aki adta a dollárt. "Az, hogy most már lenne két dollárom" - nehogy azt hidd, hogy ha odaadnád önként és dalolva a Monsantonak a jövőbeli tervezett profitját, csak hogy ne csináljon semmit, egy másik cégen keresztűl ugyanúgy nem fogna neki a termelésből származó profitját ugyanúgy megkeresni.
Nem csak pénz kérdése, sokmindenre nincs politikai akarat vagy engedély EU-tól, USA-tól, Izraeltől, stb.
Pedig azt mondják erre van, mondjuk gyakorlati haszna én sem tudom, hogy hol és mikor fog lecsapódni, ugyanúgy, mint a Higgs boson felfedezésének.
Ha mindig csak a rászorulókat segélyeznéd, akkor pl internet se lenne, és akkor hol terjeszthetnéd az igét? gondolj bele Nem lehet mindent éhező gyerekekben, kórházakban mérni, kb a tudomány legfontosabb dolog a világban. A CERN-nek is meg lesz a maga haszna, ha még ma nehezen is látni. Amúgy egyikünk se reklámozza itt az oldalon a vallását, mi lenne ha Te is ilyen téren csendben maradnál? Egyáltalán nem bántásból, de már az is rossz, hogy neked ilyen képzelgéseid vannak, nem kellene az ilyesmit terjeszteni.
Papajoe, ami kérdéseket felteszel, azok mondhatni pont ellentétesek az emberi természettel.
Ez van.
Pedig a vallás, a földönkívüliek és a mese nagyon keveredett pár hozzászólásodban, az egészet meg rébuszokban adtad elő. Ha van valami egész más elképzelésed a dolgokról, szerintem jobb ha konkrétumokat írsz le róla, mert hanem csak hittérítésnek fog tűnni, ami kibassza a biztosítékot sokaknál, mint vasárnap délelőtt a becsengető Jehova tanúja.
sok mindent látok amit ti nem,sok mindent be tudok harmonizálni a testemben
ha megállítod az agyad,meghallhatod a nagyfőnököt,elérhetsz olyan infókat,tudást,amit le vallásoztok
Én úgy tudtam, hogy ez az UFO topik, nem az EZO TV