[BIZTPOL] Magyarország

Vándoroljanak ki Afrikába ott feketékkel lehetnek.... :)
Ahhoz elég olaszországig elmenni. :)

ON: "Nőkért Egyesület, a Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesület és a Patriarchátust Ellenzők Társasága. "
Tényleg már csak a sajtkészítőket nem mozgósította soros. Bár ahogy elnéztem a 3 társaság elég nehezen tudott összehozni 10 embert. :)

Ahhoz elég olaszországig elmenni. :)

ON: "Nőkért Egyesület, a Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesület és a Patriarchátust Ellenzők Társasága. "
Tényleg már csak a sajtkészítőket nem mozgósította soros. Bár ahogy elnéztem a 3 társaság elég nehezen tudott összehozni 10 embert. :)
az annyira megható amikor például a nemi erőszak ellenes szervezetek tüntetnek a migrik mellett

Mitől "igen csak dekoratív hölgy"?

Arcvonásai aránytalanok, nem kecsesek, agresszivitást sugallók. Bőre "penészes", szeplős, egészségtelen anyagcserére, egészségtelen életmód folytatására utal. Ez utóbbi, együttesen az agresszív arcvonásaival, domináns viselkedést jelez.
A képen ugyan nem látszik, de kedves hangja különösen manipulatív képességgel ruházza fel a hölgyet, én óvakodnék tőle és messzire kerülném :)

Izlések és pofonok kedves Haubagoi! :) Én azért elbeszélgetnék vele az Mszp "belső" viszonyairól :D

• Tetszik
Reactions: haubagoi and lgabo
A hangnemedből légszi vegyél vissza.

Mi rosszat mondott?

A cikkben pedig tombol a rasszista gyűlölet

Amúgy meg menjenek ki franci országba és a tiltott zónákba és csikkambumuzzág szét őket a feketék

Nem kéne ezeket büntetni semmivel csak Nigériába vagy Etiópiába vinni őket .

Ott oylanokká válnának mint az idomított nyulak;) És megtanítanák őket a tiszteletre :p

• Tetszik
Reactions: lgabo
A 444, 888, pestisrácok, mittoménkik olyan hangnemet engednek meg maguknak amilyet csak akarnak, az az ő felületük.
De ez nem az.

• Tetszik
Reactions: aquarell
én úgy érzem az erkölcseire én tudnék a legjobban vigyázni ;)

http://mno.hu/belfold/demeter-marta-besokallt-kilep-az-mszp-bol-1383792

872bcf4f3c92c9c3401e26bda996d70b.jpeg
Kinek volt korábban a titkárnője? Valaki csak beprotezsálta a pozíciójába, Juhász, netán Szekeres?

• Tetszik
Reactions: fip7 and lgabo
http://www.origo.hu/itthon/20170201-a-putyin-latogatas-nemzetkozi-jelentosege.html

Vlagyimir Putyin magyarországi utazása három éven belül a hetedik olyan találkozó, ahol Orbán Viktor valamelyik nagyhatalom vezetőjével tárgyal. Ez egyrészt azt mutatja, hogy Magyarország nemzetközi jelentősége radikálisan megnőtt. Másrészt azt is egyértelműen jelzi, hogy Magyarország önálló külpolitikát folytat.......

Nagy lángelmék ha találkoznak 168 óra+szektatévé:
http://www.atv.hu/videok/video-20170202-a-nap-hire-2017-02-02
20.30-tól jön a lényeg :D
"miközben Oroszország szétlőtte Avdejevka vízkészletét"
majd
"a magyar közszolgálati tévé orosz propagandát sugároz" - Krug et-nő hozzáteszi - a mi adófizetői pénzünkből (!) :)
Az persze nem zavarja, hogy közben az ukrán hírverziót olvassa be a magyar média 100 %-a ....

Komolyan, sokszor azt hiszi az ember nincs lejjebb, pedig van.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.