18 evesen en is hulyegyerek voltam, nem is tagadom. (Nem szeretnem ha olyan iranyba menne el a beszelgetes, hogy mert milyenek a ami fiatalok. En se voltam kulonb, sot.Egyébként szerinted a 18-éves frissen beszakadt hülyegyerekbe,
) De azert 22-25 eves korban mar nem fiatal felnott az ember. Eppen most szeretnetek boviteni a letszamot. Ha csak a 17-18 evesek kezelesere valo pedagogiai modszereket hasznaljatok, akkor az mindenki masnal visszatartoerot fog jelenteni.Sejtettem, csak azert remenykedtem.A csökkentettet úgy értettem, hogy a 45 éves régi korkedvezményhez csökkentett. Szóval nem az összegre gondoltam.
 Plusz egy foiskola allami tamogatasaban kiegyezhetunk, de szo sem lehet korabbi nyugdijrol. Hidd el mas munkahelyeken is szivnak annyit az emberek. (Igen, a bocskai is marad. 
)Bologatok. Mast nem is tehetek mert nem akarok fekvot nyomni. Eleg ha be tudom fogni a szamat, de attol meg nem fogok egyeterteni a masikkal...Nem attól katona valaki hogy olyan ruhát hord. Hanem attól hogy megvan benne a katonai fegyelem minden tulajdonsága, amit belé neveltek a kiképzés alatt. Így tud gépezetként működni egy katonai erő.
Valojaban egy jo tanitomester a legjobb tanitomester. Jol kell kivalasztani a kikepzoket es akkor nem kell hulyet csinalni az emberekbol kikepzes alatt.Az izomfájdalom jó tanítómester.
Ez igaz. Igy mar oke.Bizonyos fokig a kollektív büntetés elve is jó tanítómester, mert ha valaki miatt a társai szívnak akikkel azért nem akar ki....ni, legközelebb majd jobban odafigyel, hogy ne hibázzon.