18 evesen en is hulyegyerek voltam, nem is tagadom. (Nem szeretnem ha olyan iranyba menne el a beszelgetes, hogy mert milyenek a ami fiatalok. En se voltam kulonb, sot. ) De azert 22-25 eves korban mar nem fiatal felnott az ember. Eppen most szeretnetek boviteni a letszamot. Ha csak a 17-18 evesek kezelesere valo pedagogiai modszereket hasznaljatok, akkor az mindenki masnal visszatartoerot fog jelenteni.Egyébként szerinted a 18-éves frissen beszakadt hülyegyerekbe,
Sejtettem, csak azert remenykedtem. Plusz egy foiskola allami tamogatasaban kiegyezhetunk, de szo sem lehet korabbi nyugdijrol. Hidd el mas munkahelyeken is szivnak annyit az emberek. (Igen, a bocskai is marad. )A csökkentettet úgy értettem, hogy a 45 éves régi korkedvezményhez csökkentett. Szóval nem az összegre gondoltam.
Bologatok. Mast nem is tehetek mert nem akarok fekvot nyomni. Eleg ha be tudom fogni a szamat, de attol meg nem fogok egyeterteni a masikkal...Nem attól katona valaki hogy olyan ruhát hord. Hanem attól hogy megvan benne a katonai fegyelem minden tulajdonsága, amit belé neveltek a kiképzés alatt. Így tud gépezetként működni egy katonai erő.
Valojaban egy jo tanitomester a legjobb tanitomester. Jol kell kivalasztani a kikepzoket es akkor nem kell hulyet csinalni az emberekbol kikepzes alatt.Az izomfájdalom jó tanítómester.
Ez igaz. Igy mar oke.Bizonyos fokig a kollektív büntetés elve is jó tanítómester, mert ha valaki miatt a társai szívnak akikkel azért nem akar ki....ni, legközelebb majd jobban odafigyel, hogy ne hibázzon.