Okkal énekelzek nem szivatásból...
Nem jovok ra magamtol, hogy miert jo ez. Talan a vitalkapacitasukat akarjak novelni? Menjenek az uszodaba, vagy csak siman fussanak meg ket kort. Ez igy csak kinos/nevetseges. Felnott emberek, konyorgom!
Ha buntetesbol kell fekvot nyomni akkor van a baj. Ez valami polkorrekt fizikai fenyites...?--.
Folytatom kriss bejegyzesenek elolvasa utan:
Az éneklés futás közben nagyon jól fejleszti a tüdőkapcitást.
Enekles nelkul is. Az uszoda pedig visz mindent ilyen teren. Az eneklest egy orvos vagy gyogytornasz sem ajanlja. Mondom: nevetseges es ellettanilag indokolatlan. Ez egy orokseg a katonasagnal. Ezt megertem. De ertelme nem sok es szerintem a felvetelizoknel is visszatartoerot jelent. Hadd vegyek mar egy picit komolyabban magukat.
A ritmus meg a mozgákoordinációt segíti.
A ritmust? Majd a bolygoideg gondoskodik a legzes ritmusarol. A mozgaskordinaciora meg ott van a sok gyakorlas (vagy torna meg a joga
). Nem gyoztel meg.
A fekvőtámasz meg nagyon jó nevelési eszköz, nyilvános megszégyenítés enyhén, meg azért segíti az erőnlétet is főleg alapkiképzés alatt,
Felnott emberekrol beszelunk. Ezek nem ovisok. Milyen nevelesrol beszelsz? A megszegyenites sem hiszem, hogy mukodhetne. Sot, csak lejaratja magat a kikepzo.
valamint nagyon jól beleveri az emberbe, hogy mit szabad és mit nem.
Ki az aki nem erti meg ha csak siman mondjak neki? Van akinek le kell nyomnia 50 fekvotamaszt is hozza, hogy leesen mit szabad es mit nem? Ne mar! Ez nem gyogypedagogia. A cifra karomkodast mar betiltottak, de ezt meg szabad? Nebassz!
(Mondom mindezt ugy, hogy tisztaba vagyok vele mennyire szelsoseges az allaspontom parancsuralmi rendszeru munkahelyek megitelesekor. De ha ti belulrol ezt nem erzitek soknak, akkor azert en hallkan szolok, hogy kivulrol nezve... ezt nem kellene eroltetni. )
Kerlek mondjatok, hogy elzarast (fogda?) ma mar nem kaphat a katona!